VEĽKÝ PREHĽAD SPF NA TVÁR

Krásny deň dámy, konečne ste sa dočali . Veľký prehľad spf na tvár je prepotrebná vec. Každý deň aspoň jednej z vás odpisujem, ktoré spf-ko si má kúpiť. A tak bude celý článok prelinkovaný na jednotlivé eshopy a k nim bude spomenutý kód na zľavu.

V tomto článku sa zameriam na klasické netónované spf-ká. A v ďalšom článku budú len tónované spf-ká.Tak začnem, aby som nestrácala čas, pretože zoznam je dlhý a zaujímavý. Nájdete v ňom cenovo veľmi prístupné, strednú kategóriu i tie finančne náročnejšie. veľký prehľad spf na tvár

POĎME SA TEDA POZRIEŤ NA VEĽKÝ PREHĽAD SPF NA TVÁR

Kde začať. Zlatá stredná cesta. Poďme sa pozrieť na značku MÁDARA.  Táto lotyšská značka má všetky SPF produkty minerálne. Nemá typický samostatný produkt na pleť, ktorý by bol len priehľadný. Presnejšie ich volám, že sú zjednocujúce. Ťažko teda určiť, kam ich zaradiť. No rozhodla som sa, že pôjdu do toho „tónovacieho“ článku.

Každopádne však prelinkujem multifunkčné telové opaľovacie mliečko spf20 . Aj keď pleť potrebuje vyššiu ochranu v podobe spf30 a 50, zmienim sa aj o tejto ceste, pretože produkt je väčší, ekonomický a používateľný aj na pleť počas dňa. Je to totiž ľahké mlieko. Čiže máte veľké balenie dva v jednom.

Mádara má výbornú telovku  s bylinným základom. Všetko čiste minerálne filtre. Vôňa je zaujímavá. Akoby žuvačková. Páči sa mi to. Ostatné spf produkty predstavím v ďalšom článku, pretože sú tónovacie. Ale musím ešte v tomto článku povedať, že majú brutálne mlieko s trblietkami a tónovaním. Je to také BB.

Prekliky som vám dala na eshop IMK Organics, kde mi platí dlhodobý kód ELISKASK15 A ELISKACZ15. V období 12.-15.6. budú prebiehať ďalšie akcie na tomto eshope a spolu s mojím kódom sa môže vyšplhať zľava do 30-40%.

Veľký prehľad spf na tvárNa tomto e-shope sa nachádza ešte jedna zaujímavá značka – SEVENTYONE PERCENT. Opaľovací krém na tvár a šport Spf50 má opäť minerálny filter a značka si zakladá na ekologickejšom zložení. Objavila som u nich veľmi príjemný telový, pleťový i vlasový olej. Suchý opaľovací olej so spf30 má jemnú exotickú vôňu a dobre sa vstrebáva. Je to opäť taká mulfunkčná vecička nielen na dovolenky, ale viem si ho predstaviť ako ochrana pleti na bežný deň u tej suchšej pleti. Aj keď je určený všetkým typom pletí. Na suchej by však urobil navyše akúsi potrebnú výživu a glow.

Počas písania tohto článku som sa dopytovala na skvelú pomôcku, ktorá som práve našla na e-shope imkorganics. Ide o tyčinky s faktorom spf50, ktoré sa používajú na rýchlu ochranu. To znamená povedzme, nos, uši, pery, hánky rúk (lebo pigmentácie, dekolt atď.) Sú skvelé na reaplikáciu spf-ka. Sú praktické a záleží od jednotlivých druhov na čo slúžia. Jeden zaujímavý článok vyjde o týchto tyčinkách v júli. Pretože sú i farebné, a to je skvelá vec pre deti. Takže bude i srandovné videjko. Dúfam, že sa mi na to dajú tie moje bambuľky.:)

IDEME NA ĎALŠIU ZAUJÍMAVÚ SLNEČNÚ LÍNIU ALGA MARIS …

S e-shopom BIOR spolupracujem už dlhšiu dobu. Majú kvalitné produkty, mnohé sú skutočne cenovo dostupné. Nájdete tu francúzsku značku LABORATORIES DE BIARRITZ. Ich opaľovaciu líniu Alga Maris sme využili po minulé leto pri mori celá rodina. Ide o minerálne filtre v kombinácii s patentovanou antioxidačnou technológiou.

ALGA MARIS BIO PLEŤOVÝ KŔEM SPF50

Alga Maris je vhodná na citlivú pleť a pleť so sklonom ku alergiám. Krémy a mlieka obsahujú minerálne spf-ko a patentovaný komplex rias, ktorý je v celej značke. Tento komplex chráni pred voľnými radikálmi. Sú vysoko odolné voči vode, neparfémované a nezanechávajú lepkavý pocit. Veľmi vhodné pre veľmi citlivú pleť. Alga Maris Bio krém s faktorom spf50 je vhodný pre mimoriadne citlivú pleť.

Veľký prehľad spf na tvárV tejto rade sú podľa mňa všetky produkty vhodné nielen na telo, ale i na pleť. Nie sú úplne priehľadné, ale zanechávajú taký prirodzený glow, ktorý vzniká pri použití minerálneho spf-ka, ktoré nie je na tvári biele, ale zároveň tam z neho čosi je vidieť. Mňa to neruší, na tvári i tele to pôsobí dobre.

Čo sa týka detí, sú vhodné i na detskú kožu. Jeden z produktov krém na opaľovanie pre deti spf50 zanecháva biely povlak, ktorý považujem za dobrú vec, keďže vážne viete, kam ste ho aplikovali a kam nie. V ďalšom článku sa budem venovať i tónovákom, ktoré sú výborné. V ponuke je i balzam na pery vhodný pre celú rodinu s spf30.

Na celý eshop BIOR platí kód ELISKA10 pri nákupe nad 20€

V tomto článku sú na fotografiách umiestnené netradične aj plavky, ktoré som si vybrala na toto leto a objednávala som si ich z populárneho eshopu Astratex.  Predpokladám, že moje články číta väčšia skupina žien nad 35 rokov. Preto vám rada ukážem aj niečo takéto a najmä ak je to spojené s letom.  Ja som tam objavila horný diel, ktorému sa hovorí Tankini.

veľký prehľad spf na tvár

A prečo to spomínam. Vždy som mala problém s bruškom. Snáď len raz v živote som mala vysnívanú postavu. Inak som typ, čo priberá aj z pohára vody. A po poslednej dovolenke som si tak nejak uvedomila, že pokiaľ nebudem cvičiť, nebude to dobré. Avšak málo spím a nevydržím sa dlho kontrolovať. Stačí väčia únava a som v tom späť. Objemovo idem silne do brucha a zadok nikde. Ja som si objednala tento horný diel dámskych tankín, ale majú krásne veci. Číslovanie sedí. Vždy mám rešpekt pred objednávaním z eshopu. Ale trafila som sa. Dokonca mám i ľanové šaty, ale tie vám ukážem v ďalšom článku.

NOVINKY V.SUN…

..sú u mňa čerstvo. Zaraďujem ich sem, pretože sa mi páčia. Okrem toho, že sú čisto minerálne, majú sympatický dizajn a príjemné textúry. Ja som si vzala na skúšku V.SUN opaľovací krém na tvár spf50, Okrem neho ešte spf30 a telové mlieko po opaľovaní, ktoré mienim vypoužívať ako klasické mliečko. Vonia totiž po zelených čerstvých jabĺčkach.  Moje spf-ká na tvár voňajú po jazmíne a toto ja mám naozaj rada. Obsahujú okrem hyalurónky aj bambucké maslo a chránia aj proti infračervenému svetlu.

veľký prehľad spf na tvárNedávno som mala otázku, či neupcháva  póry? Takže nie, neupcháva.

Na eshope Organic-oasis je väčší výber opaľovákov tejto nemeckej značky, stojí to za pozretie.

KÓREJSKÁ KOZMETIKA

Kórejská kozmetika zaznamenáva obrovský boom. Mám tu pár výborných vecí. Všetky nájdete na eshope LEVILOVE.SK, kde je dlhodobo nastavený kód ELISKA10.

Medi-peel Peptide9 UV Derma Sun Cream je jeden výborný pleťový ochranný krém s kombináciou chemického a minerálneho faktoru. Má vyšší obsah peptidov, a tri druhy kyseliny hyalurónovej. Konzistenčne ide o príjemný krém s dobrou vstrebateľnosťou. Dobrý výber najmä pre zrelšiu pokožku a domnievam sa, že nahradí v lete používanie denného krému.

Skôr sa mi zdá vhodnejší pre suchšie typy pletí a aj pre citlivé. V obsahu sa nachádza Centella Asiatica, ktorá je vychytená ingrediencia. velký prehľad spf na tvár

VT ESSENCE SUN PACT SPF50 + PA+++

Nádherná vecička v kompakte pre intenzívny glow a vysokú ochranu. Jednak je to skutočne elegantné a je k tomu pribalená hubička na nanášanie. Obsahom sú peptidy a elastín. Ak náhodou bude na webe ešte vypredaný, vedzte, že za pár dní je na sklade. Essence sun pact spf50 bude dobre znášať akákoľvek pleť. Modré a biele tóny sa spájajú do zaujímavého lesku. Mastná pleť s ním však nemusí byť kamarát.

Hyaluronic acid watery sun gel ISNTREE je ľahučký fluid vhodný na všetky typy pletí a ocení ho naozaj mastná pleť. Má bohaté zloženie: centella, výťazok z fíg, ceramidy, kyselinu hyaluronovú atď. Čoskoro bude taktiež doplnený.

Sunprise Mild Airy Finish SPF50 PA+++ je ľahké mlieko opäť pre mastnejšie typy pletí. Je to 100% minerálny filter. Opäť rôznorodý obsah, ktorý je zaujímavý, a to už tak pri Kórei býva.

Veľký prehľad spf na tvár

HEIMISH Artless glow base spf50 je spfko s rozjasňujúcou bázou dokopy. Nemyslím, že by malo vyhladzujúci charakter, ale taká tá jemná dúhová farbička tam je. Konzistenčne ľahší krém vhodný pre všetky typy pletí, najviac pre suchšie. Na eshope levilove je dlhšie vypredaný, ale bude opäť onedlho k mání.

ALGODROPS inovatívna ochranná emulzia proti fotostarnutiu spf50 UVB UVA PA++++HEV/IR

Mimoriadne ľahučké mliečko aj pre mastné typy pleti. Inak pre každého. Ochrana voči slnku, i infra žiareniu. Taktiež proti modrému svetlu, ktoré na kožu vplýva cez pc, tv, či mobil. Produkt je zaujímavý aj kvôli patentovanému zloženiu. Emulziu je možné používať miesto denného krému, čo môže byť pohodlné pre baby s mastnou pleťou. Veľký prehľad spf na tvár

Ide o kombináciu chemického a minerálneho spfk-ka a spoločnosť Sensum Mare sa snaží dodržiavať aj určitý ekologický aspekt, ktorý sa považuje v dnešných časoch za sympatický. S tou udržateľnosťou to nie je jednoduché. Nič nie je čierne alebo biele. Pridávam odkaz na Algodrops Spf50

NIOD SURVIVAL 30

SURVIVAL30 je výsledok technologicky veľmi zaujímavej americkej značky NIOD. Všetka ich kozmetika je proste iná. Je zaujímavá a účinná. SURVIVAL30 obsahuje len minerálny filter a chráni nielen proti slnku, ale aj infra a modrému svetlu. Okrem perfektného protizápalového a chrániaceho obsahu, má zvláštnu a príťažlivú textúru. Je veľmi ľahká a akoby zafarbená. Nemôžem ju však zaradiť k tónovákom. Akoby zjednocoval pleť, ale je to veľmi jemné. Dobre na tento produkt reagujú ženy s mastnešou pleťou.

Veľký prehľad spf na tvár

OMOROVICZA UV MINERAL SHIELD SPF30 (kód pri nákupe ELISKA10)

Ľahučké minerálne spf-ko pre všetky typy pleti, dobre vyhovujúce mastnejšej pleti. Veľké 100ml balenie je ekonomické. Vôňa je omoroviczovská. Možno použiť ako samostatný denný krém. Čo je dôležité spomenúť je MATNÝ FINIŠ. Obsahuje hyalurónku a vitamín C. Ak si ju zakúpite Mineral UV Shield na jar, tak si myslím, že pravidelný používaním je do jesene fuč, a vy už nemusíte nič riešiť.

IMAGESKINCARE PREVENTION+ DAILY MATTE MOISTURIZER SPF30

Táto americká značka sa zväčša nachádza len v salónoch, pretože majú perfektne mierené ošetrenia. Je to ľahká a len veľmi jemne matná emulzia, ktorá vonia po citrónových koláčikoch. Bez problémov nahradí denný krém. Dokonca poslúži aj pre dieťa 3+.

veľký prehľad spf na tvár

EVY TECHNOLOGY

Opäť zaujímavá značka, a patentovaná technológia. Evy je určená skutočne citlivej pleti a ľudom s dermatologickými problémami ako vitiligo atď. Ich patentovaná technológia súvisí s prienikom ochrany do hlbších vrstiev. Aspoň tak som to pochopila.

Ide o švédsku značku. EVY zaručuje 6-hodinovú ochranu. Je odolný voči slanej i chlórovanej vode atď. Veľmi vhodné pre športovcov. Najbližšiu dovolenku idem testovať detskú penu spf50 a ja mám v kúpeľni penu Daily Defense Face Mousse SPF50. Dobre sa vstrebáva a je to bezvôňový produkt.

Veľký prehľad spf na tvárOLIVAL – VEĽKÝ PREHĽAD SPF NA TVÁR (kód ELISKA10)

V rade Professional nájdete dva typy spf-iek. Fluid na tvár spf30 je ľahký a emulzný. Je obohatený o niacinamid a koenzým Q10. Viete ho používať ako denný krém a pod neho ešte niektoré z pleťových sér. Takáto emulzia je vhodná pre všetky typy pletí.  Nemá žiadnu vôňu.

Krém na tvár spf50 je hustejší a akoby penový. Aj keď je napísané, že je aj pre zmiešanú a mastnú pleť, mám na to trošku iný názor. Podľa môjho názoru práveže skôr tá suchšia. Je to však veľmi individuálne. Veľký prehľad spf na tvár

ACNEMY

Španielska značka, o ktorej produktoch som urobila niekoľko videí i článok. Zaujímavé a pomerne funkčné produkty za primeranú cenu. Veľmi fajn vec je, že ako dennú ochranu tu máme k dispozíci ZITCONTROL. Je to lahký krém alebo skôr emulzia na zmiešané, mastné a problematické plete. V obsahu sa nachádzajú zložky na kontrolu mazotvorby a ochranu kožného mikrobiómu.

ČO JE TO REAPLIKÁCIA SPF-KA A PREĆO JE POTREBNÁ?

Reaplikácia slnečnej ochrany znamená „opätovné“ nanesenie. Na tento účel je preto veľmi fajn vlastniť reaplikačné spreje. Ak si natierate opakovane telo alebo pokožku detí, tak je to jednoduchšie. Ale ak máte na tvári makeup, potrebujete niečo jednoduché. Pokiaľ makeup nenosíte, opäť Vám postačí Váš krém alebo sun stick, o ktorom som sa zmieňovala vyššie. A v júli môžete čakať samostatný príspevok na tieto sun sticky.

Záleží tiež od toho, či ste predtým vyšli z mora, alebo ste v práci a maximálne sa pohybujete po meste. Ak ste na dovolenke a kúpali ste sa v mori, odporúčam pleť umyť čistou vodou a spláchnuť pot a soľ. Mám naoazj slušné skúsenosti s alergiou na slnko (telo) a viem, že je dobré soľ zmyť. A až tak sa natrieť. Veľký prehľad spf na tvár

Vrátim sa naspäť ku sprejom. Nemám vlastnú skúsenosť, ale na dm-káckom eshope som našla novinku Garnier Ambre Solaire spf50.  U La Roche Posay existuje v spreji spf-ko  Anthelios. A niečo má i Shiseido a Eucerin.

Naked Sundays je nádherná austrálska značka. Čítala som, že majú najväčší problém s výskytom rakoviny kože, tak sa špecializujú na ochranu a zároveň sa snažia byť veľmi ekologickí. Každopádne mám doma jeden produkt zo značky Naked Sundays spf50 a je to hydratačná hmla na reaplikáciu.

Má čiastočne ovocné a rastlinné zloženie. Extrakt z melóna asi spôsobuje, že to vážne vonia veľmi osviežujúco. Ako melón. Viete sa prestriekať počas dňa aj cez makeup.

DETI A VEĽKÝ PREHĽAD SPF NA TVÁR A TELO

V tomto článku som už spomínala Laboratoires de Biarritz a to konkrétne Alga Maris radu. Vyskúšané a overené. Sú to minerálne spf-ká. Na deti mám všeobecne vyskúšanú Biodermu ale jeden z dobrých a lacných tipov je napríklad aj tento produkt z drogérie dm. Sundance roller má na aplikáciu guličku a je to spf50. Je z rady Kids MED Ultra Sensitiv.

A mám ešte jeden tip z dm drogérie. Je to mlieko v spreji a veľmi ľahká aplikácia. Pri deťoch oceňujem rýchlosť:)) Sprej na opaľovanie Babylove je neparfémovaný a praktický. Veľký prehľad spf na tvár

EVY Sunscreen Mousse Kids Spf50 patrí medzi detské topky. Švédska značka s perfektnou technológiou. Od 6 mesiacov, bez vône s veľmi dobrou znášanlivosťou.

Snáď som v tomto článku na nič dôležité nezabudla. Medzi rukami mi prešli toľké spf-ká, že sa snažím len na všetko spomenúť. Ak sa pohrabete na mojom blogu, nájdete ďalšie články na podobnú tému. Dúfam, že vám tento veľký prehľad pomohol s rozhodovaním. Nájdete tu veľmi dostupné produkty a zároveň i kozmetiku pre náročného zákazníka.

Krásne leto

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk