Čo tak drink s hyalurónkou kvôli zdravšej a krajšej pleti?

Dámy krásny deň. Dnes vám chcem ponúknuť drink s hyalurónkou. Áno, správne čítate. Kyselina hyalurónová zvnútra má veľa benefitov. Nie je to len vonkajšia záležitosť. Práveže piť ju v drinku, za ktorým stoja štúdie a vedecký tím je iná káva. Je sa o čo oprieť.

Viete, keď sa začnete zaujímať o podobné produkty, vždy sa zaujímajte o pozadie. Pýtajte sa nielen na zloženie, ale či je k tomu trebárs nejaká štúdia. Mať pri produkte klinickú štúdiu, je veľmi náročná záležitosť. Tá spoločnosť investovala peniažky do takejto štúdie, aby sa mohla hrdo ukázať pred svetom, že halooo: „máme dôkaz“, že to funguje.

Začala som nedávno piť jeden beauty drink s hyalurónkou. Zaujal ma práve tým pozadím. Tá spoločnosť má viac podobných preparátov na rôzne ťažkosti. Sú tam vedecké štúdie a vôbec kopec recenzií. Viete čo je najlepšie na mojej „práci“? drink s hyalurónkou

Otestujem za vás kopec vecí. Vyskúšam skôr, ako vy investujete. Prinesiem recenzie. Zoznámim sa s tým najprv ja a potom vám to ukážem. Som niečo ako ľudský tester:)). Toto nie je výtvor sociálnych sietí. Robila som to už dávno predtým, než fungoval Instagram. A tak nejako sa to vezie so mnou. 

Pri produktoch ako je REGULAT PRO HYALURON nie je ten účinok viditeľný po pár dávkach. Vyžaduje sa vypiť dve balenia týchto mini fľaštičiek a potom udržiavať  len pár krát do týždňa. Veľmi oceňujem príjemnú kyslastú chuť. Keď beauty drink tak nech to chutí.

Keď sa rozhodnete suplementovať či už je to beauty drinkom alebo vitamínmi, nemôže očakávať efekt za mesiac. Vyžaduje sa minimálne dvojmesačné obdobie. Každopádne som presvedčená o tom, že všetko čo vieme zaradiť k doplnkom výživy by malo byť súčasťou nášho žitia a nielen obdobne. Je to ako s vitamínom D. Môže mi kto čo hovoriť, že stačí 10 minúť denne na slnku. No nestačí, som toho dôkazom. Tri krát more počas minulého roka a takmer nonstop na slnku. Spf-ko som nemala na stále na sebe a predsa som mala nedostatok déčka.  A dosť veľký. Beriem sa ho stále. Čiže i v suplementovaní môže byť rutina.

Nemalú úlohu v tom hrajú financie. Chápem. Niekto však investuje do cigariet každý deň, lebo musí. A do toho čo vám môže robiť dobre, nemôžete investovať? Je to vec priorít. 

drink s hyalurónkou

Dámy, vypýtala som pre vás kód. Pri trošku väčších investíciach, sa to hodí a samé ho pýtate. Na REGULAT PRO HYALURON, ale aj na všetko čo nie je v akcii, ale nájdete to na FREYA ESHOP platí do konca roka 2023 kód eliska10

PREČO JE EŠTE DOBRÉ BRAŤ REGULATPRO HYALURON?

Ak navštevujete estetickú kliniku, a dávate si robiť povedzme výplne, alebo iné procedúry, pri ktorých sa aplikuje kyselina hyaluronová, tak sa odporúča väčšinou piť väčšie množstvo vody, aby sa dobre naviazala. Predĺženie efektu vieme podporiť aj suplementovaním pomocou vnútorného užívania kyseliny hyalurónovej a toto je veľmi fajn informácia. Každá žena, ktorá navštevuje kliniku pravidelne, má jednu otázku. „Dokedy mi to vydrží?“

Skúste brať Regulatpro® Hyaluron a efekt po navštívení estetickej kliniky (výplne, Profhilo, mezoterapia), vydrží dlhši!.

OBSAH REGULATPRO HYALURON – drink s hyalurónkou

REGULATESSENC® – je základom Regulat produktov. Je to fermentovaný rastlinný extrakt. Ten sa vyrába z organicky vypestovaného ovocia, zeleniny orechov a korenín. Obsahuje teda aktívne enzýmy, ktoré sú veľmi prospešné nielen z hľadiska estetiky, ale i trávenia. drink s hyalurónkou

Pri fermentácii sa rastlinné zložky štiepia na mini molekuly tak, aby to telo dokázalo vstrebať a využiť. Čo je dôležité vedieť, je vhodný aj pre alergikov pretože počas procesu fermentácie sa stráca alergénny potenciál. Doporučujem  pozrieť stať o kaskádovej fermentácii

Okrem kyseliny hyalurónovej obsahuje Regulatpro® aj antioxidačný štít. Okrem vitamínu C sú tam ďalšie zložky, ako výťažky z fíg, citrónov, ďatlí či zmesi bylín a korenia. Podrobnejšie si viete prečítať v tejto časti článku.

Ide o vegánsku kyselinu hyalurónovú. Produkt je bez laktózy a gluténu. Regulatpro Hyaluron nie je testovaný na zvieratách.

Tento typ prípravku môže byť súčasťou dermatologických centier ako bezpečná suplementácia pre zdravie kože. Efekt by ste mali zaznamenať na koži ako takej, vlasoch, nechtoch a trávení.

Ak sa vám REGULATOPRO® HYALURON zapáčil, neváhajte využiť kód eliska10 na stránke FREYA.SK. Platí na všetko mimo zľavnených produktov.

Krásny deň

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk