AIRGLOW MAKEUP, KTORÝ SA HODÍ KAŽDEJ ŽENE

Krásny deň dámy, dnes bude reč o makeupoch a konkrétne o makeupe s názvom Airglow. Tento mesiac sa chcem viac povenovať podkladom. Plánujem ešte článok o dvoch obľúbencoch z drogérie, ktoré ma rovnako dobre prekvapili.

Aký makeup je AIRGLOW od Farmasi?

Dnes som sa rozhodla písať o Farmasi makeupe. Chcela som ho ukázať niekedy v budúcnosti, ale vzhľadom na brutálnu akciu, som sa na to vrhla hneď. V tomto článku máte aj fotku swatchov, čo sú odtiene, ktoré mám doma.

AIRGLOW je najnovší makeup z tureckého Farmasi. Farmasi vyrába svoje produkty v Turecku a v USA. Tento typ makeupu je niečo také, čo sa hodí skutočne každej žene, pretože je robený akoby neutrálne. Je ľahší a má maximálne strednú kryciu schopnosť. Glow je síce v názve, ale ja ten lesk až tak nevidím. Skôr je to jemný semi-mat. To v preklade znamená, že má matný finiš, ale tak akurát.

Airglow-makeup

Nevysušuje, a hodí sa rovnako mladej pleti i pleti zrelšej, ktorá má svoje potreby. Je tu výber z chladných, neutrálnych i teplých odtieňov. Ukážem Vám štyri odtiene. Dva z nich sú veľmi neutrálne ladené a ten teplý W9 je už na ozaj opálenú pleť, s tým, že sa dá pekne miešať.

Je nutné Airglow zapudrovať?

Aj keď je AirGlow makeup, ktorý má jemný semi-mat finiš, je dobré ho zafixovať. Stačí úplne zľahka a štetcom. Kto má pleť mastnejšiu, znesie aj púder nanesený labutienkou. Avšak celkovo v prípade mastnej pleti môžeme použiť na stabilizáciu makeupu aj zmatňujúci primer (Catrice, Nyx, Dermacol), aby sme makeup pevne fixli.

Airglow-makeup

Pri suchej pleti odporúčam makeup použiť samostatne, alebo s hydratačnou bázou. Hydratačný primer je akási bariéra, ktorá udrží makeup sviežejší a nebudú sa na pleti robiť šupinky.

Podkladové bázy využívame najmä vtedy, keď potrebujeme pleť ešte nejako upraviť pred makeupom. Sú rôzne. Na začiatku odstavca je preklik na starší článok na mojom blogu, kde sa viac tejto téme venujem.

Nájdem si v AirGlow svoj odtieň?

AirGlow má pekný výber odtieňov, ale ja sama potrebujem neutrálny alebo žltý podtón, no nie svetlý. Tu vidím malú medzeru, preto odporúčam miešať dva makeupy. Vzhľadom na vynikajúcu cenu, to vôbec nezaťaží peňaženku.

Do konca mesiaca mája je tu cena len 10€ pre zákazníkov, ktorí majú založený účet vo Farmasi. Ak ho máte, stačí sa Vám prihlásiť a ísť do sekcie „ponuka“. Tam ho nájdete medzi akciami. Kto ešte zákaznícky účet nemá založený, môže tak urobiť tu⇓

Založenie účtu

Vo Farmasi si vie takýto účet zriadiť každý, aby mohol využívať akcie a permanentnú zľavu 23%. Ja som priložila svoj osobný link na registráciu. Má to svoju výhodu. Viem o Vás, môžem poradiť, môžem pomôcť, ak vidím Vás vidím v systéme a niečo nie je v poriadku. Kto sa zaregistruje len tak mimovoľne, nemá všetky ďalšie výhody a je zákazníkom bez zľavy.

Vrátim sa naspäť ku makeupom. Airglow obsahuje nejakú upravenú morskú vodu s minerálmi. Jeho textúra je tekutá a práca s ním je možná prstami, hubkou i štetcom. Je to v tomto prípade skutočne jedno. Prstami bude vzdušnejší, hubkou vlhkejší a krycejší a štetcom je krycia schopnosť pri každom makeupe ešte vyššia.

Je miešateľný s rozjasňujúcou bázou z Farmasi (nájdete medzi bázami) a týmto spôsobom ho viete akoby zjemniť a urobiť viac žiarivým. Rozjasňujúci primer je veľmi jemný a tak dobre sadne každej žene. Miešať ho môžete aj s hocijakou inou rozjasňujúcou bázou alebo tekutým rozjasňovačom, aby ste dosiahli nový efekt. Nevidím problém ho používať ani pod oči miesto korektora.

Airglow-makeup

Dámy, v tomto článku nájdete fotografie jednotlivých odtieňov a ja dúfam, že vám to pomôže. Pripravím aj video, kde sa s ním budem líčiť  a to priložím do tohto článku hneď ako bude video vonku.

Tento mesiac by som rada pripravila článok na tému bukálnej masáže. Hneď ako ju absolvujem, pripravím Vám z nej článok. Keďže je to masáž, ktorá sa prevádza cez ústa (toto si trošku neviem predstaviť, ako sa budem pri tom cítiť), ale vraj to má perfektné účinky na lifting tváre a botox. Uvidíme, pripravím vám k tomu článok.

Ak by ste mali s niečím problém, či potrebovali poradiť, neváhajte odpísať.

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk