DENNÉ LÍČENIE S NUSKIN KOZMETIKOU

POZRITE SI MAKEUPOVÝ TUTORIÁL A TESTOVANIE – DENNÉ LÍČENIE S NUSKIN KOZMETIKOU
Prečo práve NuSkin kozmetika?

Som vizážistka a posledné roky blogujem na témy kozmetiky a makeupu. Rada skúšam a testujem nové veci, nevyhýbam sa i tým, ktoré sa nepredávajú v eshopoch alebo priamo v obchodoch, ale cez predajcov, pretože si vybrali iný obchodný systém. Dekoratívnu kozmetiku Nuskin som predtým nepoznala, a zaujímalo ma, či kvalita týchto produktov bude rovnako dobrá ako v pleťovej kozmetike. V predošlých článkoch ste mali možnosť  prečítať článok o LumiSpa hlavici. Dokonalé riešenie čistenia pleti a zároveň viditeľné zlepšenie už po prvom použití.

Takto vznikol tutoriál – denné líčenie s Nuskin kozmetikou. Pozrite si video a dajte vedieť ako sa vám páčilo. Je to jednoduchý spôsob nalíčenia sa a všetky popisy produktov s fotografiami nájdete priamo vo videu.

Nižšie pod videom nájdete podrobnejší popis k produktom a moja recenzia ku nim. Ak by vás niektoré produkty priamo zaujímali, obráťte sa na LUCIA ACHIMISKA OFFICIAL. Zodpovie vám otázky, ktoré vás zaujímajú. Ak sa chcete spýtať niečo mňa, píšte mi do komentov alebo správu. Na všetky produkty bude s kódom „eliška“ zľava 20% a vyhovujúci darček.

Príjemné pozeranie:)

 

NÁVOD AKO SI VYTVORIŤ DENNÉ LÍČENIE S NUSKIN KOZMETIKOU
  1. pleť som zhydratovala sprejom s obsahom kyseliny hyalurónovej, ktorej prednosťou je, že je rastlinného pôvodu a nie živočíšneho, takýto sprej môžete používať kedykoľvek počas dňa, alebo pred či po použití makeupu. Je to ideálna vec do kabelky, na cestovanie napríklad do lietadla či len tak kedykoľvek v horúčave.
  2. Makeup – Nu color advanced liquid finish medium ochreje makeup vhodný pre všetky dámy s výnimkou mastnej pleti a extrémne suchej. Má strednú kryciu schopnosť a je dosť hydratačný. Nemá matný finiš, preto je dobré ho vždy zafixovať púdrom.  Farba medium ochre je stredne olivový a trošku i béžový odtieň, ktorý vyzerá dobre aj na pleti so žltým podtónom.           Ja som ho naniesla štetcom, a vždy keď zvolíte túto techniku, makeup sa stane krycejší. 
  3. Korektor – Nu color cover up cream medium, je pre mňa fantastický korektor práve preto, že jeho textúra je veľmi vláčna. Pôsobí skôr hydratačne, a nezanecháva sucho vyzerajúcu pokožku. Táto vlastnosť je v okolí očí veľmi dôležitá. Nie každému totiž rozjasňujúce perá zakryjú kruhy pod očami a vtedy je žiadaný korektor. Inak je ho možné použiť na krytie aj rôznych iných nedostatkov (zápaly na pleti, pigmentácie a podobne).
  4. Púder – Pressed powder vanilla beige, tento púder ma veľmi príjemne prekvapil. Dokáže plne nahradiť makeup, ak sa používa pomocou priloženej hubky. Veľmi dobrá krycia schopnosť, a pripomína mi veľmi obľúbené krycie púdre od Dioru, ale i od Guerlainu. Niektoré z vás dávajú prednosť púdru najmä v lete, a krycia schopnosť je vtedy namieste. Ak sa minie, postačí kúpiť náplň. Za mňa k tomuto púdru 1*.
  5. Líčka – Nu color lightshine blush duo 01 peach cloud, sú veľmi svetlé broskyňovo ružové líčka vhodné najmä pre veľmi svetlú pleť. Na mojej modelke sú minimálne viditeľné, preto ich doporučujem najmä blondýnkam so svetlou pleťou.

 

DENNÉ LÍČENIE OČÍ S NUSKIN KOZMETIKOU
  1. Miesto bázy pod očné tiene som použila neutrálne vyzerajúci rúž ružovej farby s názvom Nu color petal pink 02. Krémový hutnejší rúž sa bude správať ako báza, a tiene dokonale priľnú ku pokožke. Rúž akejkoľvek farby použitý ako báza pod očné tiene, môže vyrobiť veľmi zaujímavý efekt a zároveň rôznorodosť farebných odtieňov. 
  2. Nuskin má len 5kombinácie tieňov. Na svoju modelku som si zvolila kombináciu neutrálne vyzerajúcich fialových odtieňov s názvom Nu colour lightshine 5 color eyeshadow palette 02 violet breeze. Vo videu som zvolila základný ružový tieň ako podklad a naniesla ho na celú pohyblivú časť viečka. Prechod medzi pokožkou a tieňom som prebehla štetcom v očnicovom oblúku.
  3. Ďalší krok bolo zvýraznenie obočia. Urobila som to preto, že celkový tvar obočia dáva vyniknúť oku a ukáže mi smer, ako veľmi mám dolíčiť túto partiu. Mojím zámerom bolo ľahké denné líčenie, preto tento postup. Použila som na to naozaj skvelú paletu na obočie s názvom Eyebrow shaping kit grey & brown. Všimli ste si, že táto kazetka obsahuje pinzetu a ďalšie dva aplikátory? Len málo značiek má podobný produkt s pinzetou.
  4. Pod obočie a do kútikov nanesiem matný svetlý tieň z obočkovej paletky.
  5. Z palety 02 violet breeze si vyberiem predposledný tmavý tieň a opatrne ho začínam nanášať od vonkajšieho kútika smerom k očnicovému oblúku a do neho. Dovnútra aplikujem stredne fialový tieň. Na videu je znázornené, ktoré dva tiene sú to. Tiene sú vhodné pre ženy, ktoré sa potrebujú vedieť samé nalíčiť. Majú stredne silnú pigmentáciu.
  6. Tmavohnedou očnou ceruzkou nanesiem tenkú linku nad horné mihalnice a to isté zopakujem aj pod spodné mihalnice len v jemnej vrstve. Bola som veľmi spokojná s touto očnou ceruzkou, pretože krásne kreslí.
  7. Na mihalnice som naniesla Curling maskaru (vytáčaciu). Má podvihovací efekt, a zvýrazňuje mihalnice do stredného objemu. Najprv spodné a potom vrchné riasy.
  8. Ako posledné aplikujem naozaj perfektný trvácny rúž. Tento rúž som si vzala na mušku aj kvôli tomu, že ho propagujú mnohí na sociálnych sieťach ako naozaj neotláčateľný rúž. Volá sa Powerlips fluid názov odtieňa Determined. Väčšina podobných rúžov je buď suchá, alebo sa i otláča, alebo po čase vytvorí taký popraskaný film na perách. Powerlips fluid považujem zatiaľ za najlepší dlhotrvácny matný rúž. Vo videu je vidieť ako sa pýtam mojej kamarátky, aký pocit má na perách pri nanášaní. A možno to viete vyčítať, ale hovorí, že neciti vôbec suchosť, dokonca necíti ani rúž. Akoby NIČ NA PERÁCH NEMALA. A to je skvelé. Len mastné produkty alebo mastné jedlo môže rúž roztápať.
  9. Na záver som pleť prestriekala hydratačným sprejom s názvom NaPCA moisture mist. Je to hydratačný sprej bez živočíšnej kyseliny hyalurónovej, ale naopak s rastlinnou kyselinou hyalurónovou.

V podstate som vyskúšala základné produkty na bežné denné líčenie. Kozmetiku hodnotím ako funkčnú, a dizajnovo mi veľmi pripomína Clinique kozmetiku. Keďže táto kozmetika nie je dostupná v klasických obchodoch, dajte mi vedieť či sa vám niečo páčilo.

Ak áno a budete mať záujem o niektoré produkty, píšte. Mám pre vás akciovú zľavu 20% s kódom môjho mena „eliška“.  Kľudne sa obráťte na LUCIA ACHIMISKA OFFICIAL. Všetky žienky, ktoré sa rozhodnú urobiť si radosť, dostanú darček.

Nezabudnite prosím lajkovať  a zdieľať moje videá alebo články. Jedine tak sa dostanú viac medzi ľudí. Ak sa vám nejaký článok páčil, dajte to prosím najavo. Budem netrpezlivo čakať:)

Majte ešte krásne leto:)

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk