Ktoré makeupy z drogérie sa oplatia?

Krásny deň žienky, na článok „Ktoré makeupy z drogérie sa oplatia“ som sa rovnako dlho odhodlávala ako na predchádzajúce korektory. V minulom článku ste si mohli prečítať niečo o naozaj skvelých korektoroch, ktoré nájdete v drogérii a ja sama ich používam.

TÉMA MAKEUP JE NAJČÍTANEJŠIA FORMA OBSAHU (A POTOM EŠTE AKO SA ZBAVIŤ VRÁSOK) 🙂

Pri makeupoch je to tak, že som väčšinou dávala prednosť makeupom z luxusnejších značiek. Kedysi neboli makeupy z drogérie tak vydarené ako sú dnes. Vo všeobecnosti však platí, že tie luxusnejšie alebo inak povedané selektívne značky majú v tých makeupoch všeobecne niečo veľmi „špéci“. Sú naformulované tak, že jednoducho viete, že tento makeup nie je drogérkový, a že máte doma niečo veľmi fajnové.

Toto však neznamená, že vám makeup za 50€ bude sedieť. Vôbec sa nemusíte trafiť ku svojmu stavu pleti. A zase naopak. V drogérii však viete nájsť poklady:).

makeupy z drogérie

Pozrime sa teda na tie makeupy z drogérie, ktoré ma nejak prekvapili
MAKEUPY Z DROGÉRIE, KTORÉ SA OPLATIA

Začnime tým najlacnejším zo značky Trend it up. Make-up Hydro Stay Silky Serum je makeup, ktorý prekvapil mnoho ľudí. Možno by ste na neho ani nesiahli, keby som ja a Jana Hrmová (influencer) o ňom nehovorili. (možno nás bolo viac).

  • PLUSY: neutrálny makeup vyhovujúci množstvu žien, nevysušuje, príjemne lahodný
  • MÍNUSY: malý výber odtieňov, pipeta môže byť výhoda i nevýhoda
CATRICE MAKEUP SERUM NUDE DROP

Aj tento makeup potešil moje vizážistické zmysly. Catrice má množstvo úžasných vecí, ale z makeupov nejak neodpadávam. Preto ma príjemne prekvapilo, keď prišiel práve tento kúsok na trh.

  • PLUSY: ľahší so strednou krycou schopnosťou, prirodzený a hebký
  • MÍNUSY: 5 odtieňov, nie je to úplne málo, ale ani veľa, chcelo by to pár odtieňov navyše, opäť pipetamakeupy-z-drogerie

INFO!!! Počuli ste už o cashbackovom portáli Tipli? Kedysi dávno som o nich písala článok, keď boli na SK noví. Dôležité je, že keď nakupujete cez internet, tak sa vám prirátava spätná odmena na účet na Tipli. Ja som si už nechala takto vyplatiť 50€. A to vôbec nie je málo. Väčšina makeupov, o ktorých tu bude reč, sa predávajú aj no Notino eshope.

Toto je ODKAZOVACÍ LINK, ktorý využijete na registráciu na TIPLI!!!

MAYBELLINE MAKEUP SUPERSTAY 24H SKIN TINT

Keby mi tento Maybelline makeup nedarovala agentúra, ktorá s nimi spolupracuje, asi by som si ho nikdy nekúpila. Dlho mi ležal v taštičke až som ho jedného dňa vytiahla. Bolo to nejak v zime a pamätám si, že mi učaroval. V tom čase som mala pleť skôr jemne zmiešanú až suchšiu.

SuperStay Vitamin C serum makeup som si veľmi obľúbila. Robí veľmi peknú pleť a má sám o sebe krásnu textúru s obsahom vitamínu C. Vraj obsahuje 24 rôznych pigmentov.

makeupy-z-drogerie

PLUSY: obsah vitamínu C, stredná krycia schopnosť, krásna textúra, dobre fungujúca pipetka, dobrý výber odtieňov

MÍNUSY: nenašla som

MAYBELLINE INSTANT PERFECTOR 4-IN-1 GLOW

Tento makeup som po prvom použití odložila. Nepáčil sa mi. Nič nekryl a nejak som sa s ním nestotožnila. Prešiel nejaký čas a ja som ho vytiahla pretože som ho videla u jednej vizážistky vo videu. Maybelline Instant Age rewind Perfector 4-in-1 glow je veľmi ľahký rozjasňujúci makeup, ktorý urobí len veľmi jemný vzhľad. Ja som ho používala v kombinácii s klasickým makeupom a to tak, že Maybelline išiel do stredu tváre a ten druhý krycí na čelo a boky.

PLUSY: ľahkosť, vzdušnosť, rozjasnenie, obsah perlete

MÍNUSY: menší výber odtieňov

MAKEUPY Z DROGÉRIE
DERMACOL Caviar Long Stay

Dermacol mám rada. Česko-slovenská značka v minulosti, dnes už skôr česká, má svoje zastúpenie. Majú síce špecifický farebný dizajn, ktorý nie je moja šálka kávy, ale to vôbec nie je dôležité. Majú svoje výnimočnosti. Majú svoju históriu a produkty, ktoré mám rada. makeupy-z-drogerie

Caviar Long Stay makeup je krémový a výživnejší typ makeupu. Sú ženy, ktorým môže byť suchší, ale je to skôr výnimka. Je určený ženám, ktoré uprednostňujú vyššie krytie, ale i určitú krémovovsť. Na vrchu je ukrytý korektor. Na predajniach Dermacolu nájdete obrovské množstvo odtieňov, aj skutočne tmavé pre černošky. Týka sa to aj ich webovej stránky.

PLUSY: výborná krycia schopnosť, trvácnosť makeupu, korektor, veľmi dobrý výber odtieňov

MÍNUSY: mohol by byť štipku výživnejší, tým mám na mysli olejovejší pri takejto krycej schopnosti, ale inak nič. Toto je skôr subjektívny názor. Makeup zaraďujem určite medzi tie vydarené podklady.

Dermacol Collage hydratačný makeup – makeupy z drogérie

Aj tento makeup považujem za vydarený. Mne veľmi pekne sedel v čase suchšej pleti. Odtieňov síce nie je veľa, ale kto má pleť sfarbenú do žltého podtóna, si tu odtieň nájde. Má maximálne strednú kryciu schopnosť, a je naozaj príjemne hydratačný.

PLUSY: hydratácia, výber pre žlté podtóny, pumpička

MÍNUSY: malý výber odtieňov

L´OREAL PARIS TRUE MATCH – MAKEUPY Z DROGÉRIE

Často počúvam o makeupe True Match. Zväčša chvály. Tak jeden mám. Klasický príjemný, vláčny hydratačný makeup. Na trhu je už pomerne dlho, myslím, že má svoju stálu klientelu.

PLUSY: slušný výber odtieňov, hydratácia, dobre sedí rôznym typom pletí

MÍNUSY: nie sú mi známe

Tak ako? Máte skúsenosť s niektorým z nich? Všetky nájdete v drogérii. Ak ste zvyknuté objednávať z webu, pridala som odkaz na založenie registrácie na Tipli. To je ten cashbackový portál. Link je farebne zvýraznený a je trošku vyššie v článku. Oplatí sa to.

Prajem Vám krásny deň a na pláne mám najbližšie články o bukálnej masáži a japonskej zen head spa.

Zdielajte s kamarátkou

Comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk