PUPA NOVINKY, TOUS a ESSENCE ROZJASŇOVAČ

Ahojte krásky,

po poslednom článku, ktorý ako dúfam, ste už stihli prečítať, bola vážna téma o bezpečnosti v opaľovacích prípravkoch. Dnes mám tému tak ružovú, že už viac ani nemôže byť. Pupa novinky v kolekcii Summer in L.A. a neónovo ružové Tous. Keď mi príde balík s Pupa novinkami, nemôžem si pomôcť, no cítim také vzrušenie, ktoré majú vizážisti. Napriek tomu, že nejde vôbec o luxusnú kozmetiku, Pupa má veľakrát tak kvalitné a okúzľujúce produkty, že ich proste musím mať. Doteraz mám v kúpeľni už dvakrát zachraňovaný rozbitý rozjasňovač. Ešte sa dá používať, a ja ho nemôžem vyhodiť. Jeho farba je dokonalá. A keď sme pri rozjasňovačoch, pridala som do tohto článku jeden od Essence. Neodolala som mu. K Pupa novinkám som zaradila aj parfémik od TOUS, ktorý má iskrivú ovocnú vôňu, ktorá je jednoznačne letnou záležitosťou a keď uvidíte to rozkošné balenie…

Pupa novinky, Tous a Essence rozjasňovač

PUPA NOVINKY!
PUPA KOLEKCIA  SUMMER IN L.A.
BLUSH ME!

Praktické líčka, ktoré sú zasunuté do kelímku a pri otvorení na vás vyskočí aplikátor už s farbou na hubke. V podstate jednoduché riešenie. Ale ak chcete dostať viac farby na tú hubku, treba to naozaj zasunúť dovnútra a akoby zatvoriť. Táto farbička na líčka je ružovej farby so zlatými odleskami. Je to veľmi pekný odtieň, ktorý sa hodí každej žene. Textúra a balenie zodpovedá viac letnej kolekcii a ľahkému letnému líčeniu. Aj preto som tieto líčka použila vo svojom prvom youtubovom videu.

TERAZ SI URČITE POMYSLÍTE…TENTO TYP LÍČOK NIE JE PRE MŇA

Prečo si myslíte, že nie? Za to, že je to v netradičnom balení? Že je to ružová so zlatými odleskami?

Občas je fajn upustiť zo zaužívaných metód. Možno zistíte, že sa viete jednoduchšie nalíčiť. Treba to len vyskúšať. V konečnom dôsledku si zájdite do Pupa predajne, a skúste si to samé. A čo sa týka tej ružovej. Slovenky sú konzervatívnejšie ako napríklad baby v Čechách. Tie majú síce dostatok guráže, ale všeobecne povedané, i menej vkusu. Neboja sa nalíčiť do extravagantných a nápaditých odtieňov. Ale to sa už pohybujeme doslova pri výstredných farbách typu modrá a fialová na pery. Táto ružová je v skutočnosti naozaj jemná. Dokonca by som povedala, že sa na opálenej pleti stratí. Takže nebojte sa a vyjdite zo svojej zaužívanej škrupinky!

To, kde sa takéto líčka používajú, si pozrite vo videu ..link vyššie.

LIGHT ME!

Dvojička k líčkam Blush me!. Ale je to skôr zlatý rozjasňovač alebo zlatisté trblietky, ktoré sa dajú použiť multifunčne. Nielen ako rozjasnovač nad líčka, ale napríklad i ako tieň. Opäť je nutné trošku viac zatlačiť, aby ste dostali farbu von na aplikátor. Mimochodom, viete, že Pupa Milano má už svoj E-SHOP?

Pupa novinky, letné Tous a Essence rozjasňovač

HOLO EYESHADOW č. 001

Ach, do oboch týchto tieňov som zamilovaná. Neskutočný žiarivý efekt. Týmto tieňom sa hovorí HOLO tiene. Dnes je v trende holografické líčenie. Odlesky, ktoré sú veľmi silné. My ženy sme ako vrany, trblietavé veci nás priťahujú. Aj vy by ste najradšej vykúpili všetko, čo sa trbliece? Ak by ste to aj nenosili, tak len ako potešenie pre oči. Tieň má veľmi zvláštnu textúru, ani mastnú ani práškovú. Preto okrem štetca, využite na nanášanie prsty.

Pupa novinky, letné Tous a Essence rozjasňovač

HOLO TIEŃ 002

Opäť dvojička k svetlejšiemu holo tieňu. Je to sýty medený odtieň. Mne je bližší ten svetlejší, pretože jeho farba je plná farebných odleskov.

Pupa novinky, letné Tous a Essence rozjasňovač

NAJROZKOŠNEJŠIA VÔŇA TOHTO LETA „TOUS“

O značke Tous som dlho nič nevedela. Vnímala som ju, chodievala som okolo predajne Tous v Auparku. Pokochala som sa rozkošnými kabelkami a šperkami. Nedávno mi doma pristála táto príťažlivá ružová fľaštička s macíkom na prednej strane. Dokonale sadne k tomuto obdobiu. Určite si k nej privoňajte. Z ovocných vôní je určite viac zapamätateľná.

Pupa novinky, Tous a Essence rozjasňovač

Nemám veľmi rada vône, ktoré sa podobajú jedna na druhú. Stáva sa to pri ovocno-kvetinových sviežich vôňach. A dosť ma štve, keď značka vyrobí štyri ďalšie „poddruhy“, a s dobrým marketingom to predá. Prečo aj nie, že? Marketing dnes robí zázraky, a ak je meno značky zvučné….väčšinou je tam minimálny rozdiel, niečo vynechajú alebo niečo pridajú. Ale už som zase v inej téme:)

Vraciam sa naspäť k Tous. Tak ako ste uvideli Pupa novinky, zabalené v neónovej ružovej, aj Tous vsadilo na letnú ružovú. Flakónik vo mne evokuje niečo hravé, veselé, iskrivé a letné. Je to vyslovene veľmi ovocná žiarivá vôňa. Viete si takú predstaviť? Jednoducho taká, ktorá dodá fakt dobrú náladu. V hlave sú černice, marhule, mandarínky a kardamón. V srdci jazmín, konvalinky a pivónia. A v základe zmyselnejšie záležitosti, pačuli a pižmo. Predávajú sa vo FAnkách a ja na ňu chystám súťaž na Instagrame. Ak sa náhodou môj Instagram nedá do pár dní do poriadku (nejdú mi Instastories ani nahrať fotky 🙁 ), bude giveaway na mojej facebookovskej Fanpage. Dátum vám ešte nepoviem, ale čoskoro. Preto sledujte jeden i druhý profil.

Poslednou jemnou a dostupnou nádherou je tento…

ESSENCE „GLOW LIKE A MERMAID “ HIGHLITER/ROZJASŇOVAČ

Pupa novinky, Tous a Essence rozjasňovač highliter

Jasne, že ho mám, lebo vyzerá krásne. Sama som bola zvedavá, na koľko sa správa ako rozjasňovač. Na jednej z fotiek ho vidíte navrstvený. Inak v menšom množstve pôsobí veľmi jemne. V podstate ide o rozjasňovač vhodný pre každú ženu. Tie pastelové tóny v dózičke ma úplne dostali. Inak dajú sa používať aj ako tiene, ale farebný odlesk je len veľmi decentný.

KAM MÔŽEM POUŽIŤ TAKÝTO ROZJASŇOVAČ?

Vhodnejšie je použiť štetec a vo viacerých vrstvách naniesť napríklad nad lícne kosti. Ja som tento highliter použila i v mojom druhom youtubovom tutoriále.

 

Pupa novinky, Tous a Essence rozjasňovač

Čiže za pár eur, veľa muziky a krásny produkt. Niekedy majú lacné produkty ľahko rozbiteľné balenie. Ale stane sa to i v luxusnejšej kozmetike.

Tip na záchranu rozbitého púdra?

Potrebujete alkohol, 100% lieh, alebo destilát typu slivka či hruška.

Zbytok púdru rozdrvíte lyžičkou.

Vlejete pár kvapiek alkoholu (radšej po menej kvapkách ako naraz viac),  lyžičkou vtlačíte a textúru vyhladíte. Necháte uschnúť 24 hodín a môžete ďalej používať.

Mne sa takto rozdrvil jeden krásny rozjasňovač z Pupy. Dvakrát som ho zachraňovala, a stále ho používam. Síce sú jeho jednotlivé farby pomiešané, ale výsledok je ten istý. Dôležité je i to, že obal sa nerozbil, a to sa mi už teda stalo i v luxusnejších značkách.

Dnes to bude odo mňa všetko. Dúfam, že vás zaujali Pupa novinky, ružové Tous a highliter à la morská panna.

Mám pocit, že píšem menej článkov. Ale trošku sa venujem plánovaniu makeupových tutoriálov a ešte musím prísť na to, ako správne využívať novú techniku. Btw. pozreli ste si ich? Čo na ne hovoríte? Z obsahovej stránky vám boli prínosné? Dajte mi vedieť v komentoch.

ĎAKUJEM VEĽMI tým, ktorí mi poslali hlasy a posunuli ma do finálovej 10 v súťaži Bloger roka 2018. Ako už viete niektorí, stala som sa nakoniec víťazkou v kategórii Beauty a to je pre mňa obrovská satisfakcia za rok práce na tomto blogu. Veľmi si to vážim a budem svoj blog zlepšovať. 

Užite si krásne leto a nabudúce opäť s niečím krásnym 🙂

 

 

Zdielajte s kamarátkou

Comments

  1. Tá vôňa od Tous je perfektná, zamilovala som si nie len obal, ale aj vôňu a používam ju naozaj často 🙂 ten rozjasňovač od essence vyzerá super, mám rada takéto cute prevedenia 🙂

    THE NOELA

    • Ako si to výstižne nazvala „cute prevedenie“, aj ten rozjasňovač je chutný. Aj postačujúci, pokiaľ nechceš extrém tipu lesk na špičke nosa:)

    • čo ma mrzí, ten rozjasňovač už nahradila ďalšia kolekcia, ale vraj ho ešte majú buď v Tete alebo 101, teraz presne neviem, naozaj je veľmi chutný.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk