História značky Omorovicza a prečo je to moja love brand

Krásny deň dámy. Omorovicza je moja love brand. Tak sa tomu hovorí. Ak pracujete s kozmetikou, tak z čas na čas stretnete takú značku, do ktorej sa zamilujete. V mojom živote ich už bolo viac. Sú to také typy kozmetík, u ktorých zbožňujete takmer všetko. Od filozofie, histórie, textúr, vôní, i obalov. A odpustíte im menej vydarené produkty. Aj keď toto je veľmi subjektívna záležitosť. A to, čo nesedí mne, môže sedieť iným.

Mojimi love brandami boli a sú Shiseido, YSL, Bobbi Brown, a isté miesto má aj Guerlain. Ani jedna z týchto značiek, nie je tá, pri ktorej som začínala, ale sú to také značky, ku ktorým som pričuchla už ako skúsenejšia vizážistka. Dostali sa mi pod kožu. Niekedy treba na tú náročnejšiu či luxusnejšiu vec dozrieť.

Vďaka sociálnym sieťam som sa dostala ku značke Omorovicza. Je to už dávno, ale zo slovenského eshopu Beautysecret mi prišla zásielka v podobe tónovacieho krému Coplexion Perfector. To vám bola láska na prvý pohľad.

Tá textúra, výsledok a vôňa, ktorá vás pohladí, keď sa vám vetrík šuchne okolo tváre. Čistá, zaujímavá, luxusná….aj to môže byť ten rozdiel, keď porovnávate produkt s nižšou cenou a ten náročnejší.

Pred dvoma rokmi som napísala článok Omorovicza má najlepší tónovací krém. Stále si za týmto výrokom stojím. Je však rozdiel, či porovnávame tónovací krém, BB alebo CC krém.

Dnes mám vyskúšané takmer všetko. Môžem vám povedať, že krémy na tvár majú pre mňa tú najúžasnejšiu textúru na svete. Chcete tip? Tak napríklad QUEEN CREAM. Toto bola pomerne nová línia. Existuje aj Queen cleanser, oba vám dám do fotky. A keď sa lepšie pozriete, tak konzistencia toho krému je niečo medzi balzamom a „vazelínou“. Používala som ho najmä v zime, a dosť som si teda „krochkala“. história značky Omorovicza

História značky Omorovicza, o tom som vám predsa chcela niečo porozprávať…

OMOROVICZA je inšpirovaná budapeštianskymi kúpeľmi a ich termálnou vodou. Ich skincare je plná minerálov. Celé Maďarsko je pretkané termálnymi prameňmi. Prírodné bohatstvo bolo objavené pred 2-tisíc rokmi. V roku 1934 bola Budapešť uznaná za medzinárodné kúpeľné mesto.

V roku 1800 rodina Omorovicza postavila krásne termálne kúpele. Boli postavené na mieste osmanských kúpeľov postavených v 60. rokoch 16. storočia. Týčili sa na na vrchole stredovekého liečivého prameňa známeho svojimi liečivými vlastnosťami. (v októbri sa mi črtá možnosť cestovať do týchto kúpeľov. Určite donesiem kopec materiálu.)

historia značky Omorovicza
zdroj: optionstheedge.com

Štefan de Heinrich de Omorovicza, (potomok rodiny Omorovicza),   vzal do kúpeľov svoju americkú manželku Margaret.  Tam niekde   skrsla myšlienka využitia liečivej vody a zapojenia   budapeštianskych laboratórií, ktoré sú nositeľmi Nobelovej ceny.     Tie vynašli spôsob ako prepraviť liečivú vodu do pokožky tak, aby   mala účinok. Volajú to Healing Concetrate™ (klik na link ku videu).

História značky Omorovicza siaha svojím spôsobom do dávnych   čias. Pre mňa má v sebe niečo neuveriteľne príťažlivé. Možno to   bude tým, že som žena, ktorá pri svojej práci čerpá zo zážitku. Moje pocity pri používaní kozmetiky zdieľam s vami. Sú za tým pocity. Pre mňa je kozmetika a jej používanie niečo ako terapia. Pre mnohé z vás je to vaša chvíľka a vaše sebahýčkanie.

Keď som urobila svoju prvú lajfku na tému tónovacieho krému Complexion Perfector, pamätám si vaše reakcie. Chceli ste ho vyskúšať. Mnohé ste ho aj skúsili. Viaceré ste si našporili, aby ste ho vyskúšali. Túžili ste a dosiahli ste to. A to sa mi na vás páči.

Občas sa stretnem s vlnou drobného facebookovského hejtu, keď mi niekto napíše niečo vo forme: „ale to je strašne drahé, to si ja nemôžem dovoliť.“ Nikto nehovorí, že si to môže dovoliť každý. Preto je môj obsah plný aj dostupných tipov. Avšak, poznám mnohé ženy, ktoré si radšej nekúpia „cigarety“, ale fajnový krém jednoducho vlastniť budú. Sú značky, ktoré si vás buď nájdu samé, alebo ich nikdy nestretnete, aj keby ste ich mali na podnose. história značky Omorovicza

Je to takto so všetkým. Určite je to z veľkej časti o nastavení. Nikdy netvrďte nikdy. A nikdy nehovorte, že je to nemožné. Lebo pre vás aj bude. Takto to proste je. Aj keď ja chápem, že vyhrabať sa z mínusu je ťažšie, ako pracovať s možnosťami, ak ste v pluse. Idem naspäť ku kozmetike, nech sa nemotám okolo motivačných citátov:).

História značky Omorovicza je krátka, ale vznešená. Keď Stephen de Heinrich de Omorovicza ukázal svojej budúcej manželke budapeštianske kúpele, presvedčila ho, že by sa pustili do tak krásneho projektu. Ten systém, ktorý je základom tejto značky sa volá Hydro Mineral Transference™. Je to práve ten prepravný spôsob dostať minerály do vnútra pokožky.

Omorovicza sa vyhýba testovaniu na zvieratách, nepoužívajú syntetické vône, sulfáty, silikóny a syntentické farbivá.

V každej kozmetike sú produkty, ktoré si vás získajú o niečo viac ako tie ostatné. Aj tie ostatné sú isto skvelé, ale z nejakého dôvodu sú niektoré pre vás výnimočné. Pozrime sa ešte na to, ktoré sú pre mňa výnimočné.

ELEMENTAL EMULSION je utraľahká super hydratačná bomba v ľahulinkej emulzii. Je to tak výnimočné hydratačné, že z toho obrazne padám na zadok. Pre mňa ako vizážistu je napríklad tento produkt geniálnym podkladom.

BALANCING MOISTURIZER je veľmi podobná emulzia, ale s prihliadnutím na lesknúcu sa pleť. Matná pleť si ho v lete bude pochvaľovať.

ILLUMINATING MOISTURIZER je celoročný produkt, a aj keď hydratačný, tak je podľa môjho názoru i hustejší. Moja vysychajúca pleť na jeseň si ho pochvaľovala.

Omorovicza má takmer všetko skvelé. Možno mám ku niečomu silnejší vzťah. Zradím, ak poviem, že je niečo lepšie?:)). história značky Omorovicza

GOLD SUGAR SCRUB je telový píling s koloidným zlatom. Obsahuje trstinový cukor ako inak fair trade, peptidy z chili papričiek a olej z marhuľových jadier. Je to fakt luxusná dózička. A ak by ste to chceli s niečím skombinovať, tak si vezmite rovno aj ich telový krém. Tá vôňa je omamná.

O maskách sa viac dočítate v článku Omorovicza masky a peelingy.

Ak chcete vyskúšať všetko, a neviete čím začať, tak väčšinou pred Vianocami prichádzajú na trh sety v darčekových prevedeniach. Obsahujú zväčša taštičku, a jeden veľký produkt s miniatúrkami.

Omorovicza je láska. Jedna z tých kozmetických značiek, s ktorými chcem robiť, kým sa dá. Pretože je výnimočná. Pretože kvalitu je cítiť z každého gramu produktu. Pretože Omorovicza je zážitok, ku ktorému sa chcete neustále vrátiť.

Na záver. Na Slovensku je oficiálnym distribútorom eshop Beautysecret. To znamená, že ak na Slovensku niekde inde zbadáte túto značku, treba preskúmať pôvod tovaru. Poukazujem na fakt, že sa to občas stáva. 

Zdielajte s kamarátkou

Comments

  1. Ahojte,
    Eliška vďaka Tebe som sa dostala k Emental Emulsion od Ombrivicza, odvtedy používam ako podklad, ale i na bežné ošetrenie – to je iný level aká po nej zostane tvár, dnes som si objednala z Beuty balíček je tam viacej drobných vecí od Ombrovicza na osvieženie pleti, a zase sa len potvrdilo, že Ombrovicza je neskutočná, iný level.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk