Vyskúšaj Super Elixir Olej a neskôr mi poďakuješ

Krásny deň dámy, pokračujem v téme skincare a to takou malou čerešničkou na torte v skincare. Používanie olejov v skincare je bodka v pleťovej rutine.  Vyskúšaj Super Elixir Olej a neskôr mi poďakuješ. Postačí mi Vaša recenzia, koment, čokoľvek. Každopádne je používanie oleja v rutine a nielen tam niečo, čo je dobré mať doma.

Vyskúšaj Super Elixir Olej

Super Elixir Olej je zmes suchých olejov, ktoré budú vyhovovať každej pleti. Suchý typ oleja sa používa nielen na pleť, aj na na vlasy či nechty. Práve to, že sa dobre vstrebáva zabezpečí, že vyhovuje všetkým typom pletiam. Aj aknóznym, s prihliadnutím na to, že aknózna pleť môže byť v zásade i suchá. Len trpí akné.

Super Elixir Olej

Prečo by som mala používať Super Elixir Olej?

Povedzme si trošku viac o tomto blahodárnom type suchého oleja. V prvom rade olej dokonale uzamkýňa v pleti všetko, čo ste do nej vložili. Ak máte suchú pleť, je to priam nutnosť. Navrstvenie produktov ako je tonikum, sérum, krém, a olej zabezpečí suchej pleti veľmi príjemný pocit dokonalého ošetrenia. Žiadne pnutie, žiadne šupinky, dobrý pocit po celý deň.

Super Elixir Olej obsahuje 9 skvelých olejov. Tieto oleje majú rôzne vlastnosti, a okrem pôsobenia na pleť, ich využijete do suchých vlasov, do končekov, ako zábal, ale i na ošetrenie nechtov a ich suchých častí.

Ktoré oleje obsahuje produkt: Super elixir olej“?

OLEJ ZO SLADKÝCH MANDLÍ sa správa v pleti ako zmäkčovač. Pokožka je po ňom príjemná a mäkká. Dobre hydratuje a dodáva pleti lipidy čiže tuky. Obsahuje fenolové kyseliny, flavonoidy, kyselinu ferulovú, bielkoviny, horčík, mangán, draslík, fosfor a vitamíny A, E, B1, B2 a B6. Kyselina ferulová a vitamín E sú mimoriadne silné antioxidanty, ktoré zabraňujú poškodeniu DNA voľnými radikálmi. Kyselina ferulová stimuluje syntézu kolagénových vlákien a pracuje proti pigmentovým škvrnám.

MRKVOVÝ OLEJ obsahuje esenciálne mastné kyseliny. Vitamíny A, E, C a F a skupina B vitamínov. Je bohatý na karotenoidy, ktoré chránia pred poškodením od slniečka. Zvyšuje odolnosť kože voči vonkajším vplyvom. (v lete pri mora od slnka, soli aj vetra). Zjemňuje drsný povrch kože a je vhodný aj pri atopickej či psoriatickej koži.

Super Elixir OlejOLEJ Z NECHTÍKA LEKÁRSKEHO sa používa už doslova od 14 storočia. Má prirodzený protizápalový účinok,  podporuje liečbu rán, akné, ekzémov, ale aj kŕčových žíl. Ukľudňuje svrbenie a pomáha na dermatitídy.

KAMÉLIOVÝ OLEJ alebo inak i Tsubaki olej sa získava z kamélie japonskej. Považuje sa za mimoriadne kvalitný a hádam i luxusnejší. Je to vlastne japonská ruža, a z jej semien sa získava olej. Je vhodný na suchú i mastnú pokožku. Využíva sa v produktoch na vlasy. V našom Super Elixir Oleji bojuje proti lupinám, rozštiepeným končekom a dáva vlasom lesk. (ako používať tento Super elixir olej na vlasy, si povieme nižšie)

Kaméliový olej obsahuje obsahuje omega-3 a omega-6 mastné kyseliny, vitamín E, provitamín A a skvalén.

OLEJ Z BORÁKA výborne udržiava vodu vďaka obsahu slizovitých látok, kdežto zase AHA kyselina pomáhajú pleti exfoliovať a obnovovať pokožku. Je vhodný aj pre atopikov.  Ukľudňuje a vyrovnáva tón pokožky.

MAKADAMIOVÝ OLEJ patrí medzi veľmi známe oleje. Obsahuje vitamíny ako A, E, vitamíny skupiny B, kyselinu omega-7, kyselinu olejovú a skvalán. Makadamiový olej má množstvo benefitov. Boj proti pigmentáciam, lipidy, celkové vylepšenie pleti. Pri dlhšom používaní vidíte výsledky.

CITRUSOVÝ OLEJ sa hodí pleti s problémami. Hovoríme o pleti aknóznej, ktorej zostávajú na pleti jazvičky a tmavé fliačky spôsobené zápalmi. Citrusový olej má antiseptické, antibakteriálne a sťahujúce účinky.

Super elixir olej nájdeš tu, avšak ak nemáš zákaznícky účet, najprv si ho založ.

SUPER ELIXIR OLEJ môže vďaka svojmu zloženiu vyhovovať aj pleti s kuperózou, či inak povedané rosaceou. Je to však veľmi individuálne, pretože rosacea taká je.

SLNEČNICOVÝ OLEJ je veľmi vhodný pre mastnú i aknóznu pleť. Obsahuje veľké množstvo kyseliny linolovej a práve tá je dokonalá pri takomto type pleti. Obsahuje omega-6 mastné kyseliny a malé množstvo omega-3 mastných kyselín. V oleji je veľa medi, železa a vitamínu E. Využíva sa veľmi často v rôznych typoch produktov.

OLEJ ZO SEMIEN BAOBABU má vysokú koncentráciu 3,6 a 9 omega mastných kyselín a vitamínov A, E, D a F. Je ľahučký, nekonedogénny a veľmi vhodný opäť pre mastnú či aknóznu pleť. Rovnako však i pre suchú či citlivú. Má dokonca protiplesňový a antiseptický účinok. Popáleniny, psoriáza, atopici….je toho veľa.  Super elixir olej zaberá asi na takmer všetky typy a stavy kože.

ZOPAKUJEME SI POUŽIVANIE SUPER ELIXIR OLEJA

  1. na záver rutiny čiže po kréme a až po oleji ide spfko
  2. alebo môže byť niekomu príjemnejšie použitie sérum+olej a spfko
  3. alebo môže byť použitie sérum+olej  bez spfka a ďalej pokračujete makeupom (pre suchú pleť je olejový podklad pod makeup perfektný spôsob ako zadržať vlhkosť v koži počas dňa)
  4. Super elixir olej je tzv. suchý typ oleja. Môže ísť aj priamo na vyčistenú pleť bez použitia séra a krému.
  5. Môžete vyskúšať aj použitie pod krém, pretože suché oleje majú vlastnosť dobre pracovať aj týmto spôsobom. Treba si odsledovať pocity na koži.
  6. Posledná možnosť je nakvapkať pár kvapiek do vášho krému.
AKO SA POUŽÍVA SUPER ELIXIR OLEJ NA VLASY?

Intenzívne využitie: naniesť na pokožku hlavy a vlasy, nechať pôsobiť 30 minúť. Potom opláchnuť a zmyť šampónom.

Každodenné využívanie: vtierať do končekov vlasov a podľa suchosti vlasov votrieť aj do vlasov ako takých.

Prešlo mi rukami už viac olejov. Niektoré majú povedzme 2-3 zložky, a niektoré okolo 9. Medzi konkurenčné produkty vieme zaradiť Nuxe olej, Oribe či Olival. Aj keď Olival mi príde viac ako telový olej.

Super Elixir OilSuper Elixir Olej sa zíde v zime i v lete. V zime ho oceníte ako záverečnú bodku v skincare na ochranu a premastenie pleti. V lete vás upokojí po opaľovaní a tiež pri plávaní v bazéne s chlórom alebo v morskej vode.

Super Elixir Olej patrí medzi Farmasi bestsellery. Nájdete ho na ich stránke v stĺpci „starostlivosť o pleť“ hneď ako prvú možnosť. Zároveň sa však objavila  špeciálna akcia na krásne dvojbalenie aj s valčekom na lifting tváre. Ja som toto elegantné čierne puzdro dostala ako darček. Nájdete to v prvom stĺpci v riadku „Špeciálna akcia“. Či už tú krásnu čiernu kazetku zoberiete niekomu ako darček, alebo sa s kamoškou rozdelíte, využite to.

Aby ste sa k tomu dostali s peknou 23% zľavou je dobré vytvoriť si zákaznícky účet ak ho ešte nemáte. Zákaznícky účet je o výhodách, darčekoch i zľavách. Ak účet nemáte, urobte tak tu:  vytvoriť zákaznícky účet. Zároveň prosím dbajte na správne napísanie emailu či telefónneho čísla. Často sa stáva, že tu vznikajú chyby a neviete si tovar objednať. Ak bude mať niekto s registráciou problém (býva to pri vyhľadávaní krajov), kľudne ma kontaktujte a zaregistrujem Vás ja, alebo Vás povediem.

Majte krásny marec:) a osobitne ženám, ľúbte a ľúbte seba!

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk