RECENZIA NA REAL TECHNIQUES ŠTETCE

Krásny deň dámy, Real Techniques je populárna značka štetcov. Pýtate si tipy na štetce, tak voilá.

REAL TECHNIQUES

Moje sympatie k tejto značke sú pomalé, hoci isté. Vysvetlím. Prednedávnom som sa obzerala po sade nových štetcov. Doma ich mám mnoho, ale mnohé už nevyzerajú dobre. Drevené rúčky pomaly strácajú vonkajšiu vrstvu farby a nepôsobí to profesionálne. Vznikajú nové tvary a zaoblenia, ktoré sa viac hodia k novým technikám a textúram.

Mala som už doma pár štetcov Real Techniques. Nemôžem im nič uprieť. Sú pevné, ľahké a nepĺznu. Jediné, čo mi akoby vždy málinko prekážalo, bolo, že som si akosi nemohla nájsť taký ten svoj nenahraditeľný štetec. Toto je ovšem moja starosť. Každý vizážista to má podľa mňa rovnako. Sú štetce, ku ktorým máte vrelý vzťah, pretože práca  s nimi Real Techniques

Určité štetce milujeme a určité len znášame. Niežeby boli zlé, alebo nefunkčné. Len nesedia v ruke tak akosi samo a krásne. A to krásne, o čom hovorím vám robí celú tú prácu euforickejšou. (dúfam, že rozumiete, o čom tu ja píšem)

Takže naspäť ku Real Techniques. Myslím, že mi prekážali aj tie farebné rúčky. Ružové, fialové, i oranžové…no neviem. Nie je to moja šálka kávy. A napriek tomu som investovala do novej sady, ktorú som našla tu na Notino. Volá sa Au Naturale, pretože má béžovo-zlaté rúčky. Obsahuje také tvary, ktoré vážne nemám. Ale momentálne sa s ňou len zoznamujem a hľadám „vzťah“.:)

Teraz vám predstavím také moje najpoužívanejšie štetce. Sadu Au Naturale si nechám na inokedy. Predsa ju mám krátko, a ešte sa len zoznamujeme:) Real Techniques

SEAMLESS COMPLEXION – štetec na makeup

Mám rôzne štetce na makeup. Každý z nich vytvorí iný efekt. Ten efekt sa mení samozrejme aj podľa výberu samotného makeupu. Obľúbila som si tento typ doslova „na šupu“. Najprv som si ho kúpila pre seba spolu s  korektorovým a potom do kufra na klientky. Veľmi dobre sa ním nanáša nový typ podkladov, ktoré momentálne dosť hýbu svetom. To sú tie lightweight typy. Ľahulinké ako závoj.

ORIGINAL COLLECTION FACE štetec na aplikáciu korektora

Kúpila som si ich naraz a urobila som dobre. Hľadala som niečo na aplikáciu korektora v okolí očí. Je to také hrajkanie sa. Výhoda Real Techniques štetcov je cena. Veľmi dostupná značka a štetce vydržia dlho. K týmto štetcom pripojím fotky zblízka, aby ste dobre videli na štruktúru štetcov. 

FLAWLESS BASE SET – sada štetcov

Túto sadu som mala asi prvú v poradí. Nevýhodou setov je, že nikdy nevyužijete všetky druhy štetcov. Ja to už beriem tak, že žiaľ. Ale využijem ostatné. Je samozrejme potrebné si to spočítať, či sa to oplatí. Z tejto sady využívam 2-3 štetce. Konkrétne najviac a to veľmi multifunkčne štetec s číslom 206 Contour brush. Je veľmi unverzálny. Na líčka, na highlighter i na kontúrovanie. Real Techniques 

Real Techniques má dobré štetce na pery. Skôr asi využitie pre vizážistov. Číslo 204 je vhodné na púder, ale viem si ho predstaviť aj na makeup. Číslo 205 je na korektor, ale tento ja vôbec nevyužívam. Sada má zabalenú malú dózičku.

EVERYDAY ESSENTIALS – sada štetcov na oči

Túto sadu nemám celú. Mám z nej niektoré rovnaké štetce, ktoré boli v inej sade. Ale ako tak na ňu pozerám, toto je dobrá investícia pre niekoho, kto potrebuje celistvú sadu na líčenie očí. Everyday essentials obsahuje všetky potrebné štetce na líčenie očí. 

Ja používam úplne najviac tieto typy: medium shadow brush, essential create brush a na menšie plochy, shading brush.

Kolegyňa blogerka má tiež recenciu a svoj pohľad na štetce Real Techniques, kliknite na tento link.

Real TechniquesEšte niečo málo ku značke Real Techniques. Boli vyvinuté sestrami vizážistkami, menom Nicole a Samatha Chapmanové. Je úžasné, že makeupové záležitosti vzniknú práve v spolupráci alebo dokonca priamo ľuďmi z fachu. Kto iný by tomu viac rozumel? Štetce majú syntentické a veľmi jemné štetiny. Sú veľmi ľahké čo je výborné pre ľudí, ktorí s nimi profesionálne pracujú. Čistia sa ľahko a pravdou je, že im vlastne nie je čo uprieť. 🙂

Dúfam, že ste sa inšpirovali a budete mať jasnejšie vo výbere príjemných a kvalitných štetcov.

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk