Helena Rubinstein, Ysl, Lancôme a ich porovnanie riaseniek

Krásny deň dámy, prišiel čas na tri moje luxusné riasenky. Helena Rubinstein, YSL a Lancôme sú v mojej kúpeľni a čakajú na to, kedy o nich poviem viac. Riasenky za pár eur sú síce najčítanejším článkom, ale je dobré vedieť, v čom sú tie rozdiely.

HELENA RUBINSTEIN

Niekto rád investuje do luxusnej riasenky. Kedysi som napísala článok o Lash Idôle od Lancômu. Ak si kliknete na preklik, dostanete sa do môjho staršieho článku, kde sú popísané i tie rozdiely, ktoré robia Lash Idôle výnimočnejšou od tých bežných za pár Euro. Helena Rubinstein

Helena Rubinstein je nádherná značka s krásnymi a veľmi náročnými produktami. Ich riasenka je mojím prvým produktom od nich. Dostala som ju od bývalej kolegyne, ktorú som upravovala na svadbu. (Paťka ďakujem).

Lash Queen Sexy Blacs riasenka je momentálne moja favoritka. Nielen kvôli dizajnu, ktorý je čarovný. Kvôli dobrej klasickej kefke a objemu, ktorý robí. Aby som priblížila zjav mojich rias. Momentálne sú jemné, s maximálne strednou dĺžkou. Teda, nič moc. Potrebujem objem a zvýraznenie.

VÝHODY – HELENA RUBINSTEIN RIASENKA 

  • klasická kefka, z dvoch strán zaoblená
  • konzistencia krému akurát (nie je hustá, ani riedka)
  • aplikácia krému na riasy pomocou kefky je rovnomerná
  • neopadáva a neotiera sa
  • vonia po kvetoch (táto parfumácia môže niekomu prekážať, je to individuálne)
  • cena ako pri bežných luxusných riasenkách okolo 35€

Celkovo môžem povedať, že za túto cenu je táto maskara veľmi fajn. Manipuluje sa s ňou dobre. Nezamažem sa kadetade okolo očí. Kefka je precízna a nemá na sebe nános farby. Lievik vo vnútri riasenky funguje veľmi dobre.

helena rubinsteinYVES SAINT LAURENT MASCARA VOLUME EFFECT FAUX CILS RADICAL

YSL je moja stará lásočka. S touto značkou som začala pracovať v Marionnaud ako ich vizážista. Vtedy bol YSL iný. Nie všetky produkty boli topkové, ale našli sa také, ktoré nemali konkurenciu. Už v tých časoch (15 rokov dozadu) mali niekoľko svojich „patentov“ na dózičky. Doteraz mám doma dve púdrové líčka v špeciálnom balení, z ktorého cez labutienku vychádza púder. Sú stále voňavé a stále krásne. Ja ich jednoducho nevyhodím.:))

Mascara Volume Effect Faux Cils je riasenka, ktorej sa predalo na milióny. Pamätám si, že to snáď bola tá najpredávanejšia riasenka vôbec. Mala jednoduché zlaté balenie, jednoduchý, ale efektný emblém YSL a vo vnútri klasickú rovnú a hustú kefku. Napriek svojej dokonalosti, mala malú chybičku. Rýchlo vyschla. Krém vo vnútri bol hustý, a naozaj robila neuveriteľné riasy.

Preto ju inovovali a jej zloženie trochu pomenili. Navyše bola voňavá a to bola jej inakosť. Ja som sa k jej verzii s podnázvom „Radical“, dostala len minulý rok. Pravdupovediac som bola akási sklamaná. Nerobilo to ten objem, ktorý som podvedome čakala.

Po pár mesiacoch občasného používania, som ju skúsila zase a je to lepšie. Myslím, že textúra zhustla a teda logicky robí hustejšie riasy. Dlhé riasy s ňou mali vždy problém, pretože lepila. Niekto si ju vedel dokonale aplikovať aj pri dlhých riasach.

Vonia rovnako ako predtým. Myslím, že má stále svojich užívateľov, ale nemyslím si, že je taká dokonalá ako kedysi. Napriek tomu jej opäť prepadám. Mení sa používaním, a s tým i efekt, ktorý vyrobí. Či by som vám ju odporučila opäť? Áno, ale dajte jej čas. Možno vám sadne na prvý krát a možno neskôr. To sa deje však aj s inými produktami.

Helena RubinsteinEfekt, aký robí Vaša riasenka, záleží nielen od kefky a konzistencie krému v obsahu. Veľa záleží od vašich rias. Od ich jemnosti, či pevnosti. Od toho či sú dlhé alebo krátke. Dokonca i od toho či nemáte svoje dni. Riasy sú ako vlasy. Ak viete ako to myslím:))

LANCÔME LASH IDÔLE riasenka

Dômyselná a pôsobivá. Od prvého okamihu láska. Aj keď je tu diametrálne odlišná kefka. Je totiž umelá a vôbec nie rovná. Jej konečný efekt sú vytočené a perfektne oddelené riasy. Zachytí aj tie malinké na začiatku.

Na riasach nepôsobí hrubo ani výrazne objemovo. Robí skôr krásne zvýraznené riasy a myslím, že sadne väčšej skupine žien. Dobre sa drží a ak sa ňou náhodou pichnete, tak to nezabolí.

Rozdiel medzi umelými kefkami finančne dostupných riaseniek a touto je aj ten, že táto silikónová riasenka je príjemnejšia na používanie. Cenu produktu nerobí len samotný efekt, ktorý dokáže. Je to i veľa drobných maličkostí, ktoré robia luxusnú riasenku dokonalejšou. Praktickosť, držanie, akási sofistikovanosť a v neposlednom rade dizajn.

Lancôme už roky patrí medzi topkové značky čo sa týka výberu i efektu riaseniek. Lash Idôle nezaostáva. Aj keď mi behom roka už zhustla, mám na to malý trik. Helena Rubinstein

Nalejte do vnútra trošku neagresívneho tonika na pleť. Niečo hydratačné, ukľudňujúce, možno postačí i voda. Stačí fakt kvapka až dve. Nie viac. Nechceme predsa novú, ale riedku maskaru. Chceme len predĺžiť jej trvácnosť a oddialiť investíciu do novej. Možno toto niekomu pomôže a možno nie. Za skúšku to však stojí. Škoda vyhodiť, ak s tým môžeme niečo urobiť.

Ak by vás zaujímalo, prikladám link kolegyne blogerky. Je to recenzia na Lancôme Hypnose Doll Eyes. Túto maskaru poznám taktiež osobne, a nie je jej čo vytknúť.

Je rozdiel medzi riasenkou od Helene Rubinstein, YSL a Lancôme?

Helena Rubinstein a YSL vytvárajú podobný efekt. Helenka trošku menej výrazný objem. Ale taktiež sa domnievam, že nepolepí riasy. YSL vytvára po čase pôsobivý objem, ale môže málinko polepiť riasy čo je samozrejme aj vec dĺžky. Čím dlhšie riasy, tým skôr sa to môže stať. Lancôme je z iného súdka, preto je ju ťažké porovnávať. Vytvára sa skôr dôkladne oddelené riasy s primeraným objemom a eleganciou.

Žienky moje, všetky riasenky mám z Notino. Všetky riasenky na tento eshop dováža priamo L´oreal, ktorý je ich distribútorom.

Dúfam, že vás článok obohatil a uvítam komenty pod ním alebo na sociálnych sieťach. Za každé zdieľanie mojich článkov vopred ďakujem:).

Zdielajte s kamarátkou

Comments

  1. Dobry den, viete prosim doporucit riasenku na extremne citlive oci? Bohuzial mi scervenali aj po znacke Clinique. Lancome som este neskusala (mozem vyskusat), skor ma zaujimaju Vase osobne skusenosti. Riasy mam kratke a velmi jemne. dakujem

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk