ALMA K recenzia na telovú kozmetiku

Krásny deň babuľky,

po skvelých nákupoch som si povedala, že je čas opäť zrecenzovať nejakú u nás ešte stále novú telovú kozmetiku. Už dlhší čas používam a testujem kozmetiku s názvom Alma K. Zvláštny názov, pre mňa na prvý pohľad nezaujímavý, ale to ešte nemusí nič znamenať. Možno ste si kozmetiku Alma K všimli na pultoch vo FAnn parfumériách, možno o nej ani netušíte. Ale od toho som tu ja, aby som vám opäť predostrela niečo, čo som si vyskúšala na vlastnej koži. A tak dnes to bude Alma K recenzia na telovú kozmetiku.

Poznáte už kozmetiku Alma K?

Izrael produkuje dosť veľké množstvo kozmetík s výťažkami z Mŕtveho mora. Testovala som už niekoľko druhov  a v mojej pamäti najviac utkvela Ahava (používané asi pred 15 rokmi) a kozmetika Alma K. U obidvoch kozmetík je pre mňa úplne top vôňa, ktorá pôsobí relaxačne a z malej časti i mierne dynamicky. Je čistá, krémová a voňajú po nej všetky produkty. Keď som sa chystala na fotenie produktov z Alma K, nechala som krabicu s produktami v spálni. Večer som do nej vošla a celá spálňa voňala touto jemnou a čistou vôňou. Poznám len jej telovku a teda neviem povedať, či takto isto voňajú i pleťové produkty.

Domnievala som sa, že i cena bude vyššia, avšak ma vcelku prekvapilo, že je to úplne dostupná kozmetika. Jedine produkty pôsobiace na celulitídu sa pohybujú okolo 30,- Eur, ale po vyskúšaní môžem skonštatovať, že je cena úplne primeraná:) k tomu sa ešte dostanem neskôr. Pleťové produkty najmä tie, s drahým obsahom, majú cenu okolo 60,-Eur.

,Alma K recenzia na telovú kozmetiku

Fotené na mojom nádhernom toaletnom stolíku cez FAVI.

Ktoré produkty z telovej kozmetiky Alma K na mňa zapôsobili?

Do niektorých vecí som sa priam zamilovala. Určite môžem túto kozmetiku zahrnúť do mojich favoritných telových produktov.

(pozerám sa na fotku produktov a rozmýšľam čím začať. A uvedomila som si, že mi tu chýbajú až dva produkty. To snáď nie. Krém na ruky a sprchový peelingový gel. Určite preto, že krém na ruky je dávno minutý a odložený na fotenie v inej krabici a to isté platí pre sprchový pílingový gél.:( no nič, hodím vám sem aspoň link na web, kde ich nájdete. Mimochodom krém na ruky zanecháva veľmi príjemný povlak na pokožke a sprchový gél  je osviežujúci a skvelý po cvičení.

Alma K – je vhodná pre každú pokožku?

Ingrediencie obsiahnuté v tejto kozmetike, sú najmä minerály, vitamíny, liečivé bahno a to všetko je vhodné na pokožku citlivú až dermatologicky chorú. To znamená, že psoriatici, ekzématici, prípadne seborroická dermatitída, tu všade je Alma K vhodnou kozmetikou.

A teraz sa idem pustiť do ANTICELULITÍDOVEJ LÍNIE.

V lete som si dala záväzok, že opäť darujem svojej pokožke vyššiu starostlivosť ako tú bežnú. Vybrala som si tieto dva produkty a sľúbila  sama sebe, že budem dôkladná. To znamená ráno i večer, pretože takto má vyzerať pravidelné používanie takmer všetkých anticelulitídových prípravkov. Nedodržala som sľub síce na 100%, ale vôbec mi to nevadilo, pretože som presvedčená, že efekt je viditeľný. Ak by som k tomu cvičila, bolo by to úplne najviac super. Jedine tieto dva produkty majú inú vôňu, aj iný dizajn.

Alma K recenzia na telovú kozmetiku

RESHAPE DEAD SEA MUD SCHRUB – modelovací bahenný píling na telo

Veľmi zaujímavý píling na telo s veľmi príjemnou textúrou. Viete, že si potrpím na textúry, že? Očakávali by ste tiež niečo hrubozrnné ako ja? Prekvapením je, že textúra je naopak hebkejšia a je cítiť, že je to bahno. Ten pílingový efekt zabezpečuje prášok z kôstok marhúľ a vyslovene anticelulitídové pôsobenie komplex Phytoless. Celulitída je bežná ženská záležitosť, ale úplne sa jej zbaviť dokážete len cvičením a pôsobením ďalších faktorov ako je kozmetika a výživa.

Alma K recenzia na telovú kozmetiku

RECENZIA NA TELOVÚ KOZMETIKU – TONING ANTICELULLITE GEL

Často sa ma ženy pýtajú, ktorý anticelulitídový prípravok zaberá. Vy samé viete, že to nie je len o tom. Ale ten pocit, ktorý  môžete očakávať po používaní takéhoto prípravku by sa dostaviť MAL. Už po pár použitiach som pocítila mimoriadne jemnú pokožku na zadku. Aj som to spomenula v storke na Instagrame. Vôňa je príjemná a pre mňa dôležité je aj to, že sa dokonale vstrebal. Neznášam totiž ak sa mi gél nechce do pokožky vpiť a všetko sa na mňa nalepí. Pre mňa je momentálne dôležité byť rýchla vo všetkom čo robím. A keď sa dá, ušetriť si čas pre seba. Túto kozmetiku nájdete len vo FAnn parfumériách alebo na ich WEBE. 

RELAXUJ!
Alma K recenzia na telovú kozmetiku – BODY CARE ŠPONGIA ECO FRIENDLY PRODUKT

Keď som dostala túto špongiu, založila som ju do skrine. Voňala veľmi pekne, ale hovorila som, veď len špongia. Po čase mi môj muž povedal, že potrebuje niečo s čím sa môže umývať, niečo ako špongiu. Dala som mu ju a keď vyšiel zo sprchy, hovorí mi, či viem, že ona pení, a že je to vlastne akoby sprcháč so špongiou v 1. Ach, normálne som si povedala, že musím byť v čítaní dôslednejšia a produkty čo najskôr odskúšavať. Teraz už to tak robím, pretože mi v tom pomáhajú aj moje live vysielania na Instagrame, kde chcem vždy ukázať viac odskúšaných vecí.

Alma K recenzia na telovú kozmetiku

Je dokonalá. Je to prírodný materiál, a je naplnená kvalitnou zmesov minerálov a olejov zo sladkých mandlí a hroznových semienok. Neviem ako dlho táto špongiová guľa vydrží, ale je to vec, čo by ste mali skúsiť.

RELAX FRAGRANCE BODY MIST – TELOVÁ SPŔŠKA

V lete sa stal jednou z mojich stálic  tento produkt. Telová spŕška,ktorá má vôňu bieleho čaju a neroli. Je to vôňa, ktorú cítim takmer vo všetkých telových veciach. Je svieža, ale svojím spôsobom i ťažká. Pravdepodobne to tam robí to neroli. Akonáhle niekde nechám tieto produkty z Alma K, v celom priestore ucítite túto vôňu. Nečakajte extra trvácnu vôňu,je to skôr niečo ako telová spŕška s vôňou či deodorant v inom zmysle. Ak niekedy dostanete chuť kúpiť si len niečo také ľahké, myslite na Alma K.

ALMA K recenzia na telovú kozmetiku

TELOVÉ MLIEKO A TELOVÝ KRÉM Z RADY HYDRATE

Alma K recenzia na telovú kozmetiku

HYDRATE telové mlieko má výhodu pumpičky, ale ja momentálne používam viac telový krém. Mám rada v chladnejších mesiacoch bohatosť krému.  Pri týchto produktoch nemám nejaký špeciálny pocit. Sú príjemné, krásne voňajú, v podstate im nemám čo vytknúť. Určite nič nepokazíte, ak vyskúšate veci z rady Hydrate. Nezabúdajte svoju pokožku natierať. Ja v zime trpím alergiou na chlad, svrbí ma koža a pokožka rúk je katastrofálnom stave. Preto či chcem alebo nechcem, telové krémy hydratačné a výživné sú pre mňa nevyhnutnosťou. Tento telový krém zanecháva len decentnú vôňu, čo mne vyhovuje, a je naozaj taký akoby jemne „vazelínový“. Tým chcem povedať, že sa rozotiera výborne, a cítiť, že je skutočne mastnejší.

Alma K má veľmi široké portfólio telovej kozmetiky. Určite je dobré preskúmať telový píling, mydlá, soľ alebo bahno. Kto má problémy s pokožkou, dermatitídy, psoriázu, tam je Alma K iste vhodným výberom.

Ešte niečo z relaxačnej rady RICH NOURISHING MASK

 

Alma K recenzia na telovú kozmetiku

To, čo som na sebe nevyskúšala, ale je dobré to vedieť, je aj pánska línia či línia opaľovacia. Možno o rok v lete skúsim Alma K opaľovačku. Zatiaľ si budem vychutnávať voňavé produkty z Alma K.

Priznajte sa, ako často používate masku na pleť? V časoch, kedy som nadpriemerne veľa pracovala, som vôbec masky nepoužívala. Nemala som čas? Haha, mala. Len som si myslela, že nemám. Odkedy mám dve malinké deti, nemám čas, ale napriek tomu, som ho schopná nájsť. A verte mi, aj za minútu sa dá stihnúť veľmi veľa. Vždy, keď sa kúpu a tá menšia, je ešte v relatívne kľudnom stave, nahodím masku. To, či ju už stihnem umyť, je vec druhá..pretože mi už obe naraz vyliezajú z vane. A oni sú ešte vážne moc malé. Preto niekedy masku umyjem až, keď už dávno spia. A to vôbec nevadí, aspoň má šancu dlho pôsobiť. 

Túto masku považujem za perfektný výber. Krásna vôňa, veľmi príjemná a jemná texútra. Opäť som čakala lepivý pocit, ale maska sa správala ako krém. Čo sa nevstrebalo, som vmasírovala do pokožky. Z masiek, ktoré som skúšala, a ktoré sa nemusia umývať, je táto jedna z tých naozaj výborných.  Inak toto je super benefit, pre niekoho kto nemá šancu, alebo je fakt lenivý.

Prichádza ten čas, kedy sa máme chuť viacej rozmaznávať a relaxovať. Chladné večery sú ako stvorené na plnú vaňu a hýčkanie tela voňavými pílingami či krémami. Tak si tento čas užívajte a ak už Alma K poznáte, ocením vašu recenziu tu dolu v komentároch pod článkom. Alebo máte iné obľúbené telovky?

PS: posledný článok o výhodných nákupoch vo vás zanechal nejaký dojem?

Krásny deň

eliška

 

 

 

 

Zdielajte s kamarátkou

Comments

  1. Eliška
    Ďakujem za recenziu na produkty Alma-K.
    Telové mlieko vonia božsky a pokožka je po použití hodvábne hebká.
    Ešte sa chystám na kúpu telovej spŕšky-body mist.
    Ďakujem ešte raz za skvelé tipy
    Sivia

  2. Ahojte, ja som objavila Alma K tiez vo Fann. Mala som od nich ten telovy peeling co popisujes. Top peeling a ziskali si ma presne aj tou cistou vonou, o ktorej pises…peeling mi vydrzal asi cez rok. Prave mam na rukach krem bavruky, vonavta ista a jemny hebky film… a idem urcite do tych telovych mliek. Celkovo mi pridecaj malk chemicka tato kozmetika. Vies rozobrat aj jednotlive prisady v kozmetike?

    • Ahoj, od tohto článku už uplinulo veľa času, majú všeličo nového. Mne táto vôna začala malinko prekážať, ale napriek tomu si myslím, že fajn. Rozobrať prísady sa dajú, začínam to postupne robiť pri niektorých článkoch i vediách, ale je s tým dosť práce, takže ako kde veru. Ale pravdou je, že už častejšie mrknem do popisu, aké látky sú na predných miestach. Laik musí googliť a hladať.:)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk