11 letných vychytávok, ktoré v obchode nenájdete

Ahojte,

dúfam, že si užívate krásne leto. Dala som dokopy 11 letných vychytávok, ktoré v obchode nenájdete. Preto si tento článok uložte . Nikdy neviete kedy ho budete potrebovať.

11 letných vychytávok, ktoré v obchode nenájdete

Začnem od skincare, pretože mnoho žienok hľadá v lete ultra ľahkú emulziu, ktorá sa perfektne vsiakne. Okrem iného by mala mať aj rozjasňujúce či hydratačné účinky. A práve preto si pozrite ELEMENTAL EMULSION z OMOROVICZE. Ak ma sledujete na Instagrame, tak ste si asi všimli, že toto je moja kozmetická láska. V minulosti som pracovala viac menej s luxusnými produktami a je len pár značiek, z ktorých som padla na zadok. Toto je jedna z nich.

11-letnych-vychytavok

Iste, nemusíte so mňou zdieľať tento názor. Ale pri Omoroviczi vždy viete, za čo ste utratili tie peniažky. Je to proste zážitok, tak ako som to ospevovala v článku o najlepšom tónovacom kréme.

Elementálna emulzia má perfektný názov. Pretože by som ju mohla odporučiť ako produkt pre každého. Bez výnimky. Je plná hyaulóronovej kyseliny a vitamínu C. Používa sa v lete ako ultra ľahká emulzia, ale aj ako sérum napríklad pri pleti suchšej, ktorá na ňu ešte aplikuje krém. Je skvelá ako podklad pod makeup. V živote som sa stretla s niečím podobným len u Sisley v podobe Ekologickej emulzie.

Opäť Omorovicza. Ale musela som. Queen of hungary mist v limitovanej letnej edícii. Ten dizajn je neodolateľný. Kvetinová voda so štipkou zaujímavej histórie sa vám zmestí na dovolenku, do kúpeľne, ale i do väčšej kabelky. Samotný mist je asi najjemnejší, čo som kedy mala. Skôr akási jemnulinká hmla, ktorú použijete ako časť rutiny, ale i cez makeup počas dňa.

Posledná vec od Omorovicze v tomto článku. THE GREAT ESCAPE SET. Luxusná taštička s panorámou Budapešti, navyše v obale, ktorý je umývateľný. Plná taštička produktov, ktoré sú v miniatúrach, ale…. zoznámite sa. Ideálna vec na cestovanie. Obsahuje malú čistiacu penu, píling, Queen of hungary mist, miniatúru ich bestselleru Miracle facial oil a Rejuvaniting night cream. Už som spomínala, že Omorovicza je maďarská? A ako darček je to trefa do čierneho.

11-letnych-vychytavok

A ideme ďalej…

Pred mesiacom Olival uviedol na trh ich RUŽOVÝ ZLATÝ OLEJ. Farba je očarujúca a vôňa jemnulinká. Na koži sa to javí priesvitne a trblietky sú decentné. Prevonia vašu pokožku a navyše je plná vzácnych olejov. Pokožku vyživí, a ak nestačí, je k nemu i sprcháčik a telové mliečko.

11-letnych-vychytavok

Pri Olivale ešte zostanem. Praktická vec pre celú rodinu je SUN STICK MULTIOCHRANNÁ TYČINKA NA OPAĽOVANIE SPF50. Pre športovcov, pre deti, na problematické miesta atď. Aj na perách vytvára mliečny efekt.

Často mi píšete, kde nájdete produkty z mojich článkov. Všimnite si, že produkty sú zvýraznené červenou farbou a keď na to prejdete kurzorom myšky alebo prstom v mobile, a ťuknete, otvoríte produkt na stránke, kde ho ponúkajú:) Je to takto v každom článku.

11 letných vychytávok

11 letných vychytávok a nesmú chýbať líčidlá

V obchode ich nenájdete.

A poďme ku líčidlám…

Väčšina žien má v kozmetickej taštičke púder. Ideálne malý, spratný a šikovný. A keď ho nie je vidno na pleti, je to dokonalé. Púdrik so zrkadielkom je ikonický makeupový produkt, ktorý má väčšinou každá žienka. A ja som taký malý a šikovný objavila v holandskej značke Ellis Faas. Pre mňa ako vizážistku je to navyše dobrý výber do kufra, pretože si kupujete puzdro, a do neho náplň. Alebo si kúpite dve puzdrá a do jedného vložíte Glow down púder (zmatňujúci) a do druhého Glow up (rozjasňujúci).

Ellis Faas

Na fotke sú dva moje Ellis Faas púdre. Ten čo sa javí svetlejší, má číslo S412 Glow down a je podľa mňa farebne dosť univerzálny. Ku každej náplni je pribalená mäkká hubka. Ten druhý zlatistejší sa volá Glow up S502. Ku rozjasňujúcim je pribalená taktiež hubka, ale odporúčam používať štetec.

Ak si potrpíte na veľmi jemný makeup, skôr také doťuknutie, tak skúste SKIN VEIL PEN. Ellis Faas má jeden typ makeupu. Z toho vo veľkom balení až tak nešaliem, čo ma však dosť baví je toto pero s makeupom. V balení sú dve náplne. Dizajn pera, ktorý vyzerá ako strieborná luxusná raketa vám do kabelky sadne. A vy si hocikedy počas dňa dorobíte makeup a zakryjete drobnosti, ktoré vám prekážajú. Môj odtieň je S103, a je používaný mimo leta. Druhý najpoužívanejší odtieň je S104.

11 letných vychytávok

Tip na vloženie náplní: keď vkladáte náplň do pera, jemne ju zatlačte a potom zašróbujte. A tlačte. 

(ak pobeháte videá na mojom Ig účte, nájdete mnohé z týchto produktov.)

MEDZI 11 VYCHYTÁVOK, KTORÉ V OBCHODE NENÁJDETE, ZARAĎUJEM AJ LESKY Z ELLIS FAAS. 

Mám tri lesky GLAZED LIPS z Ellis Faas. Mám jednoducho rada lesky asi viac ako rúže. Najobľúbenejší odtieň pre mňa je L303. Pretože pôsobí veľmi šťavnato. Premýšľala som nad videom na tému „snehulienka makeup“. Tam by sa náramne hodil. Okrem toho si myslím, že je dosť univerzálny.  Taká malinová výdatná zdravá farba. Dá sa použiť v menšom množstve a len preklepať, alebo klasicky ako výrazný lesk ťahajúci do tmavej malinovej.

Ďalší z leskov, ktorý vidíte i na fotke je oranžovo-koralový odtieň L307. Je to pomerne teplá farba a mne sa až tak nehodí, ale rada vám ho predstavím. Pretože ak ste blondýnka, alebo taký ten teplý typ s nádychom pleti do zlatistého tónu (týka sa to i farby vlasov), tak je táto farba pre vás.

L308 Sheer soft pink je jemnulinká telová farba. Konzistencia týchto leskov je skvelá. Bez vône, elegantné a zaujímavé balenie, žiadna lacnotka, pričom tie ceny sú úplne pohodlné.

11-letnych-vychytavok

Zostávam pri Ellis Faas…11 letných vychytávok

Rozhodla som sa do článku šupnúť i dva obľúbené krémové tiene, ktoré používam v tomto období najviac. Mám rada krémovú konzistenciu, je totiž veľmi príjemná, a keď drží, nie je čo riešiť. Tiež by ste si mohli typ takéhoto produktu zamilovať. Nie je s tým vôbec práca. Stačia prsty alebo veľmi univerzálny očný štetec. Ako vidíte na fotke, ten jeden je do bronzova. Na pokožke sa javí ako intenzívny metalický odtieň, no napríklad na mne, to má len bronzový odlesk a celý tieň pôsobí skôr do hnedo-bronzova. Tu hovoríme o rade LIGHT a farbe E303. Pripájam video na igtv na mojom Instagrame.

Ak ste toto videjko ešte nevideli, pozrite si ho. Používam v ňom aj dokonalý DEWY STICK zo značky Ciaté London. Vlastne všetky produkty sú ladené týmto kvázi „lesklým oroseným“ vzhľadom.

Druhý tieň, ktorý vidíte na fotke sa vám možno bude viac páčiť. Predsa len je takmer matný E126 a má nádhernú sýtu teplú hnedú farbu. Vyzerá na očiach krásne a to na každých očkách. Kombinovať sa dá s hocičím i s bronzovým.

Tip! Jedine pozor pri začervenalých očiach, bude to treba rozbiť tmavohnedou ceruzkou nad hornými riasami.

11 letných vychytávok musí obsahovať hyalurónku
ENVY THERAPY MULTIHYALURÓNOVÝ KONCENTRÁT

Najprv sa uistime, že vieme aký je rozdiel medzi sérom a koncentrátom. Sérum obsahuje jednu alebo viac účinných látok a používa sa pod krém, pretože sa len takto dostane do kože. Ak by ste to vymenili, už nejde tam kam má. Koncentrát viete použiť buď ako sérum, alebo ho zmiešať s krémom. To znamená, že krém OBOHATÍTE.

Multihyalurónovým koncentrátom zo slovenskej Envy Therapy viete obohatiť dokonca i váš opaľováčik. Môžete sa s tým pohrať. Ja si ho napríklad pridávam k antiage ampulke a takto aplikujem do pleti pomocou Mezostampu. A samotná zakladateľka Envy therapy si ho aplikuje do denného SPF-ka.

Tak trošku sa pohrávam s myšlienkou aplikovať ho do makeupu. Donedávna som používala okrem tohto z Envy Therapy i Olival. Olival bolo sérum s ľahko mazľavou textúrou. Envy Therapy je úplne vstrebateľné od prvého okamihu a bolo robené tak, aby sa páčilo aj veľmi mastnej pokožke. Taktiež, aby ho bolo možné pridať do Mezo stampu (pečiatky) čiže domácej mezoterapie. Samé viete, že ak používate prístroj, ktorý vám vchádza pod kožu mikroihličkami, tie ampulky a séra musia byť čisté a sterilné.

Multihyalurónový koncentrát

ANNE SEMONIN GLOW – ROZŽIARUJÚCA ESENCIA S OKAMŽITÝM ÚČINKOM

S takýmto produktom som sa stretla len pár krát v živote. Je to produkt, ktorý málokedy nájdete v nejakej kozmetike, ale môže sa vám veľmi zísť. Je to zaujímavá akoby „atramentová“ vodička. 

Na fotografiách je to pekne vidieť. Treba ju trasením pomiešať a získate jemný hnedý akoby atrament, ktorý si môžete naniesť kamkoľvek na telo. Môžete si tento GLOW dokonca pridať do telového mlieka, ale i do pleťového krému.

Okrem toho má výborný obsah. Olej z marhuľových jadier je plný esenciálnych mastných kyselín. Olej z paradajkových semien, buriti olej, extrakt z aceroly je plný vitamínu C, obsahuje prírodnú pomarančovú vodu, atď. Jeho vôňa je luxusná a vcelku jemná. 

11-letnych-vychytavok

Veľmi svetlá pokožka si vie týmto spôsobom dorobiť jemný hnedý odtieň. A my potmavší, nám zase zvýrazní opálenie. Nie vždy si vieme pekne opáliť nohy, plus máme na nich jemné popraskané cievky atď, a to sú všetko veci, na ktoré je tento Glow dokonalý. 

Výhoda textúry je v tom, že dobre drží. Keď používate mlieko alebo krém s podobným účinkom, má väčšiu tendenciu farbiť. Anne Semonin je krásna francúzska značka so špecifickými éterickými zložkami. Sama som absolvovala zážitkové ošetrenie v salóne Laurentis v Bratislave.

11-letnych-vychytavok

11  letných vychytávok sa nemôže zaobísť bez bronzového púdru

jediný tento v obchode nájdete:)))

Talianska značka Naj Oleari má rozkošnú dekoračku. Nájdete ju vo FAnn parfumériách. Čo produkt, to skvost. Tento bronzáčik patrí k letnej kolekcii. Je balený v krabičke so štetcom a je pomerne veľký. Tak skoro ho neminiete. Jeho farba je pomerne neutrálna, ani nie zemitá, ani nie do oranžova. Niečo medzi.

11 letných vychytávok

Posledný produkt je úplným letným must have. Je jednoznačne zaraditeľný medzi 11 letných vychytávok. 

Charlotte Tilbury HOLLYWOOD FLAWLESS FINISH

Ak by som niekedy mala o nejakom makeupe povedať, že je to nenahraditeľný produkt, tak je to Hollywood flawless finish. Tak rada by som sa spýtala chemika, ktorý tento makeup namiešal, čo to je za alchýmiu. Tie filtre, ten obsah, ten finiš a tá textúra. To je proste báseň.

Pozor! Viem, že ste v tejto chvíli zatúžili vytiahnuť kartu a objednať si ho zo stránky Charlotte Tilbury alebo Cultbeauty. (aj inde ho nájdete). Nie je to totiž bežný makeup. 

Je nutné vám ho priblížiť. Nemá kryciu schopnosť a nie je extrémne trvácny. Vytvára totiž lesklý vzhľad, ale nie ako highliter so štipkou perlete. Pôsobí zdravo, lesklo, letne a sexy. Dá sa používať samostatne i vmiešaním do makeupu. Tak napríklad: nedávno som líčila maminu s dcérou. Mamina bola pani do 70 rokov so zrelou a suchšou pleťou. Do makeupu, ktorý nebol krycí, ale skôr vyrovnávajúci som vmiešala Charlottu. (sedí mi viac tento názov pre makeup). 

Výsledok = sviežo pôsobiaca pleť. Dcére s tvárou modelky som namiešala makeup, kde bolo viac Charlotty ako klasického makeupu. Výsledok = holywoodsky sexy finiš. S púdrom už len opatrne alebo ho nedáte vôbec. Áno budete sa lesknúť, veď O TOM TO CELÉ JE! 🙂

V ten deň, keď som tieto dve dámy líčila, som si i ja ráno po zlej noci aplikovala Charlottu a trochu makeupu. Výsledok = opálená, lesklá, žiarivá pleť. Je tu ešte jedna výhoda. Je tak jemný, že aj keby ste si objednali nie úplne skvelú farbu, vôbec to nebude vadiť.

KEDY NIE!!!

  • keď o sebe jednoznačne viete, že máte rady byť matné
  • keď máte masnú a naozaj mastiacu sa pleť a vadí vám to 
  • keď chcete, aby makeup kryl

Myslím, že som na konci tohto článku. 11 letných vychytávok, ktoré v obchode nenájdete, je už v online priestore. Ak sa vám článok páčiť, môžete ho cez ikonku „f“ poslať na facebook a umožniť tak kamoškám, aby sa dostali  k môjmu blogu a webu súčasne. 

Od septembra začínam opäť viac pracovať, takže zavádzam nové služby v oblasti makeupu. Ak by ste si s niečím nevedeli dať rady, píšte na mail alebo na sociálne siete. 

Krásny deň

 

Zdielajte s kamarátkou

Comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk