TESTOVANIE KIEHL´S

Ahojte žienky,

poznáte Kiehl´s? Predáva sa len na nete alebo v Bratislave. Mnoho z vás sa možno k tejto informácii ani nedostalo, že Kiehl´s už je na Slovensku možno aj rok.  Moje prvé testovanie Kiehl´s kozmetiky prebehlo už dávnejšie a môžete si ho prečítať TU. Tento článok som prehodila zo svojho pôvodného blogu, preto ospravedlňte nižšiu kvalitu fotiek a možno i textu.  Avšak po čase som sa opät ku Kiehl´s kozmetike dostala a otestovala som niekoľko ďalších produktov, ktoré som väčšinou mala v akomsi malom cestovnom balení.

Ako sa dá urobiť testovanie Kiehl´s kozmetiky?
PRVÁ SUPER VEC JE, ŽE VÁM VEDIA UROBIŤ KIEHL´S DIAGNOSTIKU PLETI

Na fotke je leták, ktorý obsahuje všetky produkty. Keď sa na diagnostiku objednáte alebo možno len prídete, ujme sa vás milá pani, ktorá vás akoby prevedie celou agendou produktov a tak trošku si pokecáte aj o tom, čo máte rady vy. Akú textúru a typ produktov preferujete a aký pocit máte, keď jednotlivé substancie vyskúšate na svojej pokožke. Chvíľku to trvá, ale máte istotu, že si vyberiete len to, čo by vám naozaj malo sadnúť. Kiehl´s kozmetika sa u nás predáva v samostatných predajniach a nestojí málo. Preto je veľmi dôležité venovať výberu patričnú pozornosť. Zákazníka si vážia a vzorky či cestovné balenia nie sú problém.

Kiehl´s a ďalšie testovanie

Pomocou čoho prebieha diagnostika pleti a testovanie?

Diagnostika prebieha pomocou tohto malého testíku, ktorý vidíte nižšie na fotke. Tieto pásiky sa priložia na partie čela a líčok a výsledok zrovnáte s obrázkom v krúžkoch, ktorý hneď opíše typ pleti. Samozrejme skúsená poradkyňa to dokáže aj bez toho, ale je to určitá pomôcka.

Kiehl´s a ďalšie testovanie

Históriu kozmetiky Kiehl´s som opísala ešte v príspevku (viď link vyššie) a je v skutku zaujímavá. Celá kozmetika pôsobí ako z lekárne a aj tak vonia. Ešte dávno predtým, ako sem Kiehl´s dorazil, počula som samé chvály. Celkovo môžem za mňa povedať, že som bola veľmi spokojná. Majú úžasný olejový čistič na pleť, výborný avokádový očný krém, a ich mega produkt nočný olej Midnight recovery concentrate. 

Kiehl´s a ďalšie testovanie

Chcete vedieť, čo ďalšie bolo super?
Tak čítajte a pozerajte ďalej

 

Kiehl´s a ďalšie testovanie

Ako ste na tom s maskami na pleť? U mňa je takmer neuveriteľné to, že maska je u mňa na pleti niekoľkokrát do týždňa. Pričom teraz mám malé deti a minimum voľného času. A v čase, kedy som žila len prácou, som takmer nikdy nemala čas na relax tohto typu.

Kiehl´s nemá zlú masku. Všetky vyzerajú lekárensky a dokonale. Ja som vyskúšala len TURMERIC & CRANBERRY SEED ENERGIZING RADIANCE MASQUE. Je to typ masky na rozžiarenie unavenej pleti. Obsahuje drvené semienka čučoriedok, ktoré sa postarajú o pílingový efekt. Akonáhle sa pleť zbaví starých buniek, odmení sa vám čistejšou a krajšou pleťou. Je to jedna z tých skvelých masiek, ktorú musíte skúsiť. V posledom čase sa u mňa doma objavujú samé dobré masky. Keď sme pri maskách, našla som pre vás ešte jeden veľmi starý príspevok o fungujúcich maskách TU. Kvalita tohto príspevku je ešte zo starého blogu, takže odpustite fotografie a slabú úpravu. Obsah je však rovnako dôležitý.

Mali ste už niekedy taký telový krém, ktorý na vás pôsobil ako dobré našľahané maslo?
TESTOVANIE TELOVÉHO KRÉMU OD KIEHL ´S

CREME DE CORPS SOY MILK & HONEY WHIPPED BODY BUTTER  je presne ten typ telového krému, pri ktorom máte skvelý pocit  akoby dobrého našľahaného, kvalitného masla. To znamená, že pokožka je dokonale hydratovaná a premastená. Hlboko vo vás zanechá jedinečnú vôňu. Totiž táto vôňa, sójového mlieka a medu už vo vás zostane navždy. Obsahuje bambucké maslo, skvalén, jojóbový olej a beta-karotén.

Táto telová rada má niekoľko druhov týchto telových krémov. Neobsahuje žiaden parabén ani silikóny.

Kiehl´s a ďalšie testovanie

Ešte jeden produkt, ktorý môže byť pre vás zaujímavý..

Kiehl´s a ďalšie testovanie

Toto malé cestovné balenie, ktoré vám vydrží neskutočne dlho je IRIS EXTRACT ACTIVATING ESSENCE TREATMENT. Koncept sa mi podobá na Shiseido softener. To bol typ pleťovej vody, ktorá sa do pleti vtierala. Nebol to bežný tonik, ktorý sa použil spolu s tampónom. Bolo to niečo skvelé a hydratačné a táto esencia mi to veľmi pripomína. I svojou konzistenciou, ktorá nepripomína čistú vodu, ale čosi také štipku mazľavejšie. Avšak pre pleť veľmi príjemné.

Táto esencia vám zabezpečí skvelú hydratáciu a omladzujúci efekt. Je to súčasť večerného rituálu.

Testovanie Kiehl´s kozmetiky je momentálne na konci. Tento príspevok som už plánovala veľmi dlho, pretože aj tieto produkty sú už nejaký čas otestované. Ale čas prišiel až teraz. Už ste niečo z Kiehl´s vyskúšali? Čo to bolo? Podeľte sa v komentoch a nezabudnite prosím, pre nás blogerov je spätná väzba veľmi dôležitá.:)

Ja už mám pre vás pripravené množstvo prírodných produktov, ktoré idem testovať. V poslednom čase, sa ma totiž pýtate najmä na prírodné opaľovacie prípravky, alebo inú kozmetiku.

POZERÁTE RADI VIDEÁ NA YOUTUBE?

Mám pre vás novinku. Ak ste dočítali až sem, tak sa dozviete, že som založila Youtube kanál. Už je tam i úvodné video, prečo vznikol tento blog a spomínaný kanál. Môžete si zadať jeho odber, aby ste boli stále oboznámení o nových videách na YOUTUBE KANÁLI.  . Prípadne kliknúť na zvonček, aby sa vám hlásili upozornenia.

Krásny májový deň a dajte vedieť, ako sa vám to páči:)

Zdielajte s kamarátkou

Comments

  1. Vyskusala som produkty aj sluzby Khiels. Naozaj fajn je Midnight concentrat. Ocny krem tej istej rady ani avokadovy ocny mi nesadli. Pepermintovy balzam na pery bol vyslovene neprijemny produkt. Takze zatial nie som zo znacky nadsena. Chcem jej dat este sancu a vyskusat iris serum a zazvorovo-ibistekovu masku. Ale kupim si ich v Prahe. Kym v Prahe ziskam vzorky produktu bez problemov, v Ba ich dostanem iba k nakupu. To je pri kozmetike prirodneho charakteru pre citlivu plet dost drahy risk. A odporucam skontrolovat podla serioveho cisla dobu expiracie rovno v predajni. Kupila som totiz v suparku takmer 3 rocny ocny krem. Na citlivu pokozku fakt balzam.

    • no pekne, toto by som mala si preposlať tým, ktorí by si to mali prečítať. Ďakujem za koment. Tie vzorky, to ma prekvapuje. Možno to záleží od tej dievčat, ktoré sú tam, čo ovšem nie je ospravdlnenie. Ja si tiež nemyslím, že úplne všetko je super, ale veľa vecí bolo fajn. No nejde o prírodnú kozmetiku. A ja som zase taký ten necitlivý typ, ktorý nemá problém s množstvom vecí. Chystám ďalšie články na tému prírodných kozmetík, tak dúfam, že ťa zaujmú:) budú k tomu aj videá na mojom novom youtubovom kanáli „elimakeupartistblog“.

  2. Caute😉Ja kozmetiku Kiehls používam dlho…Kupovala som si ju v zahraničí a nedám na ňu dopustit😁Mne vyhovuje👍Je super že u nich funguje recyklácia…Za prázdne obaly dostanete dostanete vzorky…👍👍👍

  3. Ja som už na druhom 30 ml balení Midnight recovery concentrate a má pravidelné miesto v mojej večernej rutine. Začala som používať aj Vitamín C (novšiu verziu) a je príjemný na pleti, po nanesení chvíľku hreje, no účinky ešte neviem posúdiť. A takéto veľké vzorky sa dajú získať k diagnostike? Bola som už dávnejšie na diagnostiku v Eurovei a teda nedopadlo to vôbec najlepšie. Slečna nevedela ako diagnostika funguje, mala som počkať na kolegyňu, ktorá si odskočila na obed, nakoniec som tam bola asi 45 min a vlastne ani produkty mi neodporučila, sama som si povedala, ktoré produkty by som chcela vyskúšať a dali mi vrecúškové vzorky…

    • No pekne. Asi tam bola krátko jedna i druhá.Toto nerobí dobré meno veru.Tie väčšie balenia boli kvôli blogu,a ktoré nemali som dostala vo vrecúškach. Inak sleduj aj ďalšie články,testujem 2 rôzne kozmetiky za sebou, a zatiaľ to vyzerá sľubne a atraktívne. Niekedy robí značke meno tak dobrá reklama,keby ten istý postup zvolila aj tá iná firma,tiež by to nabralo na popularite.ďakujem za koment

      • Ďakujem za odpoveď. Áno, bola tam krátko. Mne sa už dvakrát podarilo nakúpiť vtedy, keď boli nejaké akcie, že k nákupu sa dali získať aj deluxe miniatúry. Zas ich servis je ináč super. Len škoda, že som na diagnostiku natrafila v nesprávnom čase. Blog sledujem pravidelne, budem sa tešiť na ďalší článok :). Aj ten na Double Wear ma zaujal. V lete mám svadbu, preto hľadám skvelý makeup, no mám suchú pleť, tak si zrejme pôjdem po odliatok vzorky a vyskúšam, či ma príliš nevysuší predtým, než ho kúpim.

        • Mám nafotené veci pre ďalší článok o veľmi trvácnych makeupoch, kde sú lacné i drahšie značky, len neviem kedy sa k tomu dostanem:) Ak sa budeš líčiť sama tak DW naozaj najprv skús, keď ho raz nanesieš, už ho nedáš tak ľahko dolu, keby si chcela niečo opraviť. Pri tom druhom ľahšom DW to ide. Nech ti vyjde svadba podľa predstáv:)

          • Zrejme sa budem líčiť sama, nakoľko svadbu budem mať v Trebišove a neviem nájsť vizážistku, ktorá by ma nalíčila podľa predstáv…Musím však nájsť vhodný makeup už teraz 🙂 Ďakujem, hádam všetko vyjde.

  4. Doporučujem,pozri si Kriszta Tatar, vizážistka, myslím, že žije v KE. A nájdeš ju i na FB. Predsa len nemá to až tak ďaleko. Všetko dobré:)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk