Čiernobiele kabelkové vychytávky

Ahojte žienky,

ak ste otvorili tento článok, teším sa, že vás jeho názov „čiernobiele kabelkové vychytávky“ zaujal. Chcelo by to niečo tak na „wow efekt“, ale priznám sa, mám  s tým trošku problém. Často otvoríme taký článok, ale nespĺňa obsahovo vašu predstavu. Avšak ruku na srdce, otvoríte článok, ktorý má jednoduchší hoci výstižný názov? Dobré na zamyslenie. Pri mojom čiernobielom článku som sa rozhodla vsadiť na ten výstižnejší názov, a snáď vyvolal i trochu zvedavosti. Čo sú to teda tie „čiernobiele kabelkové vychytávky“?

Jedného dňa som išla fotiť pár produktov a nijako mi tie produkty nedávali zmysel. Neladili dokopy. Potom som si všimla, že mám prichystaných pár malých, veľmi šikovných vychytávok napríklad vhodných na cestovanie, alebo len tak do kabelky. A keď som to dala dokopy, vznikli z toho „čiernobiele kabelkové vychytávky“. Na úvod, čo sa pod nimi skrýva? Tak trochu zo všetkého. Čiernobiela vôňa, novinka na slovenskom trhu, očný odličovač, ktorý sa zmestí naozaj kdekoľvek, obočková súpravička pre „obočko maniačky“… a veľa ďalšieho.

Tak sa spoločne pozrime, čo som všetko našla a vyskúšala…

Čiernobiele kabelkové vychytávky

KABELKOVÁ VYCHYTÁVKA ČÍSLO č. 1 

PRAKTICKÉ ZMATŇUJÚCE OBRÚSKY

V Avone som objavila úplne klasické zmatňujúce obrúsky. Avšak to, čo je na nich nevšedné, je skvele vymyslený spôsob použitia. Ako vidíte, súčasťou balenia je klasická labutienka. Ale na strane, ktorá sa bežne prikladá na pleť, je miesto, kde sa prilepí papierik umiestnený v krabičke. Dokonalý spôsob, aby ste sa nemuseli chytať zmatňujúceho papierika. Je to veľmi nenápadný produktík v plastovej nádobke, ale ľahučký a so zrkadielkom. Takže ďalšie zrkadielko už nepotrebujete. Čo poviete na kabelkovú vychytávku č.1 ?

KABELKOVÁ VYCHYTÁVKA č. 2

Čiernobiele kabelkové vychytávky

Pár slov k tomuto očnému odličovaču. Pre mňa dokonale odlíči očný makeup aj vodeodolné produkty. Vidím po jeho použití tak, ako predtým.:) To znamená, že mi nezostáva mastný pocit v očiach. Je úplne maličký a spratný do kozmetickej taštičky. Dokonalé riešenie na cestovanie. Za pár eur opäť veľa muziky.

CHCETE VEDIEŤ,KTORÁ MASKA JE ÚPLNÁ TOPKA NA PLEŤ S KOMEDÓNMI?

Doporučujem si dať sledovanie môjho Instagramu, pretože na mojom profile nájdete tzv. VÝBER. A v tomto výbere nájdete krátke video o použití tohto úžasného produktu. Pred istým časom bol Instagram plný krátkych storiek o použití čiernych masiek. Tieto príspevky boli plné vysmiatych žien, ktoré vytiahli z pórov všakovaký bordelík. Áno, zmieňujem sa o čiernej maske z Pupy. Keby som nevyskúšala, tak ju tak nechválim.

Vidíte ju na hornom obrázku, to je to vrecúško. Super na ňom je i to, že si zoberiete koľko potrebujete a znovu uzavriete. Keď budete potrebovať, opäť ju použijete.

Použitie masky je jednoduché. Na čistú pleť nanesiete vo vrstve, ktorá sa bude dať odlúpnuť a necháte ju dobre uschnúť. Následne zlúpnete. A dobre sa pozrite, čo na tej maske uvidíte. Dúfam, že vám bude zaberať rovnako ako mne.

Čiernobiele kozmetické vychytávky

Na fotke vidíte aj iný typ čiernej masky. Toto je úž úplná „cestovka“. Je to jedna bavlnená vreckovka, ktorú rozprestriete na pleť a necháte pôsobiť. V podstate odstraňuje prebytočný maz a jemne čistí pleť, ktorá má sklon ku komedónom či upchatým pórom.  Viete si ich objednať i na ich WEBE tu.

ČIERNOBIELA KABELKOVÁ VYCHYTÁVKA č.3
OBJAV MESIACA JÚN

Predstavujem si kvety čerešne a ľahké kvetinové šaty. 

Čiernobiele kabelkové vychytávky

MASAKI MATSUSHIMA 
SHIRO

Som zamilovaná. Taká láska na prvý pohľad. Konečne aj niečo iné. Viete čo znamená v preklade „shiro“? Znamená to „čistý“. Keď sa ma niekedy niekto spýtal na tip na čistú vôňu (nie citrusovú a nie klasickú sviežu), bolo veľmi ťažké mu odpovedať. Pretože takýchto vôní vôbec nie je veľa. Shiro od Masaki Matsushima je nenápadný a čistý parfémik. Nikomu nezavadzia a nikoho neobťažuje.

Je zaradený do kvetinových vôní, ale vôbec si nepredstavujte sladký parfém. Keď privoniam ku tejto vôni, cítim jemnosť a čistotu ázijských žien. Vidím sa v japonských záhradách tak harmonických  a presných ako je život Japoniek.

Ďalšia čiernobiela kabelková vychytávka č.4
GOSH DONODERM PRIME´N SET SPRAY

Čiernobiele kabelkové vychytávky

Dnes sa už máloktorá zaobídeme bez fixačného spreja. Toto je nová vec od Goshu, ktorá nemá efekt zmatnenia, ale naopak osvieženia pleti. V podstate chráni pred vonkajšími vplyvmi napríklad smogom. Je to tým, že vytvára efekt druhej pokožky a tá sa správa ako ochrana. Používate ho vždy na makeup, nielen ráno po nalíčení sa, ale i hocikedy cez deň.

KABELKOVÁ VYCHYTÁVKA č.5
OBOČKOVÁ SÚPRAVIČKA DO KABELKY OD AVONU (viď fotka hore)

Táto vecička ma zaujala a zaradím ju do svojho pracovného kufra. Pretože obsahom tohto mimoriadne praktického balenia je PINZETA, ŠTETEC NA OBOČIE, ŠPIRÁLKA a OTVÁRACÍ HREBEŇ s obojstrannými aplikátormi. Zaberie minimálne miesta a všetky veci viete využiť. Lacné, dostupné, funkčné a pravdupovediac nikde inde som nič takéto nezahliadla. Z času na čas je skvelé otvoriť Avon katalóg či iný, a prelistovať si to more malých obrázkov.

ČIERNOBIELA KABELKOVÁ VYCHYTÁVKA č. 6
BRONX COLORS HD TV FOUNDATION STUDIOLINE

HD TV foundation studioline je makeup typovo do voza i do koča. Má strednú kryciu schopnosť a pomerne trvácny efekt. Jeho kryciu schopnosť viete bez problémov zvýšiť práve použitím štetca alebo hubky. Šikovné balenie s pumpičkou a pre mňa jednoduchým no atraktívnym balením z americkej značky Bronx Colors. Tento makeup som použila i v jednom zo svojich TUTORIÁLOV – VIDEO. Nájdete vo vybraných FAnnoch.

A komu sa vlastne hodí?

Povedala by som, že takmer každej z vás. Snáď s výnimkou extra suchej alebo extra mastnej pleti. Ale aj tam sa tieto neduhy dajú riešiť bázami pod makeup. Ak vás zaujíma aké bázy mám na mysli, tak si určite prečítate moje staršie články TU alebo TU.

KABELKOVÁ VYCHYTÁVKA č. 7

BRONX COLORS JUST MATTE LIPSTICK

Doma mám 3 farby z tohto rúžiku od Bronxu. Nie som si istá, či som vôbec niekedy o ňom písala, ale viem,že  je dobre o ňom vedieť. Aj keď je matný, na perách sa s ním cítim komfortne. Nenápadný čierny dizajn s vysúvacím systémom. Taký tyčinkový rúžik do kabelky.  Konkrétne tento na fotke je úplne neutrálnej ružovo-hnedej farby. Majú z neho veľmi pekné odtiene. Pozrite si ich TU.

Ako sa vám pozdávajú tieto čiernobiele kabelkové vychytávky? Verím, že väčšinu poznáte, ale predsa, niečo vás zaujalo?

Nenechajte si to pre seba a dajte vedieť do komentov.

K môjmu nešťastnému Instagramu. Stále nefunguje ako má. A preto som včera urobila svoje prvé živé vysielanie, ktoré mi funguje a dokonca sa aj nazdieľalo na 24 hodín. A bolo to veľmi príjemné rozprávať vám také všeličo. Spomínala som novinky, to čo plánujem napísať, i rôzne tipy, ktoré s tým súvisia. Týmto apelujem na tých, ktorí ma ešte nesledujú na IG, aby tak spravili a mali ďalší možný kanál TU.

No a už strihám ďalšie dva tutoriály na môj Youtubový kanál. Tak si nezabudnite dať odber, pretože budú to všetko také prínosné veci pre vás.

Majte krásny deň a nezabudnite lajkovať, zdieľať a komentovať. 🙂

 

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk