OMOROVICZA MÁ NAJLEPŠÍ TÓNOVACÍ KRÉM

Ahojte,

na tento článok som sa veľmi tešila. Konečne vám po dlhšom čase môžem priniesť recenziu na totálnu lahôdku. Verte mi, že lahôdkou to môžem nazvať v každom smere. Pretože to, čo vám táto maďarská značka  môže dať, je ZÁŽITOK. Tak, aby ste vedeli, Omorovicza má najlepší tónovací krém.

OMOROVICZA MÁ NAJLEPŠÍ TÓNOVACÍ KRÉM  

Obávam sa, že keď dočítate tento článok, budete rovnako nadšené ako ja, a to tento tónovací krém ešte nemáte. A keď ho už budete mať, tak si ho vychutnáte. Pretože ten pocit, alebo lepšie povedané ten zážitok vám môže dať len skutočne prepracovaný produkt, za ktorý budete chcieť utratiť peniažky.

Za vetičkou, že maďarská Omorovicza má najlepší tónovací krém, si stojím. Vo všetko tom, čo má taký tónovací krém vykonávať.

najlepsi-tonovaci-krem

OMOROVICZA COMPLEXION PERFECTOR SPF20

Prvý krát som ho skúsila pred necelým rokom. Pamätám sa, ako som vám ho ukázala v instagramáckej lajfke, a v momente ako som si ho naniesla na pleť, ste si vzdychli rovnako ako ja. Pretože nastalo doslovné „rozjasnenie pleti“. Na kamere som bola odrazu taká svieža, ten okamih bol tak prekvapivý. Pamätám si, že som použila verziu Light. Po necelom roku som sa k nej opäť vrátila. A precítila som ju ešte plnšie ako predtým. Odrazu som si uvedomila ten zážitok. Zážitok z používania jedného neobyčajného tónovacieho krému.

Vtipné, že? Rozpisujem sa ako v rozprávke. 🙂 Som vizážistka a po tých rokoch vnímam rozdiel intenzívnejšie, keď sa mi dostane do rúk niečo veľmi sofistikované. Veľmi rada píšem o rôznych veciach. I lacnej a funkčnej kozmetike.

Ale keď dlhodobo skúšam niečo za pár eur a potom dostanem na pleť niečo za pár desiatok eur, fuu….je tam obrovský rozdiel. Môžete namietať, že to neplatí vždy. Áno, máte pravdu. Nie vždy je „drahá“ kozmetika, dobrý výber. No, v tomto prípade je to ten najlepší choice aký si môžete dopriať.

V čom môže tkvieť ten „ZÁŽITOK“?

Slovo „zážitok“ by som vyjadrila slovami: súbor pocitov, vnemov, ingrediencií, účinkov, vôní a textúry. Zážitok, ktorý sa pripája ku konečnému výsledku. 

najlepší tonovací krém Omorovicza
zľava odtieň light, sprava odtieň medium

Omorovicza Complexion Perfector nie je ani BB ani CC krém. Je dôležité si uvedomiť, že je v podstate náročné zistiť v čom je rozdiel medzi týmito názvami. Podľa môjho názoru ide skôr o určitý marketingový ťah, aby sme produktom dali žiadúcejší názov. Pretože tak ako BB aj CC sa často správa skôr ako makeup. Veľa kvalitných a dobrých makeupov má totiž tie isté vlastnosti ako tieto farebné krémy. 

Myslím, že sa tejto problematike ešte niekedy povenujem. Aby som dlho nepolemizovala o rozdieloch, zameriam sa rovno na Omoroviczu.

Názov „tónovací krém“ tu bol už dávno. Ide v podstate o farebný krém, ktorý má vlastnosti tónovacie, ale zahŕňa v sebe i starostlivosť. Omorovicza je veľmi sofistikovaná maďarská značka. Ich produkty majú v sebe veľkú noblesu a čosi veľmi hýčkajúce. (hľadám to vhodné slovo, ako popísať Omoroviczu, ale asi na to musíte prísť samé).

najlepší tónovací krém Omorovicza

Omorovicza Complexion perfector Spf20 alebo inak povedané tónovací krém je hydratačný. Toto slovko nie vždy odráža skutočný pocit na pleti. V mnohých značkách máte vraj všetko hydratačné. V tomto prípade si môžete byť isté, že kyselina hyaulurónová je tu v kvalitnej koncentrácii. Vitamín C má Omorovicza v obľube (pozri článok vitamín C ). Je v ňom spomínaný už dávnejšie testovaný Daily vitamín C – ľahký fluid na denné rozjasnenie. Veľmi príjemná vecička. 

Omorovicza má vo viacerých produtoch taký patentovaný systém s názvom „Hydro mineral transference“. Je to zmes minerálov, vitamínov a iných účinných látok z maďarských termálnych prameňov. Maďarská Omorovicza je výsledkom veľmi kvalitných ingrediencií a technológie práve z týchto prameňov. (V budúcnosti sa jej povenujem viacej, keď vyskúšam viac ich produktov).

AKO SI VYBRAŤ ODTIEŇ?
Mám si zobrať verziu Light alebo Medium?

Túto otázku dostávam často. Tak v prvom rade chcem, aby ste pochopili, že toto nie je len bežný tónovací krém. LIGHT VERZIA je samozrejme vhodná na svetlejšiu pleť, ale i pleť, ktorá je povedzme nažltlá až olivová, v zime s nepekným zeleným podtónom (ja), alebo i pleť, ktorá je stredne olivová, ale mdlá. Light verzia mne osobne veľmi dlho stačila. Aj v zime a aj na jar. Až teraz s pribúdajúcim slnkom začínam siahať po verzii Medium. 

LIGHT VERZIA vám urobí totiž efekt veľmi jasnej pleti. Je to veľmi podobné ako služba, ktorú urobí ikonický Touche eclat od YSL. Tam si tiež nevyberiete odtieň ako klasický korektor, ale idete do svetlejšieho resp. jasnejšieho odtieňa. Teda, vo väčšine prípadov. 

najlepší tónovací krém Omorovicza

Ak ste vyslovene porcelánové, máte výrazne svetlú pleť až s presvitajúcimi žilkami, alebo cievkami, ktoré praskajú, existuje ešte verzia FAIR. Ak sa vyhýbate slnku, a táto bledosť je jednoducho vašou súčasťou, môžete po ňom siahnuť. Je to veeľmi svetlý tón a na Slovensku sa predáva pomenej. To však neznamená, že si nenájde svoje zákazníčky. 

PRE KOHO JE VHODNÝ NAJLEPŠÍ TÓNOVACÍ KRÉM „MEDIUM“?

Presne od včera začínam nosiť Medium odtieň. Pretože už mám jemný opálený odtieň. Napriek používaniu skvelej ochrany s názvom Mineral UV Shield Spf30 tiež od Omorovicze. Trochu som sa bála, či ma slniečko chytí. Ale chytilo, a Medium mi sedí ako uliate. 

Narobila som vám fotky, aby ste si dokázali vybrať. Predpokladám, že väčšina bude siahať po odtieni Medium. Samozrejme, že nemusíte byť doslova opálené, aby ste ho mohli nosiť. Dobre sa rozotiera, a aj keby to ešte nebolo pre vás, úplne v kľude si ho zapracujete. 🙂

Zadívala som sa do zrkadla a uvedomila som si takú vizuálnu zamatovosť na pleti. Źiadne šupinky alebo náznak slabej hydratácie. Pokiaľ sa počas dňa zbytočne nechytáte, drží príjemne. Jeho krycia schopnosť je skôr jemná až stredná. Ak potrebujete niečo zakryť (pigmentácia, kruhy pod očami, drobné červené fliačiky), siahnite po korektore od Ellis Faas. S201 je svetlý odtieň, S202 stredný béžový jemne do ružova a S203 je béžový odtieň vhodný aj pre ženy so žltým podtónom. Veľmi som si zvykla na tento korektor aj z toho dôvodu, že ho s kľudom viem použiť okolo očí, aj na drobnosti na pleti. Používam ho navrch tónovacieho krému.

najlepší tónovací krém Omorovicza
zľava odtien medium v porovnaní s kožou bez makeupu

Ak potrebujete oveľa tmavší tónovací krém, tak môžete siahnuť po verzii DARK. Po dovolenkách bývam ako čokoládka, v takom prípade by mi už Medium nestačil. V tejto verzii sa u nás predáva. 

MÁM EŠTE POUŽIŤ PÚDER?

Ja osobne už púder nedávam. Je to i z toho dôvodu, že vnímam tú sviežosť, ktorú mi podľa mňa tento pre mňa najlepší tónovací krém od Omorovicze dáva. Ale, ak máte mastnú pleť, viete, že sa lesknete, tak trochu jemného matného púdru použite. Stačí pomocou štetca, vyhnite sa labutienke. Škoda „zabiť“ ten luxusný výsledok.

Zhrňme si, prečo chcete používať tónovací krém Complexion perfector Spf20?

Je dôležité si uvedomiť, že v prvom rade túžite po veľmi sviežo vyzerajúcej pleti s účinkami kvalitného denného krému s Spf-kom. Nechcete vyzerať preplácane, a nechcete mať tonu makeupu na pleti. Chcete vyzerať mladšie alebo nechcete zdôrazňovať vrásky na pleti. Máte malé deti, a žiada sa vám ľahučký denný krém s dennou ochranou a ak trošku zakryje, ste len rady. Samozrejme ho môžete dávať aj okolo očí.

Záver

Je ideálne ak tónovací krém zahŕňa všetky možné benefity s prihliadnutím na to, že nejde o makeup a poskytne vám priam LUXUSNÝ ZÁŽITOK. Ešte som sa nestihla zmieniť, ale viete ešte prečo je pre mňa Omorovicza Complexion perfector Spf20, najlepší tónovací krém? Pretože okrem spomenutých vecí, neskutočne krásne vonia. Tú vôňu cítite, keď vám vánok prejde tvárou. Keď vykonáte nejaký pohyb a tak mimovoľne sa tá vôňa uvoľní a doslova vám vyrazí dych. Je to neprehliadnuteľný vnem. 

Vôbec nehovorím o syntetickej vôni. Hovorím o krásne zvláštnej akoby welnesovej vôni, ktorá vám pripomína to, že maďarská značka Omorovicza má spojitosť s termálnymi prameňmi. Celá ich značka má takú typickú vôňu, ktorá sa miestami mení, ale stále je to príjemné a „drahé“. 

Tento najlepší tónovací krém neobsahuje silikóny, farbivá a parabény. Kozmetika nie je testovaná na zvieratách.

Pre koho všetko je vhodný tento tónovací krém?

Všetky typy a stavy pleti. U mastnejšej pleti doporučujem trochu púdru. Pre ostatné typy pletí, púder nedoporučujem. Pre žienku, ktorá nechce používať makeup, ale hľadá ľahkosť. 

Ak sa budete chcieť nejako poradiť, prekonzultovať výber, kľudne mi píšte na mail, sem do komentov, alebo na Instagram. Rada si to s vami prejdem.

Tak, čo poviete na Omoroviczu? Navnadila som vás? Stále hovorím jednu vec. Ak si potrpíte na naozaj výnimočné produkty, ale nemôžete si dovoliť utratiť tak veľa peniažkov, našporte si a kúpte niečo nad budget. Zvyšok v dostupnej cene. Veľa vecí sa dá vybrať s nízkym rozpočtom, ale ak nájdete ten svoj najlepší tónovací krém, už to nebudete vedieť oblbnúť. 🙂

Krásny deň a som tu pre vás

 

Zdielajte s kamarátkou

Comments

  1. Ahoj Eli. Ako je to v tomto pripade s dennym kremom? Je dostacujuci tonovaci ktem aj ako denny krem? Ci odporucas vrstvenie? Dakujem.

    • Ahoj, ja to myslím i spomínam v článku tak nejak okrajovo, že nemusí byť denný krém. Stačilo by sérum ak používaš. Alebo ak máš mastnú pleť, tak už vôbec nie je nutné mať krém. V tomto jednom type tono. krému od Omorovicze, to tak cítim. Je totiž tak hydratačný, že nemáš ani potrebu. Ochrana Spf20 je fajn.Vrstvenie by som doporučila vtedy, ak vieš o sebe, že máš výrazne suchú pleť napríklad. Ale v lete všeobecne znesieme toho menej, tak by mal stačiť. Je urobený dosť kvalitne na to, že by nahradil denný krém.

  2. Ahoj Eli, mam 40 a zacinam si uvedomovat, ze v tej mojej starostlivosti o seba mam obrovske medzery. Dnes som si objednala odporucane produkty na cistenie od envy – tak uz sa tesim na aspon male zmeny.
    V tomto clanku ma zaujal ma tonovaci krem o ktorom pises. Mam hodne nazltlu pokozku s tmavymi kruhmi pod ocami. Skusala som tonovacie kremy aj od este lauder a inych ale mam pocit, ze som nevhodne zvolila odtien a teda to na mne sposobilo skvor belasty chorlavy odtien.

    Som minimalista so skvor suchou pletou a moj makeup je castokrat len maskara. Chcem sa teda spytat / ktory odtien by si mi odporucila, ked som bleda ale do zlta a cim zakryt tie kruhy? dakujem vopred za radu. Renka

    • Ahoj, gratulujem k malým zmenám. Čo sa týka tohto tonovacieho krému, odporúčam ti napísať na mail do beautysecret.sk a za poštovné ti pošlú vzorku light i medium. Vyskúšaj oba,nech vieš. Tieto dva sú najpoužívanejšie. Light je skvelý v zime a medium v podstate podľa farby pleti, light je síce dlhšie vypadnutý, ale budeš aspoň vedieť, či to sadlo, keď sa zase doskladní. Je vypadnutý celosvetovo, čaká sa na výrobu. Čo sa týka kruhov pod očami, veľa krát na Instagrame aj vo videách o tom hovorím. Výrazné kruhy pod očami skvele kryje Pupa wonder cover, a nelezie do vrások. Má veľmi silnú kryciu schopnosť. A bude aj video práve o týchto korektoroch. Alebo Catrice True skin, trošku menej kryje, ale veľmi slušne. Sú to dostupné a mimoriadne dobré korektory. A tiež to len pre info, dá sa dohodnúť aj na konzultácii s líčením, ked to už bude možné. 🙂

  3. Ahoj, ja som mala tu cest tento zazrak vyskusat a musim len potvrdit Tvoje slova. Ano, je to zazrak a to, co dokaze urobit s pletou je neuveritelne. Bohuzial sa ku mne dostala len vzorka, medium, urobila mi krasne opalenu a zjednotenu, hydratovanu plet. Dlhodobo je ale stale nedostupny, tak verim, ze sa este k tomuto zazraku dostanem 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk