ZÁKLADNÉ PRINCÍPY STAROSTLIVOSTI O PLEŤ

Toto video „základné princípy starostlivosti o pleť“ je dôležité ak s rutinou začínate. Nájsť systém, aby bol jednoduchý a účinný. Určitú rolu v tom hrá i výber produktov. Preto sú vo videu moje osvedčené a finančne prístupné kozmetické produkty z chorvátskej značky Olival.

Toto video je vhodné pre začiatočníkov, ale i pre pokročilých. Jednak na osvojenie základných bodov, ale tiež na zopakovanie tým, ktorí robia rutinu dlho, ale možno pociťujú nedostatok informácií. Ak máte deti vo veku 12 a viac rokov, nechajte im pozrieť toto videjko. Vek 12 rokov je možno ešte málinko skoro, ale nejaké to prvé čistenie a hydratácia je dôležitá. V tomto veku začínajú prvé zmeny na pleti. U niekoho len malé drobné „pupáčiky“ a niekomu sa tieto mini vyrážky začínajú pomaly, ale iste zapaľovať.  Rovnako u dievčat ako u chlapcov.

Váš syn si síce toto video nepozrie, ale vy ako maminy určite áno. Pretože mi mnohé píšete. Ako a čo im dať.  Rutina v starostlivosti o pleť je dôležitá. Dajte video pozrieť ak majú vaše deti okolo 15-16 rokov.

ZDRAVÁ PLEŤ = PEKNÁ PLEŤ

Toto nie je klišé, toto je fakt. Póry, štruktúra, nejednotná farba pleti sú normálna vec. My vieme ovplyvniť zdravý mikrobióm kože a jej skvelý stav práve jednoduchými krokmi. Večer umyť, tak ako sa sprchujete. Hydratovať, pretože pleť je vystavená vonkajším vplyvom oveľa viac ako telo, ktoré je kryté.

Prikladám VIDEO – kliknite si na tento link, ktorý vás prenesie na môj Instagram. Aj keď Instagram nemáte, nebude s tým žiaden problém. V Live insta videos sú i dalšie videá, ktoré vás môžu zaujímať.

VIDEO -KLIKNI NA TENTO LINK

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk