Kozmetické aktuality časť. 3

Krásny deň drahé žienky,

máme tu tretiu časť Kozmetických aktualít. Zdá sa mi, že sa vám tento formát páči. Je tak? Ukážem vám opäť nejaké nové produkty a prinášam pár informácií.

KOZMETICKÉ AKTUALITY 
Knižky zo skincare, ktoré nás môžu obohatiť

Raz veľmi dávno som tu na mojom blogu urobila rozhovor s Petrou Švábikovou. Je to žienka, ktorá bojuje s kožným ochorením – rosacea. Inak povedané aj ružienka. Na facebooku má uzavretú skupinu žien s týmto problémom. Rosacea sa rieši komplexne. Po rokoch skúšania, objavovania a štúdia, zosumarizovala svoje skúsenosti do tejto úžasnej s kožou na trh – knihy. Keďže ju poznám osobne, som naozaj hrdá, že sa pustila všetkých svojich projektov.

kozmeticke-aktuality

Možno ste sa už u mňa stretli aj s jej značkou BY ANINA. Sú to zatiaľ tie najlepšie uteráčiky na pleť, ktoré som kedy mala. Nosím ich aj na svoje školy líčenia.

SALT&STONE DEODORANTY

Stretli ste sa už u mňa s prírodnou značkou Salt & Stone? Ich deodoranty neobsahujú alumíniové soly a sú z prírodných zložiek typu sóda bikarbóna, spirulina či probiotiká. Neutralizujú zápach, ale nezabraňujú poteniu. Majú úžasné vôňe pre mužov i ženy. Niektoré sú naozaj unisexové. Je to veľmi pekná čistá značka, o ktorej som v minulosti písala v článku „Bez čoho neodchádzajte na dovolenku“ .

kozmeticke-aktuality

Ale najmä som chcela povedať, že pridali deodorant a krém na ruky s vôňou Black rose & Oud. Sprchový gel a telové mlieko musia byť neskutočné. Vôňa Black rose & Oud je tajomná a sexy. Je intenzívna a jedinečná. Nie je úplne jemná, ale ani intenzívna. Je nevtieravá a jedinečná. Ak už máte skúsenosť s vôňami Oud, budete vedieť o čom hovorím. Je to exotické a krásne. Rovnako pre ženy i mužov. Všetky deodoranty sú tento mesiac v akcii -10%.

Kozmetické aktuality – ENVY THERAPY NOVINKY

Envy a Simpl Therapy sú dve línie slovenskej značky. Envy Therapy je kvázi vyššia rada, pretože obsahuje patentované zložky. Simpl rada má jednoduché, ale účinné látky a tou novinkou je, že už i z nej sú k dispozícii testovanie skúšobné sety. Simpl Therapy je jednoduchá, ale účinná kozmetika, ktorá je veľkým prínosom napríklad pre citlivú pleť, ktorá potrebuje jemný prístup. Ale zároveň dobre padne i mladým chalanom či mužom.

kozmeticke-aktualityKozmetické aktuality – výživa

FARMASI NUTRIPLUS NOVINKY

Tie, ktoré už máte svoj zákaznícky účet na Farmasi eshope ste si možno všimli novinky rady Nutriplus. Minulý týždeň došlo veľmi veľa noviniek. Niektoré sa týkajú zdravia, imunity, ale je tu aj pár, ktoré ma zaujali z hľadiska kože. Určite sa na ne postupne pozriem i ja. Každopádne ma zaujali napríklad hyalurónové kvapky s vitamínom C alebo kolagén v shotoch.  Farmasi sa mi osvedčuje čoraz viac a kto by ste sa ešte chcel zaregistrovať kvôli zľavám, nech tak urobí na tomto linku. (prosím dať pozor na správne vyplnenie údajov) Ak vám to nepôjde (robí to vraj kvôli cookiesom) tak sa na to pozriem, len ma neváhajte kontaktovať. 

kozmeticke-aktuality

!!!zákaznícky účet založ si cez tento link!!!♥

IMAGESKINCARE A ICH VYNOVENÉ SPF-KÁ

Cca pred rokom som mala spoluprácu s Imageskincare. Je to americká značka vynikajúcej kvality, ktorá sa predáva cez eshop alebo cez partnerské salóny, ktoré so značkou pracujú. Pred rokom mali niekoľko nových spf produktov, ktoré boli skvelé. Ale Image skincare vynovil a zlepšil opäť všetky svoje spfká a mňa už čaká ich testovanie. Niekedy do polovice apríla vám ich ukážem. Na eshop sa dostanú až po15.4. a pravdepodobne na ne nastavíme kód eliska10. Pravdepodobne pôjde o veľmi sofistikované spf-ká s naozaj príjemnou textúrou.

kozmeticke-aktuality

PLANTUR 39

Začala som používať Plantur 39 s fyto-kofeínovým obsahom. Mám šampón, balzam a tonikum. Ide o radu určená ženám po 40-tke. Táto skupina žien postupne prechádza perimenopauzou a neskôr menopauzou. Môžeme pozorovať rednutie vlasov alebo akési ich oslabenie. Ja som si napríklad všimla, že strácam takú farebnú živosť. Sú matnejšie. A práve pre túto skupinu žien, je táto línia bežne dostupná v drogériách, alebo lekárňach či eshopoch. O Plantur 39 bude ešte samostatný článok a na sociálnych sieťach video.

Krásny deň a vidíme sa pri ďalšom článku:)

Zdielajte s kamarátkou

Comments

  1. Dakujeme za Vaše tipy na kozmetické novinky a vychytávky. Hľadám vlasovú kozmetiku,ktorá zamedzí oslabeniu a vypadávaniu vlasov v zrelom veku – vyskúšam.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk