OCHRANNÉ TYČINKY SPF50 A ICH PRAKTICKÉ VYUŽITIE

Dámy, viete, že ochranné tyčinky spf50 majú praktické použitie a je nutnosťou ich používať?

MÁM OTÁZKU, KOĽKÉ Z VÁS MAJÚ PIGMENTOVÉ FLIAČKY NA RUKÁCH?

KOĽKÝM Z VÁS TO NAOZAJ VADÍ?

Väčšina z nás má doma plejádu opaľovacích produktov na tvár i telo. Ochranné tyčinky s vysokým faktorom vlastnia možno tie z vás, ktoré majú malé deti. Donedávna som tento typ produktu nevšímala, pretože som ho nevedela dostatočne dobre využiť. Faktom však je, že ide o výraznú ochrannú vrstvičku prípravku, ktorý je možno trošku hustejší ako opaľovací krém, ale skvele drží. Väčšinou je silno vodeodolný a mega stály.

And as we are 70% water, the planet is also 70% water and we give 1% to an association for the protection of children and the future… we are all 71%. (zdroj seventyone.com)

Ukážem vám značku Seventyone percent. Všetky ich tyčinky majú nejaký zmysel. Dokonca majú ružovú, a tá je použiteľná na líčka a tak trochu i na pery. Modrá poslúži športovcom a na deti. Béžová má rôzne využitie. Ukážeme si ich na fotkách, ale zazdieľam z môjho instagramu jedno video…ochranné tyčinky spf50

POZRI SI TOTO VIDEO, KDE VYUŽIJEM SPF TYČINKU

Ak športujete, mali by ste mať základnú priehľadnú tyčinku. Na bežné športy ako je bike, beh, chodenie atď, potrebujete napríklad SPF50 SUNKISSED. Vytvára veľmi jemnú a hladkú vrstvu ochrany. Je nelepivá a výborná vlastne všade kde vám napadne. Okrem miest ako je nos, líčka, uši, hánky rúk, poslúži dobre ako očný krém. Ja som ju používala na deti.

SEVENTYONE PERCENT je francúzska značka so silným rešpektom k planéte. Neviem či všetky, ale obal je 100% recyklovateľný monomateriál. Používajú nové „čisté“ filtre s nízkym vplyvom na morskú diverzitu.  ochranné tyčinky spf50

Tyčinka obsahuje mangové maslo, antioxidanty, ryžový vosk a rastlinné vosky. Odporúča sa opakovaná reaplikácia každé dve hodiny. Na hánky rúk ju majte po ruke v kabelke a kedykoľvek si ruky prebehnite.

Intenzívne športy ako je surfovanie, a vôbec všetky vodné športy či horské, vyžadujú možno používanie tejto tyčinky. Opaľovacia tyčinka spf50 Invisible je rovnako priesvitná ako predošlý produkt, ale má jednoduchšie zloženie. Dizajnovo mi príde taká pánskejšia a trošku, ale naozaj len o trošku hutnejšia.

ochranné tyčinky spf50Biela či modrá tyčinka má i akúsi farebnú ochrannú úlohu. Ľudia, ktorí intenzívne športujú, a domnievam sa, že ide najmä o vodné športy, majú radi akési farebné označenie. Preto modrá, biela, ružová či béžová tyčinka. Ak ste si pozreli video o trochu vyššie s preklikom na môj Instagram, použila som spf50 SunsetPacha Mama. Perfektné líčka. Perfektné líčidlo pre niekoho, komu vážne záleží na vysokej ochrane. ochranné tyčinky spf50

Sunset má peknú ružovú farbu. Neutrálnu a vôbec nevidím problém v jej použití na rôzne typy žien. Takže dámy, ak hľadáte líčka na leto, pretože na vašich lícach sa nájdu nejaké pigmentové škvrnky, v odseku vyššie je prelinkovanie na eshop imkorganics.sk.

S .cz to platí pre dámy z ČR.  Na celý eshop platí kód ELISKASK20 alebo ELISKACZ20 počas mesiacov júl a august. Môj bežný kód je s číslom 15.

ochranné tyčinky spf50

Ochranné tyčinky spf50 je dobré mať po ruke. Ak idete s deťmi von, majte ich v taške s potrebami. Ak športujete, použite na všetky vystúpené miesta. Ak sa trápite pre pigmentácie na rukách či dekolte, prebehnite tyčinkou tieto miesta aj keď ste vonku v meste. Ak chodíte po festivaloch, nezabudnite sa chrániť!

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk