PRÍRODNÁ KOZMETIKA Annemarie Börlind – ANTI-AGE

Ahojte žienky,

po expres makeupe som sa opäť zamerala na testovanie prírodnej kozmetiky  Annemarie Börlind a to presnejšie ANTI-AGE starostlivosť. Nepatrím ku žienkam 20 ročným, a preto viem, že je nutnosť používať dobrý anti-age krém. Ako som už dávnejšie spomínala v niektorom zo svojich článkov, neverila by som, že prírodná kozmetika môže fungovať. Veľmi smiešny úsudok, najmä ak si predstavím, že svet je plný liečivých rastlín, a že vlastne máme liek a riešenie na všetko. Len to treba nájsť a správne namiešať. Cez leto som používala skôr hydratačnú starostlivosť, no prišiel čas na niečo hutnejšie a odvážnejšie. Prírodná kozmetika Annemaire Börlind pre mňa tentokrát „pripravila“ luxusnú až kráľovskú starostlivosť z rady NATUROYALE SYSTEM BIOLIFTING.

Prírodná kozmetika AMB - anti-age starostlivosť

PRÍRODNÁ KOZMETIKA ANNEMARIE BÖRLIND A ANTI-AGE STAROSTLIVOSŤ

Čím sme staršie, tým potrebujeme viac. Platí to takmer vo všetkom. Sme odvážnejšie, a vieme čo chceme. Uvedomujeme si svoju cenu, svoje vedomosti či zručnosti, a potrebujeme k životu už trošku viacej luxusu. Nemám na mysli luxus ako „kabelka“, hoci aj to je fajn, ale také to luxusné hýčkanie. Pocit, že to čo jeme, pijeme, či dávame na pleť, je to najlepšie, čo si môžeme dovoliť. A preto je teraz ten správny čas nahradiť hydratáciu, liftingom, energiou a kolagénom. A toto dokáže s prehľadom i prírodná kozmetika a najmä, NATUROYALE SYSTEM BIOLIFTING.

Kedy už „TY“ potrebuješ anti-age lifting krém? 

Každá z nás sa cíti inak. Hovorí sa, že keď máte malé deti a rodili ste neskôr, omladzuje to. Niečo na tom bude, no ako všeliek by som to nebrala:) Všeobecne začíname starnúť približne od 18 roku života. Vplyvom životného štýlu, ale i trápenia sa, starneme. Niekomu pomáhajú gény a niekomu z istej časti klasická či prírodná kozmetika. Telo treba vyživovať zvnútra, ale ideálne je kombinovať to. Ak si žena po 40-tke, vidíš, že pleť stráca elasticitu a gravitácia ju ťahá smerom nadol, prišiel ten  čas siahnuť po kréme Naturoyale system biolifting z Annemarie Börlind.

PRVÝ DOJEM JE VŽDY VIZUÁLNY

Často si vyberáme veci podľa nejakej vnútornej intuície, ale i podľa dizajnu. Zelená krabička poukazuje na kozmetiku, ktorá rozhodne zelenou je. Od prístupu k prírode cez ingredience použité v kréme alebo absolútnom nepoužívaní chemikálií.

Tomu hovorím luxusne a precízne zabalený krém. Krabička je dôvtipne vymyslená a v hornej časti je uložený aplikátor na nanesenie krému. Viete, že do krému by sme nemali ísť prstami, že? 🙂 Tesne pod vrchnou časťou je čosi ako „pozvánočka“. Obsahom je knižočka s popisom všetkých produktov z rady Naturoyale a zloženie výrobkov.

Prírodná kozmetika AMB - anti-age starostlivosť

Zaujala ma i veta vo vnútri krabičky:

 Ak to nemôžem zjesť, nedám si to na pleť.

Prírodná kozmetika AMB - anig-age starostlivosť

POCITY PRI POUŽÍVANÍ KRÉMU NATUROYALE SYSTEM BIOLIFTING

Väčšinou sa očakáva od pleti, ktorá už potrebuje anti-age starostlivosť, že bude suchá. Nie je to však pravda, aj zrelšia pleť môže byť zmiešaná. Denný krém Naturroyale má textúru, ktorá je bohatá. To, ale neznamená, že ho nemôže mať pleť, ktorá je zmiešaná. Práve pleť nad 40 rokov, môže byť v lete mastnejšia, ale v chladnom období už  potrebuje hutnejšiu textúru. Toto je i môj prípad. Moja zmiešaná pleť je v zime nielen dehydrovanejšia, ale i celkovo suchšia. Tým pádom znesiem lipidy v krémoch na pleť i na telo. A doslova si ich moja pleť žiada.

Krém má bohatú textúru a vonia fantasticky. Je to zvláštne, no vonia takmer ako modrá Nivea. Je to nemecký produkt, možno to má niečo spoločné:))fakt neviem.

Pri nanášaní mi krém príde skutočne pocitovo luxusný. Zo začiatku, keď som ho skúšala používať v lete, nebolo to úplne komfortné. Moja zmiešaná pleť sa správala naozaj premasťujúco, a tak som siahla po hydratačných kúskoch. Akonáhle sa začalo meniť počasie, pocítila som zmeny i na svojej pokožke. Dnes ráno som si uvedomila, aký je príjemný. Že vôbec nemám problém pri rozotieraní, že vôňa je dokonalá, a výsledok? ?

MÁM NABOBTNANÚ PLEŤ VODOU, A VRÁSOČKY NA NIEKTORÝCH PARTIÁCH JEMNEJŠIE.
MOJA POKOŽKA MÁ SKVELÚ FARBU, NAPRIEK TOMU, ŽE MÁM  JESENNÚ ÚNAVU.
CELKOVO MÁM AKOBY PLNŠIU TVÁR, ČO JE SKVELÉ, PRETOŽE PLEŤ PO 40-kte, STRÁCA V TVÁRI RÝCHLEJŠIE TUK.
A MYSLÍM, ŽE SA MI NEZDÁ, ŽE MÁM PEVNEJŠIE KONTÚRY.
Prírodná kozmetika AMB - anti-age starostlivosť
Čo obsahuje Naturoyale system Biolifiing prírodnej kozmetiky Annemarie Börlind?

Je dobré vedieť, že Annemarie Börlind  prírodná kozmetika má množstvo certifikátov a všetky sú zverejnené na ich stránkach. Okrem toho je samozrejme vegánska, netestovaná na zvieratách, a nepoužíva množstvo chemikálií ako sú ropné deriváty, parabény, hliník, PEG, nanočastice a ďalšie sporné látky.

Na jar sme zažívali doma mimoriadne vyčerpávajúce obdobie (detičky) a vtedy som z tejto značky skúšala produkty, ktoré som nazvala v článku môj pleťový doping. Kozmetika z tohto článku je skôr zameraná na hydratáciu, energiu a vypĺňanie vrások spôsobených dehydrovanosťou.

PRÍRODNÁ KOZMETIKA Annemarie Börlind a jej vzácne zloženie

Biela hľuzovka – inak povedané „biely diamant“ (v reštaurácii by ste za 4 cm zaplatili cca 350,- Eur), obsahuje obrovské množstvo aminokyselín a skupiny B vitamínov. Správa sa ako prírodný botox. Napína pleť, blokuje tvorbu melanínu v pokožke, vďaka čomu je pleť akoby svetlejšia a tónovo zjednotená.

Botanická kyselina hyalurónová – extrakt z čínskej huby je botanickou náhradou a samozrejme viaže obrovské množstvo vody.

Lupina– substancia Lupeol stimuluje tvorbu kolagénu (pozrite si o akú rastlinku ide, bežne nám rastie v okrasných záhradách a vedieť toto, tak si ju doma nejako vylúhujem:)))

Paracress – látka, ktorá remodeluje pokožku a veľmi rýchlo pôsobí na vrásky

Morský narcis – prežíva vo veľmi suchých podmienkach, preto jeho vlastnosťami je vlhkosť, odolnosť a zamedzuje tvorbe pigmentových škvŕn. (Môjmu manželovi na dovolenke v Grécku mliečko z tejto rastlinky uľavulo od silnej bolesti, keď ho niečo pichlo v mori do nohy. Domáci hneď doniesli túto vzácnu záležitosť z pláže a bolo po všetkom. Malý zázrak, už som si myslela, že máme po výlete do Atén.)

Zanthalene – ukľudňuje svrbivú a podráždenú pokožku.

Prírodná kozmetika AMB - anti-age starostlivosť

Krabičku od krému mám stále schovanú aj tento jemný baliaci papier. Akosi sa s tým neviem rozlúčiť.

Krém NATUROYALE SYSTEM BIOLIFTING je krém, ktorý by mala vyskúšať každá žena, ktorá cíti, že potrebuje riešiť vrásky a spevnenie pokožky. Ale nielen to. Ak chcete dať pleti komfort, výživu a vrátiť jej jas, skúste tento krém.

TERAZ ZAČÍNA TO OBDOBIE, KEDY BUDE SKVELÝM RIEŠENÍM  KRÉM NATUROYALE SYSTEM BIOLIFTING

Vzbudila som vo vás trošku zvedavosti? Ohliadate sa po novom kréme? Máte viac než 40? Alebo hľadáte už teraz inšpiráciu na vianočný darček pre maminu? Uložte si tento článok, aby ste sa k nemu vedeli neskôr vrátiť. Možno bude pre vás táto prírodná kozmetika ideálnym riešením.

Dajte mi vedieť vaše skúsenosti s kozmetikou Annemarie Börlind .

Na mojom Instagrame robím pravidelne každý týždeň LIVE VYSIELANIA o používaní kozmetiky. Sledujte ma a nastavte si notifikácie.

Krásnu jeseň priatelia:)

 

 

 

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk