MAVENA B12, veľká pomoc pre atopikov

Tento článok chcem mať na blogu uchovaný. Pretože bude nápomocný pre atopikov, psoriatikov a vlastne každého, koho trápi koža. Koža, ktorá nepredstaviteľne svrbí. Mavena B12, veľká pomoc pre atopikov. Tak sa volá môj nový článok. Verím, že mnohým z vás sa uľaví.

MAVENA B12, veľká pomoc pre atopikov a nielen pre nich

Máme ju doma, pretože môj muž je atopik. Avšak nie je určený len atopickej dermatitíde. Uľaví skutočne každému, kto trpí akoukoľvek svrbivou pliagou. Prinesie úľavu. Ja nehovorím, že je jediný na svete. Určite existujú rôzne iné a fungujúce produkty. Ale vrátili sme sa k nemu, pretože je skutočne výborný. Mavena B12, veľká pomoc pre atopikov

MAVENA B12 – o čo ide?

Konkrétne ide o tri produkty spoločnosti Spiridea. Je to slovenská spoločnosť, ktorej zakladatelia využili svoje viac ako 30-ročné skúsenosti v oblasti dermatológie. Mavena B12 nie je jediný ich produkt. Ja sama som mala už tuším všetky, a najnovšie používam ich Keralan na jemné pätičky.:)

O Keralane sa ešte budem zmieňovať vo videách

Vzhľadom na svoje dlhoročné skúsenosti, prináša na slovenský trh pár zaujímavých produktov. Ja sa dnes budem zmieňovať o Mavene B12. Ako som už spomínala, už sme raz Mavenu B12 mali. Môj manžel si ju pochvaľoval. Keď sa nám minula, skúšal ďalšie veci, ale zároveň prišlo aj kľudné obdobie. Keď atopický ekzém znovu udrel (jeseň, zima), koža sa ozvala. Spomenula som si. „Veď Mavena B12″ ti pomáhala, nie?“

Každý, kto trpí atopickou dermatitídou či inou „kožnou svrbivou pliagou“, vie, aké to je. To sa proste škrabete až kým  nepocítite úľavu. Po „vyškrabaní sa z kože“, príde pálenie a bolesť. Atopici majú veľmi suchú kožu. Narušený mikrobióm, stratu vody, citlivosť na bežne používané látky v kozmetike. Ak je narušený ochranný plášť kože, alebo aj inak povedané kožný mikrobióm, koža sa zapaľuje a takpovediac sa zblázni.

Ak by ste si mali chuť pozrieť osobné video, kde hovorím o Mavene B12

Najhorší stav je jar, jeseň, zima…najkrajšie obdobie sú teplé mesiace. Veľkú úlohu môže zohrávať psychosomatika. Histamín, strava, obrovská záťaž, stres…hovorí sa, že ekzém sa nedá vyliečiť. Neviem či to je pravda. Ale nechce sa mi veriť. Chýba mi v liečení komplexnosť. Ale to sa týka u nás v zdravotníctve asi všetkého. Česť tým, ktorí to riešia.

Na eshope SPIRIDEA sa nastavil pre Vás kod ELISKA10 na všetok sortiment.

Týka sa to aj českého eshopu SPIRIDEA CZ

…naspäť ku MAVENA B12

Existujú tri formy tohto produktu. Gél, krém a masť. U nás sa najviac osvedčil krém na denné použitie a masť na nočné použitie. Môj muž nemá síce rád mastné veci (to asi každý muž). Ale na noc to znesie a pekne mu premastí ruky. U neho sú problém najmä ruky a predlaktia. Občas v tej akútnej fáze je ekzém aj inde. Mavena B12, veľká pomoc pre atopikov

Mavena B12 krém funguje pretože obsahuje B12-ku. Čiže vitamín B12, ktorý viaže prebytočný oxid dusnatý vznikajúci pri zápale. Vytvára tak priaznivé prostredie pre prirodzenú obnovu poškodenej kože. Okrem iného obsahuje vitamín E, ceramidy (prospešné na zvlhčovanie), ureu a glycerín. Rastlinné oleje ako je bambucké maslo, olej z chia semiačok a olej z ryžových otrúb. Je bez parfemácie a farbív.

Jeho ružová farba je vecou vitamínu B12 a ľahko sa vyperie z odevu. Avšak pri rozotretí nemáte ružovú pokožku. B12 má protizápalové účinky. Ostatné účinné látky sa podieľajú na zlepšení stavu kože. Pretože pri takejto koži je nutné ju mať neustále prehydratovávanú.

Môže ísť Mavena B12 okolo očí?

Dostala som túto otázku pod video na FB, a preto som ju konzultovala so Spirideou. Nemôže ísť tam, kde je blízkosť sliznice. To znamená nosné dierky, pery a blízkosť očí. Ak okolo očí použijete Mavenu, tak veľmi opatrne a skôr akoby ďalej od očí.

Mala som tiež otázku onkologickej pacientky. Tu sa žiada konzultácia s lekárom.  Mavena B12, veľká pomoc pre atopikov

MAVENA B12 SALBE – MASŤ
Mavena B12 veľká pomoc pre atopikov
Salbe – masť

Mavena B12 masť je výrazne mastnejšia. Táto textúra alebo farba sa bude náramne páčiť ženám. Okrem spomínaných ingrediencií je tam navyše avokádový olej. Táto masť je napríklad určená viac psoriatikom. Ale ako som už spomínala, manželovi vyhovuje.

Deti môžu tento produkt od 2 rokov, pri mladších sa odporúča konzultácia s lekárom.

MAVENA B12 gel

Gelová forma je určená na ošetrenie mokvajúcich plôch v akútnej fáze. Okrem B12 obsahuje glycerín a dexpanthenol. Trošku viac chladí.

MAVENA B12 uľaví od svrbenia. Ukľudní a zhydratuje. Mastnejšie formy pridajú obsah lipidov, čiže tukov. Využitie všade tam, kde koža svrbí. Primárne atopici a psoriatici. Ale nebojte sa produktu, aj keď máte iný kožný problém so svrbením. 

Všetky produkty spoločnosti Spiridea nájdete na eshop.spiridea.sk

Vaša

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk