Lobey skincare, ktorá harmonizuje

Krásny deň dámy, spoznala som českú prírodnú kozmetiku Lobey. Lobey skincare som vnímala už dávnejšie u kolegyne, ktorá sa venuje chemickým okienkam. Oslovili ma, či ich vyskúšam. Vzala som teda na vyskúšanie odličovacie mlieko, čistiacu penu, pleťovú hmlu, hyalurónové sérum a očné sérum. Medzitým prišla i pleťová voda s PHA kyselinami.

lobey-skincare

Lobey, skincare ktorá harmonizuje

Momentálny stav mojej pleti je rozpačitý. Pred pár mesiacmi som začala vnímať, že moja pleť prestáva byť suchšia, a začína sa mastiť. Pred mesiacom som však chytila aj nejakú alergiu na krku a rozhraní čeľuste. Svrbelo to, a pridal sa celý výsev vyrážok. V tomto čase je možné, že som skombinovala aktívne látky, ktoré k sebe nepatria. Retinal a glykolová kyselina. Ale tiež som testovala jeden samoopaľovák, na ktorý som mohla zareagovať, hoci toto je málo pravdepodobné. No jedna z vás mi napísala, že na neho reagovala. Takže mám tu záhadu, ktorú nevyriešim, ale pleť musím dať dokopy.

Lobey som začala používať približne pred dvoma mesiacmi a doplnila som len tie produkty, ktoré som už nemala. Preto som siahla po odlíčení, tonizačnej hmle, novom sére a očnom sére.

Prvé dojmy s Lobey 

jemnosť, ľahkosť, harmónia, prírodné, decentné, dobre znášané, šetrné

Lobey je česká prírodná kozmetika. Je vegánská, bez parfemácie a netestovaná na zvieratách. Chodia mi od vás správy, že sedí atopikom. V portfóliu nájdete vlasovú a telovú kozmetiku a tiež sa rozrástli o Babycare.

RUTINA S LOBEY

Lobey edukuje žienky, aby si robili večer dvojfázové odlíčenie. V preklade to znamená použitie odličovača (mlieko alebo olej) a cleanseru, čiže peny. Dvojité čistenie funguje skvele ak chcete mať pleť skutočne čistú. Úplne najviac s jemnými uteráčikmi, ktoré meníte každý deň. Ak sa nelíčite, ale používate spf50, je dvojfázové odlíčenie rovnako dôležité. Pretože spf-ko potrebuje odlíčiť. lobey-skincare

Ak ochranu pred slnkom nepoužívate, stačí čistiaca pena na tvár. Do nej som sa zamilovala. Je s pumpičkou, ktorá vytiahne a zmení tekutinu vo vnútri na penu. Je to veľmi jemnučké a príjemné. Používam ju ráno i večer. Ráno ako prvý krok a večer pri odlíčení ako druhý krok.

Tonizačná hmla na tvár je spŕška osviežujúcej vody. Mám tento spôsob rada. Je rýchly a praktický. Čo sa týka obsahu prírodnej receptúry. Skladá sa z ružovej a jablčnej vody a tiež bylinných extraktov. Používam ju ako tretí krok ráno i večer. Ale použiť sa dá samozrejme aj kedykoľvek počas dňa. 

Z českého Lobey mám ešte jednu pleťovú vodu, ktorú som zaradila na večerné používanie. PHA toner je jemné exfoliačné tonikum s obsahom PHA kyselín.  Je to forma exfoliácie pre najcitlivejšie plete. Preto je vhodné používať toner každý deň. Vzhľadom na moju momentálne problematickú pleť, som ho zaradila. Aplikujem ho na tampón práve kvôli obsahu kyselín. 

lobey-skincareKeď som sa na sociálnych sieťach zmienila o používaní a testovaní prírodnej kozmetiky Lobey, prišlo mi pár vašich reakcií. Reagovali najmä žienky, ktoré majú napríklad atopickú pleť. Boli veľmi spokojní. Tento dojem na mňa Lobey robí tiež. Veľmi jemná, decentná, čistá kozmetika.

Som zaťažená na očné krémy, preto som chcela vyskúšať aj očné sérum, ktoré má Lobey. Vždy ma zaujíma textúra, pretože mám rada mastnejšie očné krémy. Musím však povedať, že Lobey má skôr ľahkú a sviežu konzistenciu. Pre väčšinu žien a mužov je ľahká textúra príjemnejšia. 

Očné sérum pracuje na zosvetlení tmavších očných kruhov a revitalizácii pokožky. Či funguje? Budem úprimná a poviem svoj názor na všetky očné krémy vrátane tých na opuchy či kruhy. Ak sa o svoje očné okolie staráte rovnako dobre ako o celú pleť, tak bude v dobrej kondícii. Ak je koža dlhodobo dehydrovaná a očný krém ste doteraz nepoznali, tak pravdepodobne efekt uvidíte pomerne rýchlo. 

„Pri použivaní pleťovej kozmetiky treba brať do úvahy podstatnú vec. To ako sa o svoju pleť staráme teraz, vidíme z hľadiska kondície pomerne rýchlo. Ale vrásky, padanie kontúr, či kruhy pod očami sa ovplyvňujú ťažko len pomocou kozmetiky. Na kondícii pleti sa pracuje vytrvalostne. Ak je pleť v dokonalej kondícii t.j. má zdravý kožný mikrobióm a skvelú hydratáciu, starnutie sa logicky spomaľuje, ale nezastavuje. Ak vidíte po nejakom prípravku naozaj úžasný výsledok, tak si gratulujte, že ste našli ten správny produkt s dokonalou formuláciou práve pre vás.“

Povenujem sa ešte pleťovému séru, ktoré ma veľmi zaujalo. Od hyalurónových sér očakávam viskózitý efekt a pocit akoby plnšej pleti. Ak sérum po aplikácii lepí, ide o bežnú vec a KAŽDÉ SÉRUM sa musí do pleti uzamknúť pomocou krému.  Lobey-skincare

Úlohou pleťových sér je pracovať čo najhlbšie sa dá. Nie chrániť pleť zvonka. Na to slúžia krémy. Pozrime sa teda bližšie na Hyalurónové sérum intense od Lobey. Obsahuje väčšie množstvo oligomérov kyseliny hyalurónovej, ktoré sa majú dopracovať hlbšie do pleti a tam naväzujú až 1000-násobok svojej hmotnosti.

Toto sérum môžeme používať ako sérum na deň i noc, ale zároveň aj ako prvé sérum a na neho sérum s vitamínom C alebo ktorékoľvek iné sérum. Má veľmi príjemnú viskózitú textúru s rýchlym vstrebávaním. A celkovo povedala by som, že som až nečakala niečo takto príjemné. Z hyalurónových sér môžem naozaj odporúčať. 

AKO BY SOM ZHODNOTILA LOBEY, skincare, ktorá mi dáva dokopy pleť?

Viete, začnem asi takto. Kto ma už trošku pozná vie, že milujem zážitkovú kozmetiku. To znamená, milujem vône, pocity a textúry. Lobey nepatrí až tak úplne k takejto kozmetike, no napriek tomu je mi veľmi sympatická. Je taká nežná, decentná, priateľská k pleti. Vyhovuje pletiam s veľkou citlivosťou a rôznymi kožnými problémami. Je ľahká a dobre znášaná. Nemáte pocit ťažoby a to je veľmi podstatné. Dobré vstrebanie produktov bez pocitu pnutia patrí k veľmi dobrým znakom.

Lobey má slovenský a český eshop. Nájdete ju aj na iných weboch. Produkty som prelinkovala priamo na slovenský eshop, stačí na linky kliknúť. Dámy z Čiech, ktoré čítate môj blog, prosím vyhľadajte produkty na českom eshope. Žienky, ak sa v tomto období obzeráte po jemnej a citlivej kozmetike, upriamte pozornosť na Lobey. 

Krásny deň

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk