PLANTUR 39 ALEBO AKO ZAMEDZIŤ PADANIU VLASOV PO 40-TKE

Krásny deň dámy, počuli ste niekedy o vlasovej kozmetike PLANTUR 39? Ja už síce áno, ale tak nejak som ju obchádzala a vôbec nič som o nej nevedela. Včera som ju zahliadla v drogérii a viete čo?

Už mám pre vás takú prvú lastovičkovú recenziu na PLANTUR 39, a ich zelenú radu s fyto-kofeínovým komplexom. Pretože táto rada je určená ženám po 40-tke. V tomto veku sa teda začínajú diať veci. Fuu. Nielen na koži, ale aj na našich hlávkach. Ja som to začala vnímať niekde okolo 43 rokov. Všimla som si výraznejšiu jemnosť vlasov a akoby strácali pigment. 

Plantur 39

To, že sa mi objavujú prvé sivé vlasy je v tomto veku už skôr rarita. Veľa žien sivie už oveľa skôr. Mne sa to spustilo najmä odkedy chodí moja staršia dcéra do prvej triedy. Začiatky boli extra náročné, ale už sme sa ustálili.

Akoby moja pekná hnedá farba vlasov strácala svoju prirodzenú živosť. Mladosť? Možno…každopádne som sa teda pustila do testovania Plantur 39, lebo táto rada s fyto-kofeínovým komplexom rieši aj tento problém.

Čo všetko rieši PLANTUR 39?
  • rednutie vlasov, kofeínový komplex zamedzuje padaniu vlasov a podporuje rast nových
  • vlasy nadobúdajú opäť určitú silu a objem
  • táto rada je veľmi vhodná pri perimenopauze a počas menopauzy
  • vlasom dodáva energiu
AKO VLASTNE FUNGUJE PLANTUR 39 A JEHO MECHANIZMUS ÚČINKU

Do menopauzy sú vlasové korienky chránené estrogénom. Počas menopauzy sa estrogén začína vytrácať a objavuje sa viac testosterónu. Táto nerovnováha môže zapríčiniť padanie vlasov. V produkte sa nachádza špeciálna galenická receptúra, vďaka ktorej sa kofeín dostane ku korienkom vlasov a vlasovej pokožky. Fytoflavonoidy podporujú regeneráciu a chránia vlasové korienky pre účinkami testosterónu. Plantur 39

PLANTUR 39 a štúdie 

Úplne inú vážnosť má spoločnosť, ktorá ponúka nejakú kozmetiku, ak majú produkt podložený štúdiami. Preto vám k Plantur 39 prikladám link, kde sú ŠTÚDIE.

Za značkou stojí spoločnosť Dr.Wolff, ktorá je už po desaťročia vnímaná ako špecialista vo vývoji mimoriadne účinných spôsobov aplikácie prípravkov nielen proti padaniu vlasov.

Má Plantur 39 aj iné produkty?

Ja som obdržala na testovanie zelenú radu Plantur 39 Fyto-kofeínový šampón, balzam a tonikum. Najprv som sa obávala, že mi bude viac mastiť vlasy, pretože je určený na vlasy farbené a poškodené. Moje vlasy sú skôr mastnejšie a zatiaľ nefarbím. Avšak mi vyhovuje a nemám pocit zvýšeného premasťovania.

Plantur 39 má však po 40-tke aj radu žltú s názvom Hyaluron, na suchú a svrbivú pokožku na hlave. V tejto rade je šampón a balzam s obsahom kofeínu a tonikum môžete kombinovať zo zelenej rady.

Kým vyšiel tento článok, podelili ste sa v komentoch o svoje skúsenosti na mojich sociálnych sieťach. Ďakujem, pretože väčšina recenzií je veľmi pozitívna. Mnohé už Plantur 39 poznáte a mnohé ho už používate dlhšie. Vaše recenzie sú úžasné. 

Plantur 39 Plantur 39 má ešte hnedú radu s názvom Color Brown. Znie tiež veľmi zaujímavo a vhodne i pre mňa, pretože sa používa vyslovene na oživenie a jemné prekrytie šedín.  Druhou radu na farbené vlasy je Color Silver. Dodáva vlasom studenší podtón a sťahuje žlté tóny.

Budem veľmi rada, ak sa podelíte o svoje dojmy a napíšete mi ich do komentov. Plantur 39 nájdete v drogériach a rôznych webových stránkach.

Krásny deň dievčatá:)

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk