TOP 8 TÓNOVACÍCH KRÉMOV S SPF

Dámy, pokračovanie môjho článku o najpopulárnejšej téme tohto leta:

TOP 8 TÓNOVACÍCH KRÉMOV S SPF

Tesne pred týmto článkom som vydala Veľký prehľad spf na tvár. Kto ho nečítal, šup sa preklikať. V tomto článku sa budem venovať len zjednocujúcim alebo tónovacím krémom, ktoré majú pre mňa krásnu textúru a zaujímavý finiš.

Čo totiž ja považujem za dôležité je maximálny komfort a dobrý pocit na pleti. Očakávam pekne hydratovanú pleť bez pocitu stiahnutia.  Jemnejší alebo výraznejší krycí efekt a pri mastnejšej pleti očakávam matný finiš, ale zase nie „betónik“ a masku. Tónovacie krémy,  BB krémy či Cushion krémy, ktoré do  tohto článku idú majú byť v prvom rade spf-ká. Zahrnula som sem aj krycejšiu Kóreu a to preto, lebo kórejská kozmetika si ulietava práve na ochrane proti slnku. Top 8 tónovacích krémov s spf

Poďme teda začať…Top 8 tónovacích krémov s spf

Začnem značkou Laboratoire de Biarritz a to konkrétne radou Alga Maris. Odkaz je na ľahučké glowy makeupy s spf50, ale nájdete tam aj tieto isté tónováky s spf30. Ja disponujem troma odtieňmi s spf50 a jednou 30-tkou na porovnanie.

Prvé zoznámenie bolo v minulom roku a bolo plné sympatií. Táto láska na prvý pohľad nebola len u mňa. Priaznivý ohlas mal u mnohých žien. Najpoužívanejšie odtiene sú Ivory a Beige s tým, že mne sedí Beige. V lete som nútená miešať s odtieňom Golden. Farebne mi viac sedí spf50, pretože spf30 má ešte béžovejší odtieň a určite nie vhodný pre ženy so žltým podtónom. Top 8 tónovacích krémov s spf

Krytie je približne jemné až stredné a je výrazne hydratačný. Alga Maris používa svoje vlastné patenty z rias a ich výrobky sú krásne hydratačné. Na pleti zanecháva glow, čo je žiadúce. Kde ho menej odporúčam (nemám dostatok otestovaných osôb) je pleť mastná.

NA ESHOPE BIOR.SK PLATÍ DLHODOBO KÓD ELISKA10 NA NÁKUP NAD 20€

MÁDARA A ICH TÓNOVACIE KRÉMY

Mám dilemu či ide o tónovacie alebo skôr zjednocujúce krémy. Samotná Mádara ich označuje ako nie krycie. Ale keď ho použijem, mám dojem zjednotenia. Nie je to typické krytie, ale je to veľmi pekné. Pleť je doslova len jemnučko stónovaná. Ich opaľovací krém na tvár spf30 s anti-age efektom je vhodný aj pre mužov. Môžete sa s ním normálne opaľovať a tá farbička, ktorú obsahuje je neutrálna. Za mňa je tento produkt naozaj peknučký. Cena je primeraná. Nakoniec kliknite si na link, a prenesiete sa do eshopu Imkorganics, ktorý je distribútorom. Podotýkam oficálnym. 

Ak niekde inde na eshope uvidíte Mádaru (mimo originálnej lotyšskej),verte mi, že to nie je v poriadku a tovar môže pochádzať napríklad z kradnutého kamióna atď. Koniec koncom aj na samotnej stránke vám vedia túto informáciu podať. Mádara sa samozrejme môže predávať aj inde, ale občas sa nájde eshop, kde Mádara nemá čo hľadať. 

NA IMKORGANICS DLHODOBO PLATÍ KÓD ELISKA15SK ALEBO ELISKA15CZ.

MÁDARA má samozrejme aj takýto zjednocujúci produkt s spf50, s obsahom rastlinných kmeňových buniek, a na tube je písané odtieň „nude“. Pre Mádaru ide o produkt všeobecný, no mne sa vidí, že som po ňom vážne svetlá. Takže ja hovorím a odporúčam pre bledšie dámy. Top 8 tónovacích krémov s spf

A teraz jedna Mádara chuťovečka. Dámy, toto je vážne krásna vec na telíčko. Vonia ako žuvačky Pedro. Chápem, že to niekomu môže prekážať. Inak je tento produkt neprehliadnuteľný a tá vôňa mu vlastne dáva istú výnimočnosť. ↓

Trblietavý opaľovací BB krém s spf15 tónoje pokožku na tele. Je veľmi sexy s tými jemnými trblietkami a pokožku robí veľmi peknou. Rozotiera sa ľahko. Mádara má všetky produkty s minerálnymi filtrami. Ak chodíte s holými ramenami, dekoltom, chrbátom či nohami, bude sa vám to páčiť.

V minulom článku o spf-kách som Vám spomenula a prelinkovala fajn plavky na túto sezónu, najmä kvôli tomu, že sú „lichotivé“ k postave. Telo sa rokmi mení, či chcete alebo nie. Áno ja viem, treba sa hýbať. Každopádne som tam objavila ešte ľanové šaty pieces Vinsty, ktoré sú oversize a teda, zase dobrý výber. Išla som podľa tabuľky. Keď prišli, zdalo sa mi, že sú obrovské. Mám však kamošku, ktorá mi pomáha s obliekaním a tá usúdila, že sú perfektné.

Top 8 tónovacích krémov s spfMedzi top 8 tónovacích krémov s spf musím zaradiť kórejskú kozmetiku. Všeobecne je táto krajina priam posadnutá technológiami ako vyrobiť to najpríjemnejšie spf-ko. 

Pôjdem od toho, ktoré mne osobne veľmi sedí a považujem ho opäť za produkt, na ktorom si zgustne aj pleť, ktorá je už cez 40. Missha Perfect Blanc Spf50 PA+++ je brighteningový tónovací krém. Znamená to, že pleť zostane krásne jasná. Ak máte pigmentácie, myslím, že budete nadšené. Mám z neho dva odtiene a mne osobne v zime sedí odtieň Sand 023. Ovšem len v zime, v lete mi je už dosť svetlý. Krytie je skôr stredné a produkt má vláčnu textúru. Top 8 tónovacích krémov s spf

Missha Perfect Covering BB cream spf42 PA+++ je podľa mňa viac makeupom. Má o dosť vyššiu kryciu schopnosť a celkovo je ťažší. Viem o ňom, že je veľmi obľúbený práve kvôli tomu krytiu. Bude sedieť aj pleti zmiešanej, ale osobne si myslím, že nie pleti suchej nad 40 rokov.

Top 8 tónovacích krémov s spf

NA ESHOPE LEVILOVE (olinkované produkty) platí dlhodobo kód ELISKA10.

AMUSE meta fixing vegan cushion spf45++ je konečne môj prvý cushion kompakt. Očakávala som glow, ale je to naopak mat. Čiže, Amuse cushon v tomto nádhernom tyrkysovom balení je riešenie pre pleť normálnu, zmiešanú a mastnú. V kompakte je zrkadlo a hubička. Dávam v tomto prípade prednosť štetcu, ale ako reaplikant je to super počas dňa. top 8 tónovacích krémov s spf

Mám z neho tri odtiene, na môj typ sú však veľmi svetlé. Každopádne v tomto článku sú aj odtiene jednotlivých tónováčikov. Dúfam, že si zvládnete vybrať. Ešte by som rada povedala, že tento cushion funguje aj na náplne.

LUXUSNÝ CC KRÉM SPF50 Z YAGE

Pamätám si, ako som vytiahla tento produkt z krabice ako novinku, a povedala som si „WOOW“. Pred časom som aj tu na blogu napísala článok o ich novej kolagénovej hmle. Tu si prečítajte viac. Tieto dva produkty sa krásne dopĺňajú. Hmla je osadená do najjemnejšieho rozprašovača, čo značí, že má veľmi kvalitnú dózu a Yage si dalo veľmi záležať. Takéto rozprašovače je dostať jedine v Ázii, odtiaľ sa dajú obalové materiály tohto druhu objednať.

Top 8 tónovacích krémov s spfYAGE č.9 OCHRANNÝ CC KŔEM SO ZLATOM A SPF50

Pred pár dňami som dostala infomáciu, že pribudne aj verzia light. Každopádne vám tento ochranný cc krém so zlatom opíšem. Vyskúšala som ho a viem presne pre koho bude super. Balenie top top top! Možná výmena náplne. Top 8 tónovacích krémov s spf

Najprv ho opíšem. Jeho farba je akoby zlatistá. Znamená to, že na pleti vytvára efekt slnkom pobozkanej pleti. V lete sa vám bude vážne páčiť, ale myslím, že je určeným ženám, ktoré si potrpia. Majú zrelšiu, alebo suchšiu pleť. Môže byť i zmiešaná ale po 35-ťke. Je akoby plný a šťavnatý. Výživný. Krycia schopnosť je maximálne stredná, výdrž primeraná.

Kľúčovými zložkami sú zlato, fermentovaná kyselina hyalurónová, baobab, sladké drievko, červená riasa atď.

IMAGESKINCARE Top 8 tónovacích krémov s spf

Prevention+ daily perfecting primer spf50 je jeden z veľmi krásnych produktov. Spája totiž v sebe podkladovú bázu, ktorá pleť vyhladzuje s spf-kom 50. Má v sebe farbičku, ktorá sadne každému, pokiaľ nie ste úplný bledúšik. Veľmi kvalitný a pekný produt v šikovnom balení s pumpičkou. Plne minerálny filter a výborné zloženie. Cena je vyššia, ale pri tejto značke to zase nie je nič výnimočné. Tento produkt sa odlišuje od ostatných a nedá sa zaradiť mezi podobné s nižšou cenou. Top 8 tónovacích krémov s spf

Prevention+ daily tinted moisturizer spf30+ , oplatí sa toto väčšie 91g balenie. Je to však spf30 čo môže byť niekomu málo. Je to veľmi ľahké zloženie, skôr to vytvára veľmi jemný film (závoj) a pleť skôr zjednocuje. Aj to je však maximálne decentné. Príde mi to ako dobrá bežná rutina pre ženu, ktorá si veľmi potrpí na nekomerčný a kvalitný produkt a pritom nepoužíva takmer žiaden makeup. Top 8 tónovacích krémov s spf

NAHRADÍ TÓNOVANÉ SPF-KO OPAĹOVACÍ OCHRANNÝ KRÉM?

S touto otázkou sa stretávam často a takáto je odpoveď. NENAHRADÍ. A to preto, lebo si ho nikdy neviete dať v takom množstve, ktoré by skutočne pleť chránilo. Takže je nutné aplikovať najprv spf-ko a potom tónovací krém. Je to akási nadstavba.

Do tohto článku som dala len tie, ktoré sa mi fakt páčia. Nič polovičaté. Nájdu sa fajn veci i v drogérii, ale vždy tomu niečo chýba. Zväčša to, čo robí tú pleť naozaj šťavnatou. 

Ak sa vám článok páčil, budem rada za jeho zdieľanie. Myslím, že veľa žien sa zaujíma o tému ochrany pleti pred slnkom a to konkrétne práve voľbou produktov. Zdieľajte preto na svojich sociálnych sieťach. 

Ďakujem. ♥

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk