PROFHILO, u mňa malý zákrok s veľkým účinkom

Dámy,  pár mesiacov dozadu som absolvovala Profhilo. Ak sa zaujímate o drobné estetické úpravy, mohlo by vás to zaujímať. Poďme sa pozrieť na to, čo to vlastne je a pre koho je to vhodné.

PROFHILO – drobná metóda s malým, veľkým účinkom

V určitom momente si všimnete, že sa čosi zmenilo. Pri pohľade do zrkadla vidíte, že tam už nestojí dievčatko, ale zrelá žienka, na ktorej tvári sa už čosi popísalo. Starnúť „dôstojne“ je taký čudný slogan, ktorý sa objavuje často pri ženách, ktoré holdujú prírodnej či inej kozmetike, a tvrdia, že nič viac nepotrebujú.

Starnúť dôstojne však pre mňa znamená niečo iné. Starnúť tak, aby sme sa cítili krásne a sebavedomé, aj keď máme 45+, či viac.  V určitom momente si uvedomíme, že kozmetika sa dokáže postarať o dobrý stav pleti. O jej žiarivosť či zdravie. Dobrá rutina pomôže vyzerať lepšie. Ale…nedokáže zdvihnúť padnuté kontúry ani odstrániť vrásky. Či je nutné ich odstrániť? A prečo tomu trošku nepomôcť? Taká vráska hnevu robí tvár chmúravou. Aj môj prípad. profhilo

A či už ste tábor číslo jeden alebo dva, nezáleží na tom. Záleží na tom, aby sme sa podporovali a rešpektovali. Ak ste typ, ktorý investuje rád do luxusnej kozmetiky, je to v poriadku. Ak investujete do dobrej rutiny s menším finančným budgetom, je to tiež úplne v poriadku. A keď ste žena, ktorú túži po návšteve kliniky, pretože si už inak pomôcť nevie a chce, je to maximálne v poriadku.

Nežijeme v stredoveku. Pravidelná návšteva zubára, lekára, gynekológa, ale aj estetického lekára, patrí k bežnej a zdravej súčasti života. Estetickí lekári neriešia len úpravy tváre typu výplne či botox, ale aj znamienka či iné kožné problémy, pri ktorých sa vyžaduje zásah prístrojom, ktorý nepatrí do rúk kozmetičky. A toto spomínam preto, že na tvári je milión ciev. Zverujem sa do rúk len lekára.

PROFHILO

Profhilo nie je výplňový materiál a ani to nemá nič spoločné s aplikáciou botulo-toxínu. Iniciuje tvorbu kolagénu a elastínu. Na pleti sa správa ako booster. Pleť je po ňom oživená a jemne modelovaná. Takúto skúsenosť mám ja po dvoch aplikáciach.

Je to určitá prevencia, s ktorou viete fungovať veľmi dlho a oddiaľovať iné invazívnejšie procedúry alebo aj žiadne. Z môjho pohľadu ide o jemný zásah. Taký, ktorý nie je viditeľný, ale predsa máte vy i vaše okolie pocit, že ste nejak opekneli. Takúto spätnú väzbu som dostala od klientky, ktorá Profhilo absolvovala.

Otázne je však i to, čo očakávate vy samé. Ak sú vaše očakávania preexponované, tak treba skonzultovať radšej inú procedúru. Treba mať jasno v tom, čo chcete a aký má byť výsledok. Tiež byť k sebe úprimná a vyjadriť to ešte pred zákrokom.

Pri Profhilo sa do hlbších tkanív vpraví najvyššia koncentrácia kyseliny hyalurónovej, ktorá je na trhu dostupná. Neobsahuje žiadne chemické látky, preto ju dobre znášajú ženy s alergiami. Mne vpravila Dr.Jankovich do jednej strany líčok 5 vpichov a to isté do druhej strany. Je to znesiteľná bolesť, aj keď na niektorých miestach nie veľmi príjemná.

Zväčša ide o miesta v okolí úst. Tie sú vždy citlivejšie. Profhilo som absolvovala v rozmedzi 6 týždňov a po aplikácii som nemala žiadne modrinky. Toto je však individuálne, pretože pleť každej z nás je rozdielna. Mojou úlohou bolo piť dostatočné množstvo vody, aby sa kyselina hyalurónová pekne naviazala.

profhiloMôžu na pleti vzniknúť nejaké hrčky?

Po prvej aplikácii som jednu takúto hrčku mala, a tá sa cca do 24 hodín rozptýlila. Pani doktorka mi po aplikácii pleť akoby rozmasírovala. Profhilom získa tvár opäť akúsi baculatosť, ktorá rokmi odchádza.

JE POTREBNÁ KONZULTÁCIA?

Nedávno ma oslovila moja klientka, ktorú z času na čas líčim a češem na plesy. Chcela niečo absolvovať a povedala mi, že by chcela absolvovať práve Profhilo. Navrhla som jej ísť najpv na konzultáciu, v rámci ktorej si už môže dať spraviť nejakú procedúru, ktorá bude pre ňu vhodná.

Moja klientka Erika má však hrubšiu pleť a v minulosti bojovala s akné. Je síce odo mňa staršia, ale je pleť je pevná a bacuľatá. Jediné, čo bolo treba riešiť bola samotná štruktúra pleti. Preto doktorka Jankovich zvolila procedúru s názvom Fotona (laser). Tieto dve stretnutia som natáčala a Eriku fotila. Budem na tom ešte pracovať, aby som Vám to priblížila. Erika totiž okrem hrubšej štruktúry pleti a výraznejších pórov, mala i hyperpigmentácie.

Tým som len chcela povedať, že ak si nie ste isté, či je to práve Profhilo, ale niečo zmeniť chcete, choďte na konzultáciu. Toto nie je makeup, ktorý si z tváre zmyjete.

Profhilo sa môže aplikovať aj na iné miesta, napríklad krk, dekolt či ruky. Ruky bývajú miestom, kde sa vek rozhodne podpisuje. A nie je to len vek. Ruky sú vystavené vonkajšiemu svetu. Prichádzajú do stretu s chladom, slnkom, chemikáliami atď.

VAŠE OTÁZKY KU PROCEDÚRE PROFHILO

V akých intervaloch sa opakuje procedúra? Procedúru je najvhodnejšie opakovať 2-3x. Rozostup medzi jednotlivými aplikáciami by mal byť ideálne 4 týždne.

Dokedy ju môžem absolvovať celkovo – navždy? Bude tam efekt vždy rovnaký, alebo sa to jednoducho môže meniť, lebo anatómia atď. V prípade potreby je možné udržiavacie ošetrenie každé 3 mesiace, treba však vždy zhodnotiť špecifické potreby u každého klienta individuálne.

Kedy môžem začať cvičiť po aplikácii? Behať? Akúkoľvek fyzickú aktivitu odporúčajú vynechať prvých 24 hodín po aplikácii.

Vhodné aj pre ženy s rosaceou? Len po predchádzajúcej konzultácii s ošetrujúcou lekárkou.

Cestujem na Slovensko, žiaľ len na mesiac. Má význam ísť na procedúru teda len raz? Samozrejme môžete, každé ďalšie ošetrenie len podporuje výsledný efekt zákroku.

Kedy môžem ísť na kozmetiku – masáž?
Najskôr po 2 týždňoch od zákroku.
Ak klientka podstúpila resurfacing CO2 laser, kedy je vhodné podstúpiť Profhilo? 
Najskôr po zahojení pokožky tváre.
Je mi ľúto, že nemám fotku pred a po, mám len tú pred a tú pom si urobila len klinika. Ja som na ňu zabudla. Ale snáď stačí, že ma vidíte denno-denne na videách a ak by ste si našli video spred 2 rokov, tak ten rozdiel je obrovský.
Ja som Profhilo absolvovala u Dr. Jankovich na Envy klinike v Bratislave.
Viac informácií dostanete na recepcii – KONTAKT
Krásny deň a keby ste náhodou mali ešte nejaké otázky, na ktoré ste nenašli odpoveď, neváhajte mi napísať. Zistím a doplním do článku.
Zdielajte s kamarátkou

Comments

  1. Neuveriteľná ale jemná zmena … normálne o nej uvažujem a to som bola odporca všetkých zákrokov. Výrazne ste opeknela a podľa mňa to je meradlom úspechu ….
    Pozdravujem ….

    • ďakujem, pekne, ja si to tiež myslím, mini zmena a urobila aspon na mne tak veľa. Neviem, či to bude fungovať na každej žene. Veľa v tom robí podľa mna tá anatomia, pleť atd, treba si nechať poradiť

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk