LETNÝ MAKEUPOVÝ TUTORIÁL NIELEN NA PÁRTY

LETNÝ MAKEUPOVÝ TUTORIÁL
NIELEN NA PÁRTY
TO ZVLÁDNETE:)

Letný makeupový tutoriál nielen na párty je makeup, ktorý zvládnete všetky, pretože je jednoduchý, ale zároveň tak správne dramatický. V základe sa kombinujú len dva tiene, ktoré sa špeciálne ani netieňujú, preto by to pre vás malo byť veľmi jednoduché. Stačí si ho dobre odsledovať a vyskúšať produkty, ktoré som používala.

Pod videom nájdete fotku všetkých produktov, ktoré boli použité v letnom makeupovom tutoriáli, a zároveň ich nájdete v každom kroku pri videu.

POSTUP  KU VIDEU: LETNÝ MAKEUPOVÝ TUTORIÁL NIELEN NA PÁRTY

  1. na chrbáte ruky, alebo kto si trúfne priamo na pleti, zmiešate makeup HD TV foundation s tmavými kvapkami od Goshu. Použite veľmi malé množstvo, pridajú vášmu makeupu veľa tmavého pigmentu.
  2. Makeup rozotrite prstami alebo štetcom.
  3. Na okolie očí, nosoperovú líniu a jamku nad hornou perou naneste korektor od Milani retouch + erase v odtieni 01 fair.
  4. Tekutý rozjasňovač od Essence pridajte na vrch makeupu prstom alebo vpracujte štetcom na miesta nad lícne kosti a do stredu tváre.
PREČO TOĽKO ROZASŇOVAČOV?

Vrstvenie produktov od makeupu až po rozjasňovače a púdre má svoj efekt. Všetko používam v jemných vrstvách, ale celkový dojem pôsobí napriek tomu „nepreplácane“. Pre mňa je veľmi dôležité, aby na tvári nebola vidieť vrstva makeupu. Ak si spravíte makeup tak, že navrstvujete jednotlivé produkty v jemných vrstvách, dosiahnete ľahký, ale veľmi rozjasnený efekt. Každý rozjasňovač či už v tomto prípade tekutý alebo púdrový má svoj efekt i použitie. Tekutý Catrice sa vie zapracovať i do samotného makeupu, ale viete ho použiť i na vrch makeupu. V každom prípade stačí už len málinko púdru. Ten druhý púdrový rozjasňovač alebo inak povedané highliter, používate už na prepudrovanú pleť, pretože by jeho púdrová konzistencia nemusela sedieť s krémovou podkladovou.

Pri mojej „Domácej škole líčenia“ som sa snažila presne ukázať dotyčnej dáme, ako si má spraviť takýto makeup. Nie je to vôbec zložité, ale je dobré vlastniť i pár dobrých a kvalitných štetcov. Tutoriál o používaní jednotlivých techník nanášania makeupu už pripravujem, tak si nezabudnite zadať ODBER môjho youtubého kanála.

Letný makeupový tutoriál nielen na párty
FIXÁCIA PODKLADU – MAKEUPU

Fixovať makeup treba vždy s výnimkou efektu lesklej pleti. Ja som v tomto prípade použila Catrice vodeodolný púder z rady Prime and Fine transparent. Naniesla som ho štetcom v jemnej vrstve. Bronzový nádych som dodala s púdrom od Catrice Sun glow matt bronzing powder. Matný typ púdru odtieňa „Darker skin“, ktorý mi príde úplne prirodzený. Púdrový rozjasňovač od Essence glow like a mermaid išiel nad lícne kosti menším štetcom a zvyškom, ktorý zostal na štetci  som prebehla stred tváre.

LÍČENIE OČI
  1. Prstom naneste krémový tieň od Avon Mark. Forever bronze na celé pohyblivé viečko a taktiež pod spodné riasy. Vo videu to robím najprv hore a neskôr dolu, ale je to v podstate jedno. Tieň sa dá bez problémov vrstviť a dosiahnuť tak ešte výraznejší farebný efekt.
  2. Očnou mäkkou ceruzkou tmavohnedej farby naneste akoby hornú linku nad riasy (nevadí ak nebude pekná, pretože ju aj tak rozmažete)
  3. Tú istú ceruzku použite do vnútra oka a štetcom rozmažte pod spodnými riasami čím sa vám spojí farba ceruzky s bronzovým tieňomPpod obočie naneste druhý krémový vodeodolný tieň od Avonu Mark. Gold gleam na rozjasnenie tejto partie. Použite prst alebo štetec.
  4. Ako posledné naneste maskaru, najprv na spodné a potom na vrchné riasy.
  5. Obočie som vyčesala a dofarbila Revlonom obočenkou v pere. Nanášajte radšej pomenej a vyčesujte pomocou aplikátora, ktorý je súčasťou.
LÍČKA A LÍČENIE PIER

Na líčka sa mi žiadalo dodať ešte trošku farby, tak som použila krémové líčka Insta Blush Berry kiss od Revlonu. Je to krásna a veľmi neutrálna farba, hodí sa úplne každému. Už len ten názov „Berry kiss“.:) Nebojte sa krémových líčok, sú určené všetkým ženám, ktoré nemajú až tak mastnú pleť. Pre mastnejšie typy pletí sú vhodnejšie púdrové líčka.

Na pery som použila veľmi vláčny rúž od Collistaru sexy labra gloss č. 61.  Žiadna kontúrka len štetec, alebo rovno na pery.

Je to jednoduchý ľahký letný makeup na hocijakú príležitosť.  Dajte mi do komentov vedieť, čo si o tom myslíte. Či sa vám páčilo toto video, čo by ste radi videli a podobne. Taktiež mi dajte vedieť, či ste niečo vyskúšali:)

krásny deň a ešte šikovnejšie skúšanie:)

Zdielajte s kamarátkou

Comments

  1. Krasny je ten rozjasnovac. Asi si ho pojdem kupit, trocha som sa bala co s nim , no Eli ako si to tu rozpisala som rozhodnejsia! Dakujem😊

  2. Krásné líčení, chci vyzkoušet Avon stíny.
    Přesně můj oblíbený styl , který nosím celoročně.
    Děkuji Marcela

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk