VIDEO BLOGER ROKA 2018 ZOSTRIH

Krásny deň,

vytvorila som sekciu „VIDEO“ práve kvôli tutoriálom, ktoré som sa rozhodla točiť pre vás na mojom youtubovom kanáli. Ale stala som sa Blogerkou roka 2018 v kategórii Beauty a z toho dňa, kedy mi udelili certifikát v Botanickej záhrade, som obdržala tento krátky a príjemný zostrih. Príjemný aj preto, že som ho strávila s mojimi dvoma babami, ktoré spravili dokonalý „unboxing“ a s mojou milou susedkou, ktorý čakala so mňou na telefonát, ktorý mal prísť len víťazke.

VIDEO BLOGER ROKA 2018 BEATUY

Ak máte chuť, pozrite si Video Bloger roka 2018 odovzdávanie v kategórii Beauty a na ich youtubovom kanále nájdete viac takýchto videí i v ďalších kategóriách.

Okrem certifikátu som obdržala dva beauty boxy s kozmetikou Yves Rocher. Už dlhšiu dobu som nič z tejto kozmetiky neskúsila, preto tieto produkty určite zaradím do článkov.

Fotili sme v skleníkoch a kto ste v Botanickej záhrade ešte neboli, určite ju navštívte. Ja som v nej bola len krátko, ale na prechádzku či ponorenie sa do myšlienok je ako stvorená. Krásne miesto. Doporučujem.

Ďakujem, že čítate môj blog. Budem sa naďalej snažiť vylepšovať svoje články a prinášať pre vás príťažlivý obsah.

Dajte vedieť, ako sa vám páčilo video Bloger roka 2018.

Video Bloger roka 2018 zostrih    Video Bloger roka 2018 zostrih

Video Bloger roka 2018 zostrih

Video Bloger roka 2018 zostrih

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk