Notino má neodolateľný multifunkčný štetec

Pekný deň všetkým,

august zakončíme makeupovou témou, presnejšie povedané drobnou recenziou na multifunkčný štetec. Notino má totiž celkom slušné obrandované portfólio. V trendových farbách, v dobrom dizajne i slušnej kvalite. A nielen štetce.

Notino má neodolateľný multifunkčný štetec

Niekto by si povedal, už len aké produkty môže predávať Notino pod svojou značkou. Som rovnako prekvapená ako vy. Keď som pred necelým rokom objavila základnú sadu štetcov v púdrovom dizajne, okamžite som ju objednala. Aby ste ma lepšie pochopili..milujem kvalitné štetce, rada siahnem po Bobbi Brown, Zoeve, ale aj Armanim či Shu uemura.

Som tu však nielen kvôli sebe. Som tu aj kvôli vám, pravidelne vám s radosťou ukazujem tie fajnové kúsky, ale aj tie dostupné, ktoré sa oplatia a nezabolia. A Notino štetce sú práve jednou z takýchto vecí. Za pár eur dosť veľa muziky. Multifunkčný štetec, o ktorom hovorím budete mať v texte prelinkovaný, takže bude stačiť kliknúť na odkaz. (ja viem, že to viete, ale nie všetci, tak to radšej do každého článku spomínam:))

Tak sa na to pozrime bližšie…

NOTINO ELITE COLLECTION 2 IN 1 FACE BRUSH

Keď som ho prvý krát zahliadla na Notino eshope, zaujala má tá druhá užšia časť na makeup. Pravdepodobne to bolo myslené tak, že tá širšia časť sa bude používať na púder a tá užšia na makeup.

Notino

Ja však používam tú širšiu časť na makeup a tú užšiu buď na korektor, makeup alebo dokonca líčka. Preto je to multifunkčný štetec 2 v 1, a preto je vhodný i do kabelky, či cestovanie. Je totiž i uzatvárateľný, čo je jednak hygienické a tiež veľmi praktické, pretože vám v tej vašej taštičke nepošpiní ostatné líčidlá alebo steny kozmetickej taštičky.

notino

Nedopátrala som sa ku pôvodu štetín, či sú prírodné alebo syntetické. Dnes to však už nie je tak dôležité. Smerodajné je, či štetinky nevypadávajú, či sú pevne ukotvené v puzdre. Používam ho už nejaký ten mesiac, a myslím, že je kvalitne spracovaný. Predpokladám, že štetiny sú syntentické.

TIP! Všeobecne, keď periete štetce v šampóne, nenechávajte ich dlho vo vode. Pretože šampón či iný prípravok by vám mohol puzdro zničiť. Napríklad na drevených rúčkach zvykne opadávať povrch s farbou. Alebo povolí lepidlo,ktoré drží v puzdre štetinky, a tie začnú vypádavať. Alebo sa dokonca samotné štetiny môžu lámať. Je to podobné ako s vlasmi. Inak budú reagovať umelé a inak prírodné štetiny. 

nachvíľku odbehnem k čističom…nedávno som objavila naozaj perfektný čistič na štetce

Spoločnosť Dermacol mi pred pár mesiacmi poslala novinku v podobe prípravku Dermacol Brush Cleanser. Mala som ho odložený, nejak som ho neriešila, pretože som používala jeden z Nyxu.

Avšak potrebovala som vyčistiť pár štetcov, a vzala som ho do ruky. Striekla som ho na papierovú servítku a začala čistiť štetce. Tá rýchlosť, ktorou púšťal štetec farbu, či dokonca makeup, bola úžasná. Jednoducho to bolo vidieť okamžite a štetce boli čisté. Som veľmi milo prekvapená.

Sú totiž dva spôsoby ako čistič štetce. Kúpeľom alebo sprejovým čističom. Tento nemá prenikavú vôňu, nezapácha, ale dezinfikuje. Ako vizážistka to v dnešnej dobe dosť ocením. Na hygienu štetcov si dnes treba dávať obzvlášť pozor. Najmä teda, ak líčime viac osôb. Týka sa to však i hygieny ako takej. Pretože a najmä v mastných produktoch sa množia baktérie, a tie môžu spôsobovať zápalové procesy na koži.

A pokračujeme so štetcom Notino z Elite kolekcie…

AKO POUŽÍVAŤ NOTINO ŠTETEC?

1.spôsob

V poslednom čase si veľmi rada aplikujem makeup pomocou štetca, ktorý bežne používam na púder. Avšak nemôže byť príliš veľký alebo hrubý. Zaberie totiž väčšiu plochu ako bežný štetec na makeup a zároveň makeup krásne zapracuje do pleti.

2.spôsob

Tá druhá časť Notino štetca má dobrý tvar. Zľahka zaostrený, ohybný, ale zároveň pevný. Okolo očí si ním poľahky nanesiete korektor. Ak používate len trošku makeupu, alebo dokonca len korektor, bude vám stačiť práve táto užšia časť. Tú druhú v takomto prípade využijete na púder či líčka.

Notino

Je to dobrá kúpa. Šikovný, spratný, cestovný, uzatvárateľný, i materiál puzdra vyzerá byť pevný. A tie taštičky, ktoré tam majú k ostatnej kozmetike, sú tiež na zváženie.

Som u konca tejto krátkej, ale podľa mňa výstižnej recenzie. Ďakujem, že môj blog čítate a budem rada za jeho odporúčanie. Ak ma nesledujete na Instagrame, postupne podopĺňam do sekcie Live insta videos, videjká, ktoré nahrávam na Instagramácke Igtv, aby ste sa dostali i k video forme, ktorá vám vizuálne môže pomôcť.

Krásny deň dámy:)

Zdielajte s kamarátkou

Comments

    • :)))) dakujem, budem ti vďačná za zdieľanie, ked sa ti nejaký článok páči, asi najlepšie cez hornú ikonku. Dakujem ešte raz za koment

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk