Rozkošné darčeky môžu byť aj luxusné aj cenovo lákavé

Ahojte žienky predvianočné,

príde vám zvláštne, že sa u mňa už zvianočnieva? Len predvídam a dávam dokopy vianočné darčeky. Radšej teraz ako na poslednú chvíľu. Najmä, pri malých deťoch neotáľajte. V tomto prípade naozaj platí porekadlo: „čo sa ti dá urobiť dnes, nenechávaj na zajtra.“ Je totiž možné, že sa k tomu už nedostanete:) Dala so pre vás dohromady jeden článok. Sú to také tipy z kozmetiky Yves Rocher, Eisenberg a Betty Barclay. Pre niekoho luxusné a pre niekoho cenovo lákavé. Preto som tento článok nazvala najmä ..

ROZKOŠNÉ DARČEKY

Keď som sa stala blogerkou roka v kategórii Beauty, Yves Rocher kozmetika bola jedným z hlavných partnerov. Nikdy predtým som s ňou nespolupracovala. Vtedy som opäť nahliadla k produktom tejto značky a pripomenula si veľmi staré časy, kedy som si z času na čas kúpila niečo voňavé a väčšinou to bolo z telovej línie. Až neskôr pribudla do predajní i dekoratívna kozmetika, podotýkam, veľmi slušnej kvality a krásnych balení. Niektoré z týchto vecí som vám vybrala pre inšpiráciu.

Rozkošné darčeky z Yves Rocher a Eisenberg

Vidíte na fotke ten PRIMER BASE? Je to krémový zlatisto-vanilkový rozjasňovač, ktorý sa používa zmiešaním s makeupom, alebo len tak vklepaním na lícne kosti. Sledujte moje livestreamy na Instagrame, pretože sú o líčení a môžete sa dozvedieť veľa tipov k líčeniu. Bázy pod makeup som rozoberala niekoľkokrát a k viacerým fotkám na Instagrame nájdete i popis pre koho sú vhodné. Ku rozjasňovačom sa ešte dostanem v jednom z ďalších článkov, pretože ich proste milujeme!

EISENBERG ULTRA HYDRATAČNÝ DVOJFÁZOVÝ OLEJ

Táto kozmetika, hoci je na Slovensku menej známa, má tak veľa produktov vysokej kvality. Avšak nie som si istá, či ju už ľudia zaznamenali. Pretože je pomerne mladá a patrí medzi luxusnejšie záležitosti. Svojho zákazníka si musí jednoducho nájsť. Tento DVOJFÁZOVÝ TELOVÝ LUXUSNÝ OLEJ zahŕňam do kategórie „rozkošné darčeky“, pretože poznám mnoho žien, ktoré si na niečo takéto rozhodne potrpia. Preto by bolo úplne skvelé, keby si aj chlapi prečítali tieto tipy. Tuším ho budem promovať ako: „haloóó, chlapi, kuk sem, a mrknúť niečo z tohto článku“ a máte o rozkošné darčeky postarané. Nikto nevie lepšie ako žena, čo ženy potrebujú.

NIEČO MÁLO O TOMTO OLEJI…

Páči sa mi to spojenie dvojfázového zloženia. Očakávala som nejakú intenzívnu vôňu, no prekvapilo ma, že ten olej skôr nevonia ako vonia. Je úplne neutrálny. Pravdepodobne ho vyrobili ako perfektné spojenie pre ženu, ktorá chce používať len jeden parfém,  a nie voňať všetkými vôňami rôznej telovej kozmetiky. A vlastne, Eisenberg je kozmetika, ktorá si potrpí na čistejší obsah, tak možno i preto bez vône.

  • Používa sa nielen na telo, ale i do vlasov. Obsahuje 5 prírodných olejov a vitamíny.
  • Dá sa použiť ako vlasový zábal, keď ho do vlasov nastriekate a vlasy zabalíte do horúceho vlhkého uteráku.
  • po takejto kúre je vlasy nutné zmyť šampónom
  • Suché vlasy ho znesú ako bežnú dennú starostlivosť.
  • a ešte posledný TIP: na telo ho votrite najmä po sprche či kúpeli, keď je ešte pokožka vlhká

EISENBERG KOZMETIKA je ešte mladučká, ale vyhýbajú sa prehnanej chémii. Nájdete ju len vo FAnn parfumériách alebo na ich WEBE.

NO NIE JE TOTO BALENIE KRÁSNE?

Rozkošné darčeky z Yves Rocher môžu byť i rúže.

Rozkošné darčeky môžu byť i luxuné i cenovo lákavé

Páčia sa mi odtiene, páči sa mi textúra, výber je z matných i lesklých. Vyzerá krásne, luxusne, bol by rozkošným darčekom. I pri vysunutí vás prekvapí dokonalý dizajn tyčinky a značky Yves Rocher. Najviac som používala zatiaľ číslo 101, je veľmi príjemnej broskyňovo telovej farby.  (je to ten úplne napravo)

CHCEŠ TIP NA VEĽMI ŽENSKÝ PARFÉM? 

Sú podľa vás parfémy správne rozkošné darčeky? Je to krásny darček, no na druhej strane, nie je jednoduché vybrať vôňu pre ženu, pretože je to niečo veľmi osobné. Lenže tie flakóniky sú neodolateľné. A je to asi ten najjednoduchší tip na rozkošný darček okrem rúžu na pery. Ja si pamätám moje časy v parfumériách. Pán prišiel kúpiť darček. Ale nevedel čo chce. Vždy to skončilo pri vôni a rúži. Dokonca väčšinou páni preferovali červený odtieň, čo je naozaj odvážny výber. Zo skúsenosti viem, že obdarované dámy červený rúž nenosili:). Takže, nehovorím, že je to zlá myšlienka, ale skúste vybrať aj niečo neutrálnejšie a kúpiť rovno dva.

Skúste tento tip!

Tipy na výhodé nákupy kozmetky

MON EVIDENCE .

všeobecne som náročná na vône. Nemám rada úplne mainstreamové záležitosti, ale z času na čas ocením niečo také klasické. K tejto vôni sa dá kúpiť i mini parfémik do kabelky a krém na ruky. Túto vôňu by som popísala ako takú ženskú decentnú klasiku, sviežu i trošku sladkú. Do práce i na večer.

Obsahom je najmä ruža, mandarínka a štipka vanilky. A pre eko žienky, informácia, že drevený uzáver je z certifikovaného jaseňového dreva a je všetko recyklovateľné.

Dôležitá infomácia je, že hneď nevyprchá. Vôbec by som sa nehanbila ju darovať. Je podľa mňa krásna, a veľmi uvažujem, či ju darujem alebo si ju nechám.

BETTY BARCLAY 
PURE PASTEL PEACH a PURE PASTEL ROSE

Rozkošné darčeky môžu byť i cenovo lákavé. BETTY BARCLAY vône už patria k nim. Najmä ich posledné vône sú veľmi príjemné. Malé, chutné a ideálne do kabelky. Do ruky sú tak akurát a majú rozkošný a drobný dizajn. Tieto na fotke sú len 20ml a tá cena je tak lákavá, že si môžete dopriať obe.

Rozkošné darčeky môžu byť luxusné i cenovo lákavé

PURE PASTEL PEACH vonia naozaj ako broskyňa a PURE PASTEL ROSE vonia ako ruže. Dve odlišné a krásne vône. Trvácnosť vône nie je veľmi silná, ale ako drobný darček, možno akési všimné, je určite vhodným výberom.

Aspoň pár tipov k rozkošným darčekom. A možno len drobnou všimnosťou pre niekoho, kto vám pomohol. Nakoniec toto sú presne tie tipy, na ktoré si spomeňte, keď to budete potrebovať. Niekoho neurazíte, ale príjemne potešíte.

Krásny novembrový deň:)

 

 

 

 

Zdielajte s kamarátkou

Comments

  1. Zaujímala by ma výdrž tých Yves Rocher rúžov. Páči sa mi, našla som si svoj odtieň len akurát by som chcela vedieť ako je to s výdržou a otláčaním. A tiež či pery nevysušujú avšak vzhľadom k zloženiu by nemali. Vďaka za radu. Inak ja darčeky nakupujem a zbieram už od septembra. Tým, že nebývam doma a všetko musím dovliecť sama sa to inak skrátka nedá. Navyše sa rada vyhnem preplneným obchodom a vianočnému stresu.

    • Je to klasika, sú to úplne klasické krémové rúže s vôňou, ktorá mi trošku pripomína starú dobu.:) jedine ten matný je trvácnejší, ale nie som si ešte istá nanášaním farby. Tá jednoliatosť tam asi nie je. Musím to viac skúšať.

  2. Ten rozjasňovač vyzerá krásne 😍. Obsahuje trblietky? Na ľavej strane tváre mám jazvy po nehode a rozjasňovač s trblietkami nemôžem používať pretože sa mi hneď do nich usadia. Nevyzerá to potom dobre 😏.

    • Ahoj Veronika, ten krémový rozjasňovač má takú zlatistovanilkovú perleť. Nie je to priveľa, ale ani úplne málo. Ja by som ho primiešala možno v tvojom prípade do makeupu. Alebo ak sa ti dá, skoč do predajne Yves Rocher a vezmi si trošku do kelímku. A daj vedieť:)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk