RECENZIA NA DYSON AIRWRAP

Krásny deň dámy:). Mnohé ste sa ma pýtali na Dyson Airwrap. Voilá, dočkali ste sa recenzie.

DYSON AIRWRAP COMPLETE LONG HS05 VINCA-BLUE/ROSÉ

Začnem takto. Toto bola tá najlepšia investícia do vlasového prístroja. Nikdy predtým som nemala niečo tak sofistikované, rýchle a perfektné ako je Dyson Airwrap.

O značke som počula, ale až kým som ju neregistrovala u jednej blogerky, nezaoberala som sa ňou. Pri návšteve parfumérie Notino v Brne bol tento môj Dyson vystavený. Bolo ho možné vyskúšať a tak som to skúsila. Túto ukážku nájdete dokonca i vo videu v článku o tejto predajni. Za sekundu som mala na suchom vlase vyfúkanú vlnu. Prístroj bol neskutočne ľahučký, to je niečo, čomu dávam 100 bodov. Pracujem totiž s kulmami a každá má svoju váhu. Ale až keď som chytila do ruky Dyson, v okamihu ma to prekvapilo.

PREČO JE DYSON TAK VYHAJPOVANÝ?

Všeobecne ide o skutočne kvalitnú značku, takže väčšina ľudí, ktorí vlastnia čokoľvek od Dyson, je nadšená. Týka sa to čističiek vzduchu i vysávačov. Zostanem však pri vlasoch a ukážem vám jeho prednosti a len minimum nedostatkov.

Výkonný digitálny motor vytvára dostatočný tlak vzduchu, vďaka ktorému vzniká Coanda efekt typický pre Dyson. Ten pomocou vysokého tlaku vzduchu priťahuje vlasy k povrchu kulmy či kefy, navinie ich a vytvára krásne objemné vlny alebo dokonale hladký a rovný účes.

Fotky, ktoré v článku nájdete nie sú úplne lahodiace oku, ale kufrík je pomerne objemný. Nefotí sa ľahko, čo však v tomto prípade považujem za úplne bezpredmetné a dôležité je to, čo si tu prečítate.

DYSON AIRWRAP™ COMPLETE LONG HS05

Rada by som povedala, že som si Dyson Airwrap kupovala nie len pre seba, ale aj pre moje klientky. Chvíľku som sa s ním zžívala, a odhaľovala jeho prednosti. Ako som už povedala, možno aj jeden či dva nedostatky. Rada by som upresnila ešte jeden fakt. Dyson nie je určený pre profi používanie, aj keď ho viacerí kaderníci takto využívajú. I jedna moja známa kaderníčka používa fén, hoci má jeden grif na to, aby sa jej fén neprehrieval. Dyson Airwrap

Pri častom a neustálom používaní sa môže prehrievať. A jednoducho sa vypne. Keď sa to stalo mne, nevedela som prečo. Po chvíli nabehol, ale keď sa to stalo druhý krát, kontaktovala som cez Instagram distribútora. Spýtali sa ma, či ho čistím. Au…no ešte som ho nečistila a vlastne som nevedela ani ako. Dá sa to dohľadať, len škoda, že apka, ktorá sa dá stiahnuť funguje max pre ČR a žiaľ pre Slovensko nie. Američania majú v takejto apke podporu.

Dôležité je vyčistenie filtra, a v kufríku je na tento účel priložená taká okrúhla kefka. Moja známa používa na klientov Dyson fén a povedala mi, že nepoužíva stupeň najsilnejšej teploty a fúkania. Začala som to robiť i ja. Ale hlavne, u mňa Dyson nefičí denno denne. Na spodku stránky s Dysonom na eshope Notino je k dispozícii pdf-ko na stiahnutie.

Kufrík, v ktorom je táto sada je pomerne veľký a objemný. Dali si záležať na prevedení. S tým som ok, pretože cena produktu si to vyžaduje. Táto sada okrem samotného tela prístroja obsahuje 6 nástavcov a zamatovú mäkkú taštičku, ktorú asi môžeme považovať za cestovnú. Tu je moja výhrada. (na fotke chýba guľatá kefa)

Dyson AirwrapJe to príliš látkové, príliš mäkké a nosiť v tom pri cestovaní 2-3 nástavce, telo a stočený kábel je nedomyslené. Celý kufor je zase príliš veľký. Pri niektorej staršej verzii som videla niečo ako taštičku, ktorá bola pevnejšia a na vrchu mala niečo ako pevný drôt, ktorý tie dve časti spojil. Toto nie je šťastné riešenie. Aby ste napratali kábel do obalu, dá to dosť času a práce. Je to jednoducho nepraktické.

Najväčšie výhody Dysonu Airwrap™

  1. skutočne veľmi šetrné fúkanie a približne dvakrát rýchlejší čas vyfúkania
  2. nezaťažuje svojou váhou ruky
  3. požadovaný efekt je perfektný, záleží od kvality vlasov a stylingových prípravkov
  4. funkcia Cold Shot, je okamžité zastavenie prúdenia teplého vzduchu (vlnu si viete zachladiť hneď po natočení v jednom kroku)
  5. eliminuje statickú elektrinu
  6. regulácia teploty vzduchu nepresiahne 150 stupňov
  7. dlhý kábel 2,6m (veľmi oceňujem pri práci s klientkou)

NÁSTAVCE DYSON AIRWRAP™ COMPLETE LONG

Ja som si kufrík kupovala s tým, že potrebujem viac nástavcov. Najviac však využívam okrúhlu kefu na fúkanie.  To je iný gamechanger. Na rýchle vysušenie využívam klasický fénový nástavec na seba i moje dievčatá. Oveľa rýchlejšie majú totiž suché vlasy ako s klasickým fénom. Na tomto féne je ešte akoby druhý fén, ktorý viac uhladzuje vlasy.

Dyson AirwrapIntenzívne využívam ešte navinovací 30mm a 40mm nádstavec, ktorý vám urobí vlny. (Na konci článku pridám pár mojich zistení a tipov.)

Najmenej využívam kefy na uhládzanie vlasov, a to mäkkú alebo tvrdšiu. Sú vhodné pri vlasoch, ktoré pôsobia strapato, alebo sú zvlnené.

PÁR MOJICH ZISTENÍ A TIPOV AKO PRACOVAŤ S DYSON AIRWRAP™

  • ak máte jemné vlasy, stylingovému prípravku sa nevyhnete. Len pomocou neho a Dysonu dokážu vykúfané vlasy držať príjemný objem aj ďalší deň.
  • okrúhla kefa dokáže urobiť krásny a trvalý objem
  • ak budete používať niektorý z nástavcov na vlny, doporučujem ísť po prameňoch a akoby tomu prameňu pomôcť sa namotať. Dyson to dokáže aj sám, ale keď to urobíte takto, tie vlny nebudú „rozmetané“.
  • každú vlnu po namotaní horúcim vzduchom, ZACHLAĎTE! Bude trvácnejšia.
  • každý nástavec má také prepnutie na opačnú stranu, toto mi príde ako brutálna vychytávka. Pretože keď napríklad fúkate vlasy od tváre, tak to chcete mať rovnako na oboch stranách. A tu stačí prepnúť a vlna sa navinie tak ako má. yess..:)

Touto informáciou ukončujem recenziu na Dyson Airwrap™ Complete Long HS05. Za tie peniaze to stojí. S názorom, že „u mňa táto Dyson láska nevznikla“, som sa stretla len raz. Stáva sa. Nie každému musí všetko vyhovovať. Veľké chvály som teda počula aj na fén a žehličku. Keby sa niekto pýtal. A mňa osobne ešte zaujíma taký najmenší vlnový nádstavec, tak možno niekedy:)…

Zdielajte s kamarátkou

Comments

  1. Dobrý večer. Chcela by som poprosiť o radu, aké vlasové prípravky použiť pri jemných vlasoch, nakoľko mi nedržia vlny ani 2 hodiny. Ďakujem vopred za odpoveď

    • tu veľa záleží od stylingoévho prípravku a potom samotnej kulmy. Čiže tužidlo napríklad SAchajuan z http://www.beautysecret.sk (majú dve tipy, tekuté od korienkov a penové)a potomm kulma. Napríklad mne sa osvedčila konická kulma ked potrebuem spraviť niekomu dlhotrvajúce vlny. Ja mám Remingtonku a tiež sa pozrite na vlasové rady z profesionálnej kozmetiky JOico, ja tam mám radu Youth lock je úžasná. Do konca augusta je tam kod ELISKA20 na http://www.joico.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk