Výborné korektory za pár Eur

Prajem krásny deň dámy. Už dlho sa chystám na tému: “ Výborné korektory za pár Eur.“ Všetky korektory, ktoré vám dnes ukážem a zrecenzujem sú skvelé. Dva z nich sú moje stálice, ktoré mám v kúpeľni po ruke. Jeden z nich mi sadol menej, ale do tohto článku patrí, pretože poznám mnohé ženy, ktoré ho milujú. Výborné korektory za pár Eur je téma hodná čítania. Pretože zakrývať kruhy pod očami či iné nedokonalosti je náš denno-denný rituál.

VÝBORNÉ KOREKTORY ZA PÁR EUR

O ktorých korektoroch bude teda reč? Každý jeden deň používam tento korektor. Korektor od Maybelline, na ktorý som si tak zvykla. Ani neviem, či som niekedy tak dlho používala jeden korektor. Myslím, že mi na ňom vyhovuje všetko. Textúra, jemnosť, krytie i praktickosť použitia.

MAYBELLINE INSTANT ANTI-AGE ERASER MULTI-USE CONCEALER

Môžem ho zaradiť medzi výborné korektory a to najmä kvôli kruhom pod očami a jemné krytie na určitých miestach. Občas, keď nie je čas na nič iné, tak ho využijem tak trochu ako makeup. Textúra a krytie je skôr stredné. Vôbec nejde o ťažký typ korektoru. Podľa mňa je vláčny a má pekný výber odtieňov. Mala som aj ich starší typ Fit me a ten bol taktiež perfektný. Celkovo musím uznať, že aj ich posledné makeupy sú výborné. K tomu sa dostanem v inom článku. Vlastne ma Maybelline dosť prekvapil.

Medzi výborné korektory patria aj tie, ktoré nelezú do vrások. Tento problém trápi veľa žien. To, či korektor vlezie do vrások závisí aj od starostlivosti tejto oblasti. Ak je pokožka okolo očí hydratovaná a pravidelne ošetrovaná, vyzerá aj korektor úplne inak.  Odtieň sa mi z obalu úplne stratil, ale nebolo by to až tak smerodajné. Potrebujem málinko svetlejší.

výborné korektoryPUPA MILANO WONDER ME a WONDER COVER

Myslím, že som už recenzovala prvú verziu korektoru Wonder Cover. Bola som týmto korektorom nadchnutá, pretože mal veľmi silnú kryciu schopnosť. Mne vyhovoval, ale viaceré ste mi spomínali, že vám lezie do vrások. Tento korektor bol hutný a ťažší, ale s dokonalou krycou schopnosťou. Keď prišla jeho dvojička Wonder Me Fatique Eraser, potešila som sa. Čistý dizajn a textúrka ľahšia ako Wonder Cover.

výborné korektory

Wonder Cover má teda intenzívnu kryciu schopnosť, ale ja ho mám rada. Odporúča sa na naozaj silné kruhy pod očami. Je z neho 6 odtieňov, ktoré nájdete v predajňach Pupy Milano a tiež na ich eshope. Wonder Me je krásna hydratačná krycia verzia, ktorá má 4 odtiene.

NYX PROFESSIONAL COSMETICS BARE WITH ME

Tento korektor mnohé moje kolegyne milujú. Je to krémový korektor s vyššou krycou schopnosťou. Možno som sa netrafila do dobrej farby, ale aj tak mi prišiel ťažký. Tento názor môžem časom zmeniť, ale teraz je to ešte tak. Ak ste sa stretli u mňa  s nejakým názorom, ktorý bol pred rokom odlišný, je to zväčša tak, že mám novú osobnú skúsenosť. A na základe nej mením názor. Tento korektor už nemám. Po prvom vyskúšaní som ho darovala. Preto je jeho fotka stiahnutá z webu.

výborné korektory

Stáva sa i to, že sa k niečomu náhodne vrátim. A odrazu mi to sedí. Môže to mať rôzne dôvody. Možno som prvý krát odflákla testovanie (nemusím si byť úplne vedomá) alebo som mala nesprávnu skincare, či pleť nie v ideálnom stave. Všetky tieto aspekty sú súčasťou skúšania a testovania. A moja koža je len jedna.

Testované na vlastnej koži obnáša so sebou i určité riziká. V poslednom čase mám presne ten pocit, že by som mala ubrať a nepoužívať rôzne druhy kozmetík.

Akokoľvek, vrátim sa ku korektorom. Výborné korektory fungujú práve preto, lebo: sú vláčne, hydratačné, majú dostatočnú kryciu schopnosť, ale nie sú priťažké, majú dobrý výber odtieňov a nevliezajú do vrások. Preferencie každého človeka sú odlišné. Kým mladej pleti vôbec nevadí tá vysoká krycia schopnosť, a berú to práve tak, že toto je cool, tak pleti zrelšej tento fakt prekáža.

Je totiž vidieť. A toto už nie je cool. 🙂

Prajem vám krásne dni plné slnka a napíšte mi vaše obľúbené drogérkové korektory:).

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk