PUPA JESENNÁ KOLEKCIA Natural Side

Ahojte žienky,

začnem hneď tak zhurta a vrhnem sa novinky z tejto pre mňa očarujúcej kozmetiky. Pupa jesenná kolekcia alebo jej nová eko-bio línia „NATURAL SIDE“ zaujala určite všetky žienky, ktoré čím ďalej, tým viac dávajú prednosť čistejšej kozmetike. Toto je len jedna časť jesennej kolekcie, tá druhá čaká na spracovanie, a nie som si istá, či k tomu ešte bude priestor. Ale ak sledujete moje lajfky na Instagrame, mali ste ju šancu vidieť i tam. Dnes chcem písať o o  línii „Natural side“. Má pre mňa tak fotogenické balenie, že som sa pohrala s fotkami a musela som napísať i tento článok. Nie je všetko o Instagrame. I písaný blog má u mňa stále svoje miesto.

Prečo je pre mňa Pupa niekedy príťažlivejšia ako niektoré luxusné značky?

Okrem tejto novej línie vám ukážem i trvácne novinky Made to last – krémové očné tiene, ktoré považujem za jedny z najlepších vodeodolných záležitostí, ktoré som kedy vyskúšala. Po kvalitu nie je treba niekedy chodiť ďaleko a ja mám k Pupe naozaj vrelý vzťah. Cením si ju, pretože za pár eur dodáva často vynikajúcu kvalitu a ľudí, ktorí sa pohrajú s dizajnom výrobkov tak, aby boli pre ženu neodolateľné a pritom pôsobili vkusne. Nie je tam štipka gýču a to ja môžem.

PUPA JESENNÁ KOLEKCIA A PREČO MÁM PUPU RADA

PUPA  JESENNÁ KOLEKCIA  „NATURAL SIDE“

V podstate preložené „na strane prírody“. Pupa si zvolila novú cestu. Bližšiu ku ženám, ktoré vyznávajú bezpečnejšiu kozmetiku. Každý produkt je zabalený v papierovej krabičke, na ktorej je kompletný zoznam ingrediencií. Pri každej z nich je vyznačené, či ide o zložku syntetickú alebo prírodnú. Obsahuje základnú radu produktov na každý deň a musím povedať, že ide o veci, ktoré sú podľa mňa úplne neutrálne. Znamená to, že sa hodia väčšiemu množstvu žien a nie sú vyslovene vyrobené na určité typy pletí.

Pupa jesenná kolekcia Natural side PRIMER

Keď som robila livestream o primeroch čiže bázach pod makeup, zaradila som ho do svojej kategórie neutrálnych báz. Tento primer sa mi zdá vhodný pre viac typov žien. Robí makeup trvácnejším, zľahka vyhladzuje pleť, zjednocuje farbu pleti..nemá nejakú špeciálnu sýtu vlastnosť ako napríklad vyhladenie pórov. Obsahuje hydratačné zložky (kyselinu hyalurónovú a bambucké maslo).

Pupa jesenná kolekcia a prečo mám Pupu rada

Pupa jesenná kolekcia NATURAL SIDE CONCELAER

Vyskúšala som si tento korektor najmä okolo očí, kde je v podstate i určený. Má stredné krytie a kryje kruhy pod očami, ktoré sú povedzme výzorovo bežné. Do vrásočiek sa mi usadil len ľahučko, ale nie je to  žiadna katastrofa. Ak už jednoducho vrásky sú, je na vás či sa uspokojíte s týmto typom korektora, alebo dáte prednosť niečomu hydratačnejšiemu. Takže mladšie ročníky určite budú spokojné.  Hodnotím ho vlastne kladne a celkové pôsobenie za mňa v poriadku. Sú z neho dva odtiene (vidieť na fotke). 01 je veľmi svetlá a vhodná na veľmi svetlú pleť. Číslo 02 mi príde veľmi neutrálne a vhodné pre mnohé ženy. Oba sú béžovej farby.

Pupa jesenná kolekcia a prečo mám Pupu rada

Aplikujte ho kľudne prstami alebo podľa chuti štetcom.

NATURAL SIDE FOUNDATION

Pupa zvolila pre mňa veľmi príťažlivé farby na tieto produkty. Svelo ružovú v kombinácii s tmavosivou. Zbožňujem túto kombináciu.  Makeup ma oproti BB krému nejak extra neočaril, čo si ma však pri opakovanom používaní môže zmeniť. Ťažko sa mi k nemu vyjadruje, pretože mi príde neutrálny. Ani suchý a ani mastný. Vhodný opäť na rôzne typy pleti. Fakt to musíte skúsiť a sami uvidíte. Čítaj ďalej o BB kréme..

Preto ak máte doma veci, ktoré nepoužívate z dôvodu, ktorý si už ani nepamätáte, vráťte sa k nim. Skúste opäť či fungujú, niekedy sa nám niečo nepáči, pretože farba pleti už nie je ako v lete, alebo sa nám len jednoducho zmenili priority. A možno budete mať ten skvelý a „akoby nový“ pocit, že ste si niečo kúpili. 

Pupa jesenná kolekcia a prečo mám Pupu rada

Myslím, že sa im odtiene podarili, ja mám len tieto tri. Dá sa však kúpiť viac tmavších farieb. Makeup i BB krém majú klasické balenie 30ml.

Pupa jesenná kolekcia NATURAL SIDE BB CREAM

V lete mi veľmi sedela farba 030. Tento BB je podľa mňa skvelý. Je to presne ten typ, ktorý si odložíte v kúpeľni tak, aby bol po ruke. Chcete sa k nemu vrátiť. Aj keď vôbec nemá žltkastý odtieň, robil krásne rozžiarenú pokožku. Práve tým, že dodal mojej pleti trochu iný podtón, ale zároveň jej nevadil. Toto je veľmi dôležité.

NIE VŽDY JE ÚPLNE NUTNÉ, ABY FARBA MAKEUPU SEDELA S PLEŤOU. Sú prípady, kde iný podtón pomôže pleti vyzerať zdravšie a mladšie. Niekedy to môže byť len tým, že obsahuje viac broskyňového teplého odtieňa a niekedy ružový podtón. Napríklad moja pleť má v lete krásny olivový odtieň, ale v zime má zelený nádych. Dôležité však je, aby makeup ladil s pokožkou na krku.

Pupa jesenná kolekcia a prečo mám Pupu rada

Z BB krému sú tri odtiene. Má textúru, ktorá je hustejšia a veľmi slušne kryje. To mi na ňom veľmi vyhovuje. Neskúšala som ho používať bez vlastného krému, som zástanca používať aj pod BB či CC krémy vlastný krém.

NATURAL SIDE KOMPAKTNÝ A BRONZOVÝ PÚDER

Pupa jesenná kolekcia a prečo mám Pupu rada

Bronzový púder číslo 01 je úplne svetlý a vhodný na úplne svetlé ženy. To je skvelá správa, pretože často si práve žienky s mimoriadne svetlou pleťou nevedia vybrať. Ja som svoj posunula, pretože na mne bol minimálne vidieť. Ale oceňujem na ňom prirodzený matný tón a veľmi príjemnú farbu, nie úplne zemitú, ale ani oranžovú. Balenie neobsahuje štetec, preto je nutné použiť nejaký vhodný na nanášanie bronzeru.

Táto fotka vznikla pri lajfke o bronzových púdroch a ako ich používať. V ruke mám štetec z Avonu, ktorý má presne tú veľkosť, ktorú potrebujete na bronzáčik. Je okrúhly s dlhším vlasom a je to opäť za pár eur vynikajúca vec. Pri štetcoch je dôležité, aby sedel v ruke, a dobre sa s ním manipulovalo.

Pupa jesenná kolekcia Natural Side
Kompaktný púder

Príjemný ľahký matný púder bez nánosov. Nepráši sa, je pevnejší, preto ho nie je možné dať viac. Opäť chválim odtiene, určite sa dá vybrať.

Nasledujúce metalické tiene mi prišli ešte v lete, a považujem ich za krásne, neskutočne trvácne a farebne dokonalé.

Pupa jesenná kolekcia a prečo mám Pupu rada

Viackrát som spomínala, že mám rada krémové tiene. Mnohé z nich držia celý deň a nepotrebujú bázu na očné viečko. Viacere z vás som dokonca naučia niektoré takéto tiene používať. A z toho mám radosť pretože krémové tiene sú tak trochu strašiakom, že to s nimi nedáte a zapadnú prachom.

PREČO SOM SI OBĽÚBILA MADE TO LAST KRÉMOVÉ TIENE?

Nejde mi o metalický efekt, ktorý je dnes tak moderný. Ide o mi skôr o príjemný výber farieb, neutrálnosť, ktorá sa hodí ku všetkému, a neskutočnú vodeodolnú trvácnosť. Na výber ich je 12 a ja mám 5 klasických použiteľných odtieňov.

Pupa jesenná kolekcia a prečo mám Pupu rada

Vo vnútri fľaštičky je aplikátor, ktorým si tieň nanesiete.

  • doporučujem použiť prsty na rozotretie alebo štetec
  • na očné viečko si vždy vyberte jeden tieň a maximálne iný pod spodné riasy (nedá sa s ním ľahko tieňovať)
  • ak chcete intenzívny efekt, navrstvite a počkajte, kým uschne
  • drží ako pribitý:)
  • ak by padla otázka, či je tento tieň vhodný pre viečko s vráskami či okolo očí, je to veľmi individuálne. Treba si ho skúsiť.
  • môže slúžiť ako primer, ale je to podľa mňa úplne zbytočné

Pupa jesenná kolekcia a prečo mám Pupu rada

Na fotke som pužila odtieň Hot sand č. 006.

Prečo mám rada značku Pupa?

Pred mnohými rokmi bola Pupa na Slovensku prvý krát v parfumérii Douglas na Zlatých pieskoch. Bola to jediná predajňa v Bratislave a veľmi rada som do nej zašla. Vždy som si do môjho vizážistického kufríka kúpila niečo farebne pre mňa prevratné, pretože tu ani zďaleka nebol taký výber. Odvtedy mám značku Pupa v hlave. Keď neskôr pribudli predajne do každého nákupného centra, občas som pozrela nové kolekcie. Vždy ma ohúrili dizajnom a veľmi často i obsahom a kvalitou. Pod týmto odsekom je fotka môjich už niekoľkokrát „liečených“ líčok, ktoré mám rada, pretože majú jemný perleťový koralový odtieň.

(pod pojmom „liečený“, mám na mysli, že po rozpadnutí prášku som do neho nakvapkala čistý alkohol, potom lyžičkou spevnila a nechala uschnúť 24 hodín. Takto sú použiteľné ešte nejaký čas, len už zostanú krehké)

Pupa jesenné novinky a prečo mám Pupu rada

Na Pupe sa mi páči a rada by som vedela, kto stojí za dizajnom či návrhom obalov a obsahu produktov? Páči sa mi ako premýšľajú, napríklad i táto nová prírodná línia „Natural side“, jednoduchý emblém písmena N a farby, ktoré zvolili na tieto výrobky. Pôsobia čisto. V čase, kedy píšem tento článok, mám už rozbalený nový balíček s množstvom žiariacich rozjasňovačov, a tie sa teda oplatí vidieť. Sledujte aj môj Instagram, pretože lajfku o nich uložím na svoje IGTV.

Ľúbte Pupu ako ja, a vyskúšajte niektorý z jej nových prírodnejších produktov. Dajte mi vedieť svoj názor a na záver ešte jedna otázka. Premýšľam na naozaj hodnote silnom článku o obočkových vychytávkach. Priali by ste si takýto článok? 

Krásny novembrový deň:)

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk