ROBÍ VÁM RIASENKA PANDIE OČI? SKÚSTE TOTO

Krásny deň dámy, téma „pandie oči“ mi dnes napadla práve v spojitosti s mojou školou líčenia. Žienka mala problém s otieraním maskary. Ak aj vy máte problém s pandími očkami, bude tento článok pre vás ten správny.

ROBÍ VÁM RIASENKA PANDIE OČI?

Každá sme iná a máme iný typ kože. Okolo očí je veľmi jemná pokožka. Ten, kto ju má celkovo suchšiu, väčšinou týmto problémom netrpí. Ten, kto ju má mastnejšiu, zväčša týmto problémom trpieť môže. Ale ani to nie u každého rovnaké. Dnes som mala napríklad žienku so zmiešaným typom pleti. Nemala vôbec dlhé riasy, ale sťažovala sa na pandie oči.

pandie-oci

zdroj: diva.sk

Dá sa robiť niečo s tzv. pandími očami?

Mám tu niekoľko tipov ako tomu zamedziť. Mám aj tip na produkty, ktoré tomu zabránia. Tak si ich zoberme rad radom.

Ak už doma máte riasenku, ktorá vám robí pandie oči, môžete vyskúšať tento tip. Tak ako si nanášate makeup na tvár, mal by ísť aj korektor alebo makeup (ak vám okolo očí vyhovuje) na túto partiu. Keď zapracujete korektor okolo očí, je čas pristúpiť k púdru. Okolo očí pracujeme s púdrom opatrne. Je potrebné ho naniesť na viečka, ale aj pod oči.

pandie očiPúder si vyberáme čo najjemnejší a hydratačnejší. Nemal by byť úplne matný a suchý, ale skôr vláčnejší. Áno, aj medzi púdrami sú rozdiely. Ideálne je nanášanie pomocou menšieho štetca, ktorý sa vám pekne lokálne zmestí na túto partiu. Môžete použiť aj hubku na makeup. V tomto prípade však suchú, nie navlhčenú.

Existujú maličké hubky na túto partiu. Videla som ich napríklad v dm-ke. Musím však dať do pozornosti aj hubky z tejto stránky, pretože sú veľmi kvalitné. Doporučujem mať aspoň dve. Aj kvôli praniu. Po kliknutí na odkaz sa ocitnete na stránke makeupbag.sk, kde mám nastavený pre vás kód Eliska10. Nedávno som odtiaľ recenzovala štetce Jessup. Ako inak, dobrá kvalita za rozumnú cenu.

Toto je jedna z možností ako zabrániť otláčaniu riasenky. Pandie oči môžu byť minulosť. Ja viem, že je náročné sa kontrolovať počas dňa. Nik nechce mať šmuhy pod očami. Trik s púdrom je zároveň aj ten najjednoduchší spôsob ako zamedziť ukladaniu tieňa v záhyboch viečka. Toto je však už iná téma.

Druhý tip už bude produktový. Dostala som skvelú recenziu na moju novú obľúbenú maskaru Full Blast od Farmasi. Asi ju už mnohé poznáte, pretože už som ju ukázala viac krát. Robí krásne silné objemové riasy. Nie je vodeodolná, ale pevne drží. Má takú tú klasickú hustú kefku, ktorú mnohé preferujete. Na samotnú maskaru som dostala pozitívne reakcie, ale úplne najviac držala, ak pod ňu išiel primer pod maskaru.

Čo je to primer alebo podkladová báza pod maskaru?

Tak ako používame primery či inak povedané podkladové bázy pod makeup, existuje aj báza pod riasenku. Často obsahuje nejaké zložky, ktoré riasy vyživujú či postupne spevňujú. Na prvý pohľad je textúra takého primeru biela, ale na riasach spriesvitnie. Primer od Farmasi obsahuje Capixyl. Táto zložka sa často používa aj do sér na riasy práve pre podporu rastu rias.  pandie oči

Riasu obalí akoby do obalu, ktorý ju spevní a ona zhrubne. Správa sa to podobne ako primer pod maskaru. Ona ju doslova fixne a maskara sa stáva ešte pevnejšou.

Zároveň následne nanesená maskara vytvorí silnejšie a objemnejšie riasy. Primer pod riasenku teda nie je len o spevnení a trvácnosti či proti oteru špirály, ale tento obsahuje aj zložku na rast mihalníc.

Primer je vhodný na všetky typy rias, a úplne najviac pre tie ženy, ktoré potrebujem zväčšiť objem a zabrániť pandím očiam.

KTORÉ MASKARY MÁM NA PROBLÉM „PANDIE OČI“  VYSKÚŠANÉ?

To, či stojí riasenka 10 Euro alebo 40,- nemení situáciu. Môžete investovať do drahšej maskary a bude Vám to robiť, ale tiež nemusí. V tomto článku máte tipy na dve za dobrú cenu, ktoré peňaženku nezabolia, ale efekt bude veľmi pekný.

pandie oči

FULL BLAST MASKARA 

Je to úplne klasická dobrá objemovka s najviac obľúbeným aplikátorom. Hustejšia a hrubšia kefka je vhodná na líčenie a vrstvenie a dodanie tak väčšieho objemu. Obsahuje 75-85% prírodných zložiek. Zanecháva ultra čierny finiš.

V obsahu nájdeme Butylénglykol, ktorý zmäkčuje a zvlhčuje mihalnice. Obsahuje zmes slnečnicového, olivového a Shorea vosku. Práve tento posledný vosk je alternatívou prírodného vosku. Všeobecne neobsahujú maskary ťažké kovy a dobre ich znášajú veľmi citlivé oči. Obsahuje okrem toho polymér, ktorý má robiť trvácnosť, zvýraznenie a fixáciu počas dňa. Polyimid-1 nadvihuje mihalnice a zväčšuje ich objem.

INFINILASH MASKARA

Táto elegantná maskara má silikónovú kefku a je navrhnutá na dobrý a intenzívny objem. Táto maskara je vysoko odolná voči rozmazaniu. Takže pozor, pandie oči sa konať nebudú. Nedávno som založila skupinu na Facebooku len pre Farmasis Ladies. Ak máte založený zákaznícky účet podo mnou, budem rada ak požiadate o vstup do skupiny. Snažím sa do nej dávať recenzie a žienky sa tam i radia, či dávajú spätné recenzie.

pandie oči

Ak máte dlho neaktívny účet, stačí mi napísať a znovu ho aktivujeme. Prípadne ak by ste si radi založili účet a mali tak výhody zákazníckych cien s 23% zľavou, použite prosím tento link na registráciu.

Vyplňte údaje a potvrďte kódom, ktorý obdržíte:)

Obsahuje prírodnú želírovaciu zložku pre krémovú textúru. Na dodanie objemu slúži vosk z pomarančovej kôry. Fixáciu a tvarovanie má na starosti guma z akácie senegalskej. No a ricínový olej vyživuje riasy a podporuje  ich rast.

Posledný drobný tip na záver proti pandím očkám!

Keď už máte všetko nanesené, ale pod očami, to nie je 100%-centné, zoberte vatovú tyčinku a ten korektor, ktorý sa vám usádza tesne pod riasami rozotrite, alebo teda jemne zotrite. Tento postup môžete urobiť ešte pred nanesením maskary a tiež viete úzkym štetcom naniesť púder tesne pod riasy. 

Riasenka i primer, vyskúšajte. Určite mi dajte vedieť či sú už pandie oči preč. Na produkty sú priaznivé ceny a kto ešte nemá zákaznícky účet, tak nech tak urobí. Dostanete sa tak ku skvelým akciám. Ak by ste mali problém so založením zákazníckeho účtu, kontaktujte ma kľudne cez email alebo sociálne siete.

Prajem krásny deň

Eliška

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk