Yage má nový produkt, no toto som nečakala

Krásny deň prajem, rozhodla som sa zaradiť do mojej článkovej tvorby aj takéto rýchlejšie PR články. Vždy, keď vyjde nejaký kozmetický produkt, ktorý ma „zasiahne“ a okúzli, tak vydám rýchly PR článok.  Dnes sa pozrieme na YAGE SECRET VEIL. Je to kolagénová hmla na pleť , môj nový objav od Yage.

Yage má nový produkt, no toto som nečakala

PRVÉ DOJMY

Keď som napísala, že „toto som nečakala“, tak to myslím doslova. Bola som okúzlená dizajnom a ultra jemným rozprašovačom. Len pre drobnú informáciu, takéto jemnulinké rozprašovače väčšinou u nás nezoženiete. Väčšinou tieto balenia idú z Ázie, lebo tam to proste vedia. S takýmto jemným rozprašovačom som sa stretla len pri Omoroviczi.

Krásny dizajn, iný ako zbytok Yage. Mám rada zlatú farbu na kozmetických fľaštičkách. Flakónik primeranej veľkosti, ktorý sa zmestí do kozmetickej taštičky, ale aj do kabelky. yage má nový produkt, no toto som nečakala

Lebo Secret Veil (preklik na produkt) viete používať hocikedy. I v rutine ako bežný kozmetický produkt aj cez makeup počas dňa, pretože potrebujete vlhkosť a osvieženie. Je to taký krásny a luxusný produkt, ktorý má svoju cenu oprávnene. Petra Drvoštěpová, ktorá je zakladateľkou tejto českej organickej kozmetiky, si veľmi potrpí na moderné biotechnológie.

Prečítajte si ROZHOVOR so zakladateľkou Yage o filozofii tejto českej kozmetiky od surovín až po konečného zákazníka!

OBSAH TEJTO KRÁSNEJ NOVINKY SECRET VEIL

Viete, Yage nie je finančne nenáročná kozmetika. Práve naopak. Nie je určená širokej mase ľudí, pretože si ju jednoducho nemôže dovoliť úplne každý. A je to úplne ok. Ak kozmetický produkt obsahuje veľa zložiek, a mnohé z týchto zložiek stoja nemalé peniaze, nemôžete očakávať cenu 15,- Eur.

Yage obsahuje vždy zaujímavé zložky. Nie sú to úplne jednoduché veci. Hlavnou zložkou je akási oveľa účinnejšia zložka ako kyselina hyalurónová. Je to prírodná kolagénová guma natto novej generácie. Je vraj 10x účinnejšia ako práve spomenutá kyselina hyalurónová.

Aby som nezabudla.:) Kolagénová hmla Secret Veil už stihla získať prestížne ocenenie za najlepšiu hmlu na pleť za rok 2023. Toto prestížne ocenenie sa volá The Shortlist Beauty Award Today. Musím ešte dodať, že toto ocenenie nie je prvé u českej kozmetiky Yage.

Yage má nový produkt, no toto som nečakalaĎalšou šmakocinkou je „snehová huba“. Riadne povedané Tremella. V tradičnej čínskej medicíne je značne využívaná na stimuláciu kolagénu. Fermentovaná platina sa stará o hydratáciu s účinkami na posilnenie buniek. Acerola obsahuje vraj 65x viac vitamínu C ako pomaranč. Preto je v produkte ako boj proti pigmentáciam. Čiže hovoríme o rozjasňovaní kože.

Aloe upojuje a výrazne hydratuje. Taktiež obsahuje množstvo enzýmov, minerálov atď. Ako voda sú v prípravku použité hydroláty. Gerániová a ružová voda.

U nás je na YAGE dostupný kód Yage10, ale priamo na túto novinku je uvádzacia cena -15% v prepredaji. Ďalší kód už nie je možné použiť.

Flakónik je elegantný v obsahu 60ml. Vzhľadom na ultra-jemný rozprašovač som presvedčená, že Vám vydrží veľmi dlho. Som nadšená a Yage môžem len gratulovať:)

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk