Expres makeup pre maminy

Ahojte maminky i zaneprázdnené žienky,

pred niekoľkými dňami som na svojom Instagrame urobila Live vysielanie na tému Expres makeup pre maminy. Veľmi sa teším, že táto lajfka bola pre vás veľkým prínosom, a že mnohé ste hneď nabehli do obchodu nakupovať a skúšať. Držím palce, naozaj to nie je nič náročné. Pre tie, ktoré ste túto lajfku nestihli pozrieť, mám správu, že sa k nej dostanete hneď ako ju nahodím na youtube alebo zostrihám na instagramácke IGTV. Žiaľ kvalita obrazu sa na youtube stráca, preto sa ešte rozhodnem, avšak dám vám vedieť. Preto sledujte môj Instagram i ďalej, chystám ďalšie inšpirujúce a prínosné Live vysielania.

EXPRES MAKE UP PRE MAMINY A „BUSY“ ŽIENKY

Nebudem chodiť dlho okolo horúcej kaše. Na expres makeup potrebujete pár minút a pár makeupových drobností. Niekde uvádzam dve verzie. Luxusnejšiu a kvalitnú v dostupnej cene. Expres makeup obsahuje len základné produkty, ktoré nám slúžia k zbaveniu sa únavy a zároveň k rozjasneniu.

Otázka č 1. : „Neviem sa vôbec líčiť, stačí mi jeden produkt, ktorý zvádnem. Dá sa to?“

Absolútnym mininalizmom je ROZJASŇUJÚCE PERO – či inak povedané korektor, ale i rozjasňovač v 1. Funguje na báze krytia pomocou svetla a ja sa o tom veľa zmieňujem v Live vysielaní, ktoré som pre vás nahrala na svoje IGTV na Instagram.

Kam teda použiť takýto rozjasňovač?

Expres makeup pre maminy

Toto je veľmi dôležité, pretože to sú práve TIE MIESTA, ktoré potrebujú svetlo a výsledok sa dostaví okamžite.

  1. kruhy pod očami a prípadne i očné viečka (očné viečka majú často žilky a sú tmavé)
  2. ak máte vrásku v ryhe medzi obočím, ideálne miesto na rozjasňovač (opticky túto vrásku zjemníte)
  3. nosoperová ryha (vekom a prípadným znížením váhy nám žiaľ tieto partie akoby padajú, a preto svetlo túto partiu omladí)
  4. jamka v brade (ak máte toto miesto hlbšie uložené, alebo je len tmavšie, rozjasňovač urobí svoju robotu)
  5. jamka v strede pery (nádherný a sexy spôsob zvýraznenia pier)

ROZJASŇOVAČOM NEŠETRITE !!!

Je to podobné ako pri makeupe. Niektoré dámy používajú len kvapku makeupu, a večer na pleti nemajú vôbec nič. Čudujú sa, prečo nemajú tak pekný makeup počas dňa. Je to práve z dôvodu nedostatočného použitia prípravku.

V lajfke som použila nový rozjasňovač z Dermacolu, ktorý sa mi osvedčil, vyzerá veľmi podobne ako môj veľmi obľúbený ikonický Touche eclat z Yves Saint Laurent. A nedávno som tiež otestovala na fotke použitý rozjasňovač z Yves Rocheru, ktorý má veľmi príjemnú ľahkú hydratačnú textúru. Z dostupnej cenovej relácie sú to top tipy na rozjasňujúce perá.

Dôležité je, aby rozjasňovač bol viac hydratačný ako suchý či púdrový. Kryjeme totiž pomocou svetla a nie pomocou pigmentov.

Ideme ďalej… chceme nejaký makeup, ale musí to byť rýchle.

Expres makeup pre maminy

O tomto makeupe som sa už zmieňovala v článku o líčení s dekoratívnou kozmetikou Annemarie Börlind. Obľúbila som si ho najmä preto, pretože je kompaktný, viete si ho zobrať so sebou, pretože obsahuje hubku. Má pre mňa skvelú stredne olivovú farbu s názvom Hazel, a najmä, má výbornú textúru. Nie je totiž ani mastný ani suchý.

Na fotke všetkých použitých produktov je ešte spomenutý SLAMIENKOVÝ BB KRÉM z L´occitanu a o ňom sa už tiež raz zmieňovala v v tomto článku. Tiež ho zbožňujem, krásne vonia, má skvelú textúru a možno bude riešením pre tie, ktoré kompakty nemajú v láske.

Každý makeup fixujte zľahka púdrom. Ďalší krok je použitie jedného KRÉMOVÉHO TIEŇA. V mojom prípade som použila môj veľmi obľúbený vodeodolný krémový tieň s názvom bronze od Trend it up.

Expres makeup pre maminy

Navyše sa mi  na ne výborne nanášajú i práškové tiene. Ale to už je iná téma.

Vyberiete si jeden obľúbený krémový tieň, môže byť rôznej farby. Ak máte chuť, použite levanduľový, alebo modrý, či tyrkysový. Naturálnejšie pôsobia ružové trblietavé, bronzové, béžové…

Prstom  ho naniest na celé viečko, doporučujem aj na očnicový oblúk, aby sa vám opticky zväčšili oči. Následne použite maskaru.

NAJRÝCHELEJŠÍ TIP NA OBOČKO

Ak sa veľmi ponáhľam, použijem obľúbenú tyčinku z Dermacolu. Vo vnútri vrchnáčika má samotný práškový tieň a aplikátorom ho viete naniesť. Ak máte dokonalé obočko a nemáte pocit, že si potrebujete dokreslovať obočie, máte o jeden krok menej.

Expres makeup pre maminy

LÍČKA – NEZABUDNITE NA NE, JE TO KROK KU SVIEŽO VYZERAJÚCEJ PLETI

Použite také líčka alebo bronzer, ktoré vám vyrobia skutočné zravíčko. To znamená nebojte sa ružovej, koralovej, i trochu perlete nezaškodí. Pridávam fotku všetkých produktov, a moje líčka v lajfke či tu na fotke sú z Clinique kozmetiky.

Expres makeup pre maminy
Moje súkromné miestečko a môj toaletný stolík vybraný prostredníctvom FAVI.

Posledná fáza je použitie obľúbeného rúžu alebo balzamu. Je prirodzené, že pri malých deťoch nepoužívame často nič. Ale občas ideme von a máme chuť niečo na pery naniesť. Aspoň niečo príjemné a ľahké. Mám pre vás 2 tipy. Opäť luxusnú verziu a dostupnú verziu s veľmi zaujímavým efektom.

Expres makeup pre maminy

Na fotke vidíte tzv. SURPRISING BALM od Douglasu. Je to produkt, ktorý patrí do ich dekoratívnej línie, a podľa mňa rýchly, praktický a vydarený. Ako vidíte, na pokožke zoxiduje a výborne drží. Na pery vám dodá len trochu živej farby, a viete ho použiť kedykoľvek a naslepo.

Môj osobný tip!

Ak nemáte líčka, naneste z neho trošku i na to miesto, ktoré sa vám vyduje pri úsmeve. Poťukajte prstami a líčka sú hotové.:)

Druhou luxusnejšou variantou je už raz v blogu spomínaný PHYTO-LIP DELIGHT od Sisley kozmetiky vo farbe pretty č.2. Do jeho lahodnej textúry sa zbláznite. Okrem toho je výživný, má skvelý aplikátor a opäť hocikedy a hocikde je aplikovateľný. Mám ho na perách vyššie na fotke spolu s obočkovým produktom.

V lajfke som sa úplne zabudla zmieniť o mojej novej obľúbenej vôni od Masaki Matsushima. Z jeho vôní už vlastním SHIRO (veľmi čistá a kvetinová vôňa japonských záhrad). Mnohé maminy, ktoré dojčia, alebo sú tehotné preferujú svieže veci. Táto modrá AQUA MAT vonia ako citrónová limonáda. Trošku mi pripomína staršiu vôňu od Kenza.  Nájdete ju vyššie na fotografii s krémovými tieňmi. Má také typické modré balenie a na krabičke pohár vody. Od Masaki som otestovala všetky vône a mnohé mi prišli veľmi podobné. Avšak, ak sa dostanete do FAnn parfumérií, vyskúšajte SHIRO a modrú AQUA MAT. Prikladám link na ich web.

Úplne na záver pár dodatočných slov a inšpirácia na knižku pre maminky

Na konci lajfky som ukázala knižku Mamamňam, pretože patrí do mamičkovskej témy. Na tejto knižke sa podielalo receptami 27 influenceriek a blogeriek, vrátane mňa. Sú tam skvelé, jednoduché a zároveň pomerne domáce recepty upravené tak, aby boli čo najlepšie pre naše deti. Odbornú garanciu nad touto knižkou má Silvia Horecká, ktorá je na Instagrame s profilom terapia jedlom. Vpravo na mojej stránke môžete vidieť banner, z ktorého sa hravo prekliknete do eshopu tejto knižky. Po zadaní PROMOKÓDU „ELIŠKA“ máte poštovné grátis.

Podľa mňa pekný darček, ale i pre zdravé rodinné varenie. My vieme doma kopec receptov využiť aj pre nás, nielen pre deti.

Expres makeup pre maminy vznikol najmä kvôli tomu, že ste mi písali o tejto požiadavke. Pretože máte malinké detičky ako ja, a pretože máte, respektíve skôr nemáte žiaden čas:). Vyskúšajte a uvidíte. Čokoľvek vás napadne, píšte do komentov.

Tak teda, krásne snaženie sa:)

 

 

 

Zdielajte s kamarátkou

Comments

  1. Zdravím 🙂 to rozjasňujúce pero ide až po nanesení make-upu, či pred ním? … obávam sa, že by som ho prekryla make-upom a stratilo by tým pádom na rozjasnení.

    • To rozjasňujúce pero sa dáva tak, že pokiaľ použijete makeup, môžete vynechať partiu okolo očí, a tam ho použijete samostatne. Ostatné partie, ktoré sú na obrázku vybodkované, použijete navrch makeup, pretože správne hovoríte, rozotrel by sa.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk