Japonci to skrátka vedia. Shiseido je dôkazom.

Krásny deň dámy, dnes bude reč o značke Shiseido. Je to dlhé roky moja love-brand. Prečo to tak je..rada vám tento príbeh rozpoviem.

SHISEIDO JE MOJA LOVE BRAND

Pred mnohými rokmi som začínala so značkou Shiseido v parfumérii Marionnaud. Shiseido bola vtedy značka, ktorú nepoznali všetci, ale rýchlo si našla svoje klientky, pretože bola iná. Japonci to skrátka dosť dobre vedia. Ich textúry a technológie boli už vtedy úžasné, a to ste zistili veľmi rýchlo, keď ste skúsili čo i len jeden produkt.

Tento článok bude plný chválospevu na túto značku. Tu som sa totiž naučila množstvo vecí o koži. Naučila ma to kolegyňa z Nemecka, ktorá chodila ku nám robiť niečo ako konzultácie. Využívali sme na to kabínu (dnes parfumérie vyzerajú inak). V kabíne dostala klientka ukážku ošetrenia s produktami, ktoré sme vybrali. shiseido

Bola to Thajka a mala úžasnú pleť. Rozprávala mi ako sa ona o svoju pleť stará už dlhé roky. Aké problémy mala s akné a čo všetko dala do svojej skincare rutiny. Už vtedy bolo jedno zo sér, ktoré Shiseido malo, výnimočné. Bola to čistá hyalurónka a nič podobné nik iný v značke nemal.

SHISEIDO DNES VYZERÁ INAK, ALE STÁLE JE TO ČISTÁ DOKONALOSŤ

Keď som začínala, ich dekoratívny stojan obsahoval vizuálne úplne iné fľaštičky ako sú dnes. Ich rozdelenie odtieňov bolo tak jasné každému, že bolo jednoduché si vybrať makeup. Po pár rokoch sa síce vizuál zmenil, a dnes je už zase iný, ale tie textúry boli a sú stále dokonalejšie.

Surat mi ukázala ošetrenia s teplými uteráčikmi, ktoré som nikde predtým nevidela. Aby ste pochopili, je to už pekných pár rokov, hádam i 20. Pracovala som denne 10 a viac hodín. Počúvala problémy žien, a radila. To mi zostalo do dnes.:)

Dnes ma síce už v predajni nenájdete, ale poskytujem osobné konzultácie v makeupe i školu líčenia. Mám i službu spoločného nakupovania. Stačí mi napísať a niečo vymyslíme.

TOP PRODUKTY ZO SHISEIDA, KTORÉ STOJÍ ZA TO SKÚSIŤ

SYNCHRO SKIN GLOW LUMINIZING FLUID FOUNDATION je makeup, na ktorý si brúsim zuby už dlho. Pokiaľ viem, prestal sa vyrábať ale na NOTINO ho ešte majú. Mala som z neho niečo na vyskúšanie, a bola to presne tá moja šálka kávy. Nekonečný glow:). shiseido

SHISEIDO SUN CARE SPORTS BB SPF+50, je zaujímavé BB-čko pre baby, ktoré potrebujú len niečo ľahšie, ale veľmi trvácne. Pôvodca týchto BB v podobnom balení bol pôsobivý. Škoda, že ich prestali vyrábať a nahradili týmto typom makeupu. Avšak sadne tým, ktoré potrebujú ľahkosť, malé krytie, vysokú ochranu a mega trvácnosť.

Penové líčka Makeup Minimalist sú u mňa topka v líčkach tohto typu. Tiež žiaľ budú končiť, a ja preto zháňam ešte inú farbu ako tú, čo vidíte na fotke. Tá moja sa volá Sonoya 01 a je koralovejšieho odtieňa. Pár ťukov na líčka štetcom alebo prstom.

Shiseido

A teraz na tému skincare…

Momentálne mám len nejaké miniatúrky z tejto značky a nosím si ich pri cestovaní. V globále by som povedala, že Shiseido má bohaté textúry. Ak ste suchokožci, tak budete krochkať blahom.shiseido

Napríklad mala som niekoľko krát ich Benefiance Wrikle Smoothing Eye Cream. Je to mastnejší bohatý očný krém. Kto má rád skutočne maslové mastné textúry, tak sa mu bude páčiť.

Veľa vecí, ktoré som kedy mala zo skincare línií sa dnes buď nevyrába, alebo sú to inovované veci. Ale z Future Solution mám napríklad penu na čistenie pleti. To je nekončiaca vec. V Shiseide sú všetky peny totiž robené tak, aby vydržali polroka. Stačí z nich len za hrášok. A tak nech je cena akákoľvek, oplatí sa to.

Ja mám Future Solution LX Extra Rich Cleansing Foam. Je to najvyššia línia s veľmi bohatou textúrou. Pamätám si softener a krémy z tejto rady. To je zážitok:).

shiseidoShiseido je kozmetika, ktorá je vraj najstarším brandom na svete. Siaha do rokov  1872. Keď som pracovala pre francúzsky Guerlain, povedali mi, že aj oni sú najstaršími na svete. Myslím, že medzi nimi je len pár rokov. 🙂 Ťažko asi zistiť, kde je presne pravda.

Ich prvý produkt bola zubná pasta, len teda vyzerala inak ako tá dnešná. O pár rokov neskôr to bol slávny Eudermine. Doteraz táto skincare vodička existuje, a jej dizajn si stále uchováva akýsi archaický vzhľad.

zdroj fotky: shiseido.com

O Shiseido možno budete teraz vedieť o niečo viac. Ak by som si niekedy mala vybrať pre koho znovu pracovať, bolo by mi veru Shiseido ťažko odmietať. Darmo je to moja love-brand.

Vaša

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk