MezoHAIR kit a Omorovicza Scalp reviver pre vlasové fanynky

Ahojte žienky moje,

pasujem sa s problémami otvárania môjho webu, čiže tohto blogu, ale snáď to čoskoro vyriešim. Preto, ak sa vám stane, že si budete chcieť prečítať článok napríklad na mobile, a ukáže vám také okienko, že je problém s certifikátom zabezpečenia, tak vedzte, že je to ok a certifikát mám platný. Môže byť, že máte plný cache.  Stačí kliknúť inam raz alebo dvakrát a môžete pokojne čítať. Tak…dnes recenzia na zaujímavý produkt „MezoHAIR kit a Omorovicza Scalp reviver pre vlasové fanynky“.

MEZOHAIR KIT A OMOROVICZA SCALP REVIVER

PREČO SOM SI ZAČALA VPICHÁVAŤ DO KOŽE AMPULKY MEZOHAIR KIT

MezoHAIR kit a Omorovicza Scalp reviver

Myslím, že som si vlasy doničila ešte v puberte, respektíve pár rokov po. Ako každá baba som skúšala experimentovať, farbiť a to nielen Hennou. Po 18-tke som sa vrhla na pomerne extrémnu farbu a používala dlhodobo silnú farbu Palette. A tým, že bola farba čierna a navyše žiaden jemný šampón…no čo vám poviem, asi som to vtedy „dodžubkala“.

Moja mama stále tvrdí, že som ako dieťa mala krásne a husté vlasy. Dozrela som asi až v 25-tke. A prestala som si farbiť vlasy. Zatiaľ nešediviem, a teším sa zo svojej peknej hnedej farby. (hej, dosť ma baví, keď sa ma pýtajú na odtieň:)

Ale…borím sa s jemnými, mastiacimi sa vlasmi, ktoré sú tenké, a keď to dáte do copu, je z toho len taký tenučký „jánošíkov copík“. 

MezoHAIR kit mi dával zmysel skúsiť to. A to najmä kvôli aplikácii. Úplne logicky, ak ide účinná látka hlbšie ako topicky (čiže povrchové votretie), musí mať efekt. Samozrejme ak je k tomu i dobré zloženie vlasového preparátu.

MezoHAIR kit a Omorovicza Scalp reviver

MEZOHAIR KIT a OMOROVICZA SCALP REVIVER

MEZOHAIR KIT je od slovenskej Envy Therapy

KEDY?

Ak vám padajú vlasy alebo sú tenké, jemné a nie úplne zdravé. Keď máte pocit, že ich štruktúra je slabá. Ak si chcete dopriať len nejakú kúru po dovolenkách, pretože vám na vlasoch záleží. A naposledy, keď chcete urobiť radosť kamoške k narodkám, maminke, alebo odkaz pre mužov…radosť žienkam po pôrode. Pretože všetky, čo máme deti vieme, že vlasy začnú padať či ste kojili alebo nie. A tie, ktoré deti nemajú, sa tiež boria s padaním vlasov, pretože nadmerný stres.

AKO ČASTO POUŽÍVAŤ MEZOHAIR KIT?

Envy Therapy to vymyslelo dobre. K dispozícii je pekná (môže byť i darčeková) krabica, v ktorej nájdete pomôcku na vpichávanie, Mezostamp, inak povedané pečiatku. Toto je moja veeľmi obľúbená pomôcka na vpichávanie antiagingových ampuliek do pleti. (link do staršieho článku nižšie). Druhú časť krabice tvoria štyri vlasové ampulky v skle. Samozrejme, vám toto balenie stačiť nebude, a preto si dokúpite už len samotné vlasové ampule.

O domácej mezoterapii (aplikácii na pleť) sa dočítate TU. V nej som použila tie antiagingové ampulky, a verte mi, je to vidieť. Takže vyskúšajte a posúďte. Okrem toho Envy Therapy je slovenská firma, takže snažme sa podporovať lokálne firmy.

MezoHAIR kit a Omorovicza Scalp reviver
Takto vyzerá ampulka, ktorú som zle otvorila, a je nutné použiť napríklad manikúrové nožničky. Ale ak budete rešpektovať šípku na bielom vrchnáčiku, podarí sa vám to otvoriť správne:)

V tej krabici je veľmi podrobne opísaný celý návod, obsah, jednoducho všetko, čo máte vedieť. Na začiatok sa totiž odporúča použiť MezoHAIR kit 2x to týždňa po umytí vlasov. Potom na udržiavačku 1x do týždňa. Tie baby, ktoré potrebujú vlasy len ozdraviť, tým stačí 1x do týždňa.

DÁ SA AMPULKA POUŽIŤ NA VIACKRÁT?

Vlasové ampulky sú balené v skle a zapečatené tak, aby sa dali minúť po otvorení na jeden krát. Ich obsah je sterilný, pretože to ide hlbšie ako navrch kože. Keď opečiatkujete celú vlasovú časť hlavy, zostane vám ešte niečo v Mezostampe (pečiatke). Ten zvyšok vylejete na vlásky a vmasírujete krúživými pohybmi do pokožky.

MezoHAIR kit a Omorovicza Scalp reviver

Drobnosť, ktorú som si všimla, čisto praktická!

Tá ampulka je špeciálne uzatvorená v takom kovovom puzdierku a s bielym vrchnáčikom. Na tom vrchnáčiku je šípka. Ampulku otvárajte v smere šípky. 

Obsah ampúl:

  • keratín (vlasy ho obsahujú 90%, základná časť vlasu)
  • tetrapeptidy (ukotvujú vlasový korienok)
  • pyridoxín  a vitamíny skupiny B (proti vypadávaniu)
  • železo (nedostatok železa zapríčiňuje vypadávanie vlasov)
  • pantenol (pružnosť, objem)
  • hydrolizovaný sójový proteín (vlhkosť, lesk, a uhladenie vlasov)

MezoHair kit a Omorovicza Scalp reviver

URČITE vás zaujíma môj pocit..:)

Po aplikácii vás pravdepodobne bude trošku svrbieť koža. Je to normálne, pretože účinné látky vtlačíte trošku hlbšie ako potvrchovo. A toto jemné svrbenie mi odznelo za pár minút. Zdá sa mi, že v jednom vlasovom kúte mi začali pekne rásť vlasy. Sú i pevnejšie. V každom prípade to niečo robí a ja tomuto produktu verím. Včera som si urobila taký vyšší cop a hovorím, si „is not bad“. Prepáčte napadol mi výraz v angličtine.:) asi začínam viac sledovať anglické videá.:))) JE TO UŽ ASI VIDIEŤ, TO SOM CHCELA POVEDAŤ.

MezoHAIR kit Envy Therapy je ideálny darček!!!

Myslite na svoje žienky. Po pôrodoch, po chorobách, kedykoľvek. Ten základný balíček s mezostampom, samotný Mezohair kit je luxusne a pekne zabalený s kompletným návodom. Neverím, že svoju kamošku, či maminku nepotešíte. Tiež nevidím dôvod, že by tento produkt nemohol používať váš mužík:).

MezoHAIR kit a Omorovicza Scalp reviver

OMOROVICZA SI MA ZÍSKALA MNOHÝMI PRÍPRAVKAMI. V TOMTO ČLÁNKU BUDE EŠTE REČ O PRODUKTE S NÁZVOM „SCALP REVIVER“

Ak ste si zamilovali Omoroviczu, tak ako ja, investujte do Scalp reviver produktu. Je to niečo ako suchý šampón, ale v oveľa sofistikovanejšom prevedení. Teda, investujte tí, ktorí si potrpíte na kvalitnú a špecifickú vlasovú starostlivosť.

SCALP REVIVER OMOROVICZA

Zaujímavé vlasové tonikum, pre ženy i mužov na osvieženie vlasovej pokožky medzi dvoma umytiami. Čo to znamená? Každý si umývame vlasy podľa potreby. Niekto raz za dva dni, niekto má dlhší interval.

Scalp reviver dokáže opäť „spojazdniť“ výzor vlasov, ak si ich nechceme umývať každý deň, alebo máme potrebu trochu zakryť produkciu mazu alebo len doslova osviežiť vlasovú pokožku. Dá sa využiť i častejšie, to znamená, že viackrát medzi dvoma umytiami.

Nie je to suchý šampón, ani nefunguje úplne ako suchý šampón. Je to silne upgradnutá forma suchého šampónu. Zložením i pocitom.

Obsah je zaujímavý. Kyselina salicylová sa v kozmetickom priemysle používa často, pretože má jemný exfoliačný účinok. V takomto prípravku je výsledkom čistejší vlasový folikul, pretože sa z neho odstraňuje nános prebytočného mazu a vlasových prípravkov, čím ich stimuluje k zdravšiemu rastu a životu.

Mentol a gáfor má chladivý a osviežujúci účinok, čo pôsobí proti masteniu. A v minulosti boli tieto zložky využívané často v klasických vlasových tonikách proti padaniu vlasov.  Esenciálne oleje, mäta, levanduľa a citrón stimulujú mikrocirkuláciu krvi vo vlasovej pokožke, čím tiež podporujú zdravý rast vlasov.

Aminokyseliny a hydratačné zložky zvlhčujú vlasovú pokožku a dávajú jej balans. Fľaštičku treba pred použitím pretrepať, aby sa účinné látky spojili. Nanášanie je praktické pomocou pipetky.

Opäť sa vrátim k tomu, že mi príde tento produkt mimoriadne vhodný i pre mužov. Niektorí muži sa o seba viac starajú (myslím, investujú do seba viac ako len Indulonu), tak som myslela práve na tieto typy manželov, priateľov a bratov.

Ak budete mať chuť, pripájam link na jedno z mojich live videí na Instagrame, ktoré bolo celkovo o mojej vlasovej rutine.

Omorovicza je veľmi zaujímavá maďarská značka, ktorá čerpá zo zložiek, ktorými príroda obohatila hlavné mesto Maďarska. V Budapešti totiž nájdete prekrásne kúpele, v ktorých sú termálne pramene. Omorovicza pretavila komplex látok z prameňov do formy, ktorá sa dokáže absorbovať do vnútra pokožky a tam pôsobiť tak, ako má.

Omorovicza produkty nájdete na Beautysecret.sk. Link na Scalp reviver Omorovicza je označený v texte.

Je možné, že vám pripravím článok aj na moju ostatnú vlasovú rutinu. Či som bola spokojná s tuhými šampónmi alebo klasikou. Dúfam, že bol pre vás tento článok prínosný a za jeho zdieľanie vám ďakujem.

Krásny deň

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk