HYALURÓNOVÝ HYDRÁTOR 4H A OMEGA ELIXIR treba skúsiť

V poslednom čase som sa na Instagrame pravidelne vyjadrovala ku svojej dennej i večernej rutine. A tak som niekoľkokrát spomínala veľmi vydarený Hyalurónový hydrátor 4H a Omega elixir. Sú to v podstate dva novšie profesionálne séra z chorvátskej značky Olival, o ktorej už na tomto blogu reč bola niekoľkorát.

PREČO PRÁVE HYALURÓNOVÝ HYDRÁTOR 4H A OMEGA ELIXIR?

Používanie hyalurónovej kyseliny v sérach je dnes už úplne normálna vec. Väčšina z vás už niekedy takéto sérum mala. Avšak skúšame stále iné, hľadáme to najlepšie, najsilnejšie atď. Povedala by som, že HA (hyalurónová kyselina) by mala byť súčasťou našej dennej či večernej rutiny. Pretože je našej koži vlastná a veľmi prínosná. Hyalurónový hydrátor 4H môže byť riešením. 

hyalurónový hydrátor

Prečo som mala používať hyalurónový hydrátor a aké sú benefity HA?

  • podľa veľkosti molekúl a druhov HA sa vstrebáva do rôznych vrstiev pokožky
  • čím hlbšie sa vie dostať, tým lepšie
  • veľmi účinne hydratuje pleť, čím sa pleť stáva hladšou a zdravšou
  • ak je pleť dobre hydratovaná, lepšie odoláva vonkajším vplyvom
  • kyselina hyalurónová skvele nabobtnáva pleť, preto pleť pôsobí jasnejšie, čo pomôže každému a vždy
  • je súčasťou mnohých makeupových produktov
  • ideálne je HA používať ako prvé sérum hneď po navlhčení pleti tonikom alebo sprejovou hydratačnou vodou.
  • po HA môžete kľudne používať ďalšie sérum s iným účinkom a takto produkty na seba navrstviť (nie, nie je to veľa pre pleť!:))

HYALURÓNOVÝ HYDRÁTOR 4H od Olivalu obsahuje štyry rôzne typy kyseliny hyalurónovej. Tieto spolu komunikujú a pracujú v rôznych úrovniach kože, čo je pre našu pokožku skvelé.

Prečítaj si starší článok o Olival kozmetike – nájdete tu recenziu na viaceré produkty i na ostatné profesionálne séra.

hyalurónový hydrátor

Olival má takú základnú sadu profesionálnych sér, ktoré som už odskúšala a podľa mňa sú skvelé. Ich účinok vidíte približne po 5 týždňoch s výnimkou Hyalurónového hydrátoru 4H, ktorý je cítiteľný pomerne rýchlo. Toto sa týka i neskôr spomínaného Omega elixíru.

Predstavte si to takto: kyselina hyalurónová je veľmi všeobecný pojem. Existujú jej rôzne druhy, veľkosti molekúl a iný prienik. Ak spoločne zapracujú, vytvoria funkčnejšiu a prínosnejšiu verziu hyaulurónového séra. A tak si naša pleť vezme viac vecí naraz.

Pozor! zľava 10% s kódom ELISKA platí na celý sortiment kozmetiky Olival do 17. augusta

Pri fotení produktov som si dala kvapku na chrbát ruky. Keďže sa mi ich nepodarilo dobre odfotiť, hyalurónový hydrátor 4H som votrela do pleti. Pokožka zostala v okamihu jemnejšia, a ruky, ktoré boli celý deň vystavené slnku, opticky zjemneli. Vlastne nielen opticky. Všetky drobné ryhy kože sa akoby vyhladili. Na pleti to možno nie je tak viditeľné. Závisí to od jej štruktúry, veľkosti pórov a iných drobných nedostatkov…

NA KOŽI OŠETRENEJ HYALURÓNOVÝM HYDRÁTOROM 4H VYZERÁ KAŽDÝ MAKEUP I PÚDER LEPŠIE. 

Je to logické. Zdravá pleť = dobre vyzerajúci makeup, alebo ŽIADEN MAKEUP. Pretože mnohé z vás makeup v lete nepoužívajú.

Chorvátsky Olival je prírodná značka, ktorá funguje na trhu niečo cez 25 rokov. Pred rokom a pol som bola ku nej mierne skeptická. Ale už nie som. Sama som prekvapená dokonca i ich suncare radou. V dospeláckych krémikoch je totiž používaný chemický filter. Donedávna som bola presvedčená, že mám z neho solárnu alergiu. Teraz v strede leta ma prekvapuje, že pri opaľovaní a po Olival prípravku necítim žiadne pichanie ani svrbenie. A to je skvelé, lebo pri Olival kozmetike neskrachujem.

Pustím sa do ďalšieho prípravku, ktorý si na 100% zamilujete.

OMEGA ELIXIR

Tento výživný olej vás príjemne prekvapí po prvom použí. Pocity sú totiž príjemné, jemnulinko voňavé a pokožka elastickejšia. Mne sa tento olej veľmi páči, a keď som v chladnejšom období mala suchšiu pleť, bola som s ním nadmieru spokojná.

Dnes už vidím rozdiely v pleťových olejoch. Predtým som im až tak neholdovala, ale zmenou pleti k suchšej a prirodzeným starnutím sa moje olejové priority zmenili. Ak máte pleť suchšiu, zrelšiu, dehydrovanú, je kvalitný olejček na pleť dobrou výbavou nielen v lete, ale i v zime.

Omega elixir

PREČO JE OMEGA ELIXIR DOBRÝ PRE PLEŤ?

V prvom rade obsahuje omega mastné kyseliny. Omega elixir obsahuje komplex olejov. Avokádový olej je bohatý na omega 3 a omega 6, plus ďalšie vitamíny. Olej zo semien Chia je bohatý na vitamín B a zinok. Reguluje kožný maz, ale je skvelý i na jazvy a popraskanú pokožku. Niektoré oleje sú veľmi priaznivé aj na mastný typ pleti.

Olej zo semien pupalky a černíc je vhodný aj na citlivú pleť. Skvalán, tak obľúbená ingrediencia v mnohých značkách sa v našom prípade získavala z olivového oleja, ktorý je za studena lisovaný. Skvalán miluje každá pleť bez rozdielu, i tá, ktorá má problém so zanášaním pórov.

KEDY HO POUŽÍVAŤ?

OMEGA ELIXIR používajte večer ako záverečnú starostlivosť. Pred olejom kľudne použite všetky prípravky vrátane ľahších šér na vodnej báze. Ak obľubujete nočný krém, môžete Omega elixir použiť ešte na tento krém. 

Omega elixir má ľahko fialovú farbu a fľaštička je s kvapátkom. Ja celkovo obľubujem tento typ balenia. Jednak si viete nabrať koľko potrebujete a je to hygienický spôsob aplikácie.

hyalurónový hydrátor

Oba tieto produkty považujem za vysokokvalitné prípravky. Všetky séra z rady Professional sú veľmi vydarené a tuším nepoznám nikoho, kto by nebol spokojný. Na OLIVAL je dlhodobo nastavený kód ELISKA10, platný pre slovenský i český trh.

Pamätajte, že to, čo teraz investujete do vašej kože, sa vám o pár rokov vráti. Prajem vám ešte krásny letný čas a užívajte.

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk