SYNCHRO SKIN GLOW ROZJASŇUJÚCI MAKE UP SPF 20

Krásny deň dámy, Synchro Skin Glow rozjasňujúci make-up spf 20.  Rovno sa pustím do recenzie na môjho miláčika. Asi sa nedozviete žiadne negatívne veci, ale vzhľadom na to, že je to makeup a je velice glow, tak sa pustím do tohto článku, nech máte zaujímavé info. Pretože ak mám správne informácie, tento makeup končí. Synchro Skin Glow rozjasňujúci make up spf 20

SYNCHRO SKIN GLOW ROZJASŇUJÚCI MAKE-UP SPF 20

Túto informáciu nemám 100% overenú. Avšak jeho dizajn je už rozdielny oproti novým make-upom od tejto japonskej značky. Tak dlho som si na neho brúsila zuby až to prišlo. Dozvedela som, že končí kvôli nejakej ingrediencii, ktorá sa nepovažuje za bezpečnú. Je to pravdepodobne zložka, ktorá robí ten makeup tak úžasným. Európska legislatíva netoleruje množstvo prípravkov, ktoré sa bežne predávajú v Amerike alebo Ázii. Mne to však vôbec nebráni vyskúšať ho.

Trošku z makeupovej chémie. Existujú prírodné make-upy a syntetické. Väčšinu, ktoré poznáte z obchodov, sú syntetické. Je to úplne normálne. Niektoré spomínajú na flakónoch percentá typu  95% prírodných zložiek a podobne. Máloktorý je úplne prírodný. S touto prírodnosťou sú spojené totiž určité úskalia, ktoré sa prekonávajú ťažko. Ale dá sa. Mnohé makeupy napríklad obsahujú silikóny. Aby makeup vyhladzoval, musí obsahovať nejaký druh silikónu. Tá úžasná hladkosť niektorých makeupov sa ťažko dosahuje len čisto prírodnými zložkami.

Synchro Skin Glow rozjasňujúci make up spf 20Aj v prírodnej kozmetike veda pokročila, tak uvidíme, čo ešte príde a prekvapí. Ale teda vyjadrujem sa k tej syntetike a k tomu, že mi vôbec neprekáža, keď sa niečo zakázalo v EÚ, ale inde sa to bežne predáva. 

Kolegyňa blogerka spísala recenziu na Estée Lauder. Mrknite jej článok o CC Revitalizing Supreme.

V konečnom dôsledku väčšina makeupov Shiseido dnes i v minulosti patrí k nezabudnuteľným. Hrá v tom rolu dokonalá textúra a odtiene. S odtieňmi to Shiseido skutočne vie. Odtiene boli málinko pomenené. Ale stále platí, že C je ako cool, N ako neutrál béžová, a Golden opálený odtieň veľmi často so žltým podtónom. Už som sa však stretla i s novým číslovaním a obávam sa, že tu sa bude už ťažšie orientovať.

Ja som si objednala Shiseido Synchro Skin Glow rozjasňujúci makeup spf 20 v odtieni Neutral 3. Poznám tak trošku odtiene Neutral, už som v minulosti vlastnila jeden ale v čísle 2. Ten mi je celkovo svetlý. Neutral 3 nemá síce žltý podtón, ktorý by som inak potrebovala, ale je to príjemný béžový odtieň, s ktorým som spokojná.

Synchro skin glow rozjasňujúci make up spf 20 Investovať do kvalitného makeupu je základ dobrého makeupu. Ak vám vyjde podklad, tak bude dosť dobre vyzerať všetko. Ak však skazíte samotný základ úplne nevhodným makeupom, tak to podľa mňa už máločo zachráni. Mnohé dámy, ktoré poznám, investujú do kvalitného makeupu, ale tie ostatné líčidlá sú už z drogérie. Tým nechcem dehonestovať drogérkové makeupy. Ale ak ste pracovali tak ako ja roky s luxusnejšími značkami, tak ten rozdiel tam jednoducho je. Sú sofistikovanejšie.

Shiseido Synchro Skin Glow rozjasňujúci make up spf 20 je v sklenenej fľaštičke s pumpičkou. Ako vidíte na fotke jeho textúra je mimoriadne ľahká a na koži zanecháva skôr podobu kvapky. Medzi prstami je mimoriadne jemný a ľahko hodvábny.

Je hydratačný a bude dobre pasovať najmä suchšej, normálnej a ľahko zmiešanej pleti. Ak by ste ho chceli používať a máte pleť mastnejšiu, doporučujem použiť zmatňujúcu bázu. Jeho výzor je ľahký  „glow efekt“. Do vrások nezalieza a zrelá pleť bude konečne spokojná. Synchro Skin Glow rozjasňujúci make up spf 20

Je proste dokonalý. A je škoda, že končí. Nevyznám sa v kozmetickej chémii, aby som sa pozrela na to, z akého dôvodu je tá zložka zakázaná.

V sekcii Shiseido nájdete aj iné druhy makeupov. Dávam do pozornosti ich rúže na pery, ktoré sú nielen nádherné, ale textúrovo dokonalé.

Toto nebude jediná vec z tejto značky, ktorú vyskúšam. Akonáhle sa dostanem k niečomu zaujímavému, budete o tom vedieť:)

Prajem vám krásne jarné dni. A do komentu hoďte vy svoju spokojnosť so Shiseidom.

Zdielajte s kamarátkou

Comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk