3 luxusné kozmetické produky, ktoré vás dostanú

Ahojte žienky,

tiež máte pocit, že leto nejak rýchlo beží? Že už máte možno aj po dovolenkách a večer sa odrazu rýchlo stmieva? Možno sa vám práve tento článok bude dobre čítať na pláži alebo pri večernej oddychovke. 3 luxusné kozmetické produkty, ktoré vás dostanú,nie sú ničím iným ako naozajstným a príjemným prevoňaním tela a zvýraznením krásy.

KTORÉ SÚ TO TIE 3 LUXUSNÉ KOZMETICKÉ PRODUKTY, KTORÉ VÁS DOSTANÚ?
A AK VÁS DOSTANÚ, DAJTE MI VEDIEŤ PROSÍM:)

Zdá sa mi, že som už dlho nepísala o žiadnych luxusných kozmetických produktoch. Z času na čas každá zatúžime vytiahnuť z kabelky dokonalý skvost, a pokiaľ sa kvalita snúbi s dizajnom, je to pôžitok. Dnes tu mám jeden takýto skvost na pery od Sisley, vodeodolné trblietavé očné ceruzky a nádhernú a ešte stále novú vôňu od Oscara de la Rentu.

Predstavujem vám 3 luxusné kozmetické produkty…okrem vône, čo je individuálna vec, sa ostatné veci hodia každej inej žene

3 luxusné kozmetické produkty, ktoré vás dostanú

TENTO FLAKÓN JE OZDOBOU
OSCAR DE LA RENTA BELLA BIANCA

Vôňa plná bielych kvetov a zelených tónov. Vo vôni cítite aj ovocný podtón, v tomto prípade to môže byť práve hruška. Jazmín, ruža, tuberóza, konvalinky a pomarančové kvety. Vnímam ju ako sýtu ovocno-kvetinovú vôňu. Veľmi elegantnú, dennú a zároveň príležitostnú. Viem si ju predstaviť, ako svadobnú vôňu. Ten flakón je tak krásny, že sa hodí podľa mňa žene, ktorá je typovo veľmi ženská..

Pred približne 10 rokmi sa predávali u nás vône od tohto módneho návrhára,no boli to vône ťažké až masívne, také „babičkovské“. Svojím spôsobom boli zaujímavé, ale do obľuby sa u nás nedostali. BELLA BIANCA je určite zmena. Je trošku komerčnejšia, ale vydarená. Určite jej k tomu dopomohol prekrásny flakónik. Len pre zaujímavosť, Oscar de la Renta pochádzal z Dominikánskej republiky a obliekal také hviezdy ako Sandru Bullock, Sarah Jessicu Parker, známe osobnosti ako Jackie Kennedy a Hillary Clinton. Áno, tento pánko odišiel do módneho nebíčka asi pred 4 rokmi, ale ako vidíte, jeho tvorbu mali rady v minulosti i dnes.

Bella Biancu dostanete len v Marionnaud parfumériách alebo tu sensualite.cz.

3 luxusné kozmetické produkty, ktoré vás dostanú

Každá žena ja malá straka:), jemné trblietky môžeme fakt všetky..len preháňať to nie je potrebné. 
Prosím, základné rady typu, máte nad 40?  Zabudnite na trblietky…PREČO ???
Všetko je o miere, koľko toho a kam dáte.
Je to jednoduchá rovnica.
VODEODOLNÉ PHYTO KHOL STAR 
3 luxusné ozmetické produkty, ktoré vás dostanú

Veľa luxusných značiek, má naozaj priam oslnivý dizajn. Nemusí to byť vždy o kvalite samotného produktu, respektíve jeho obsahu, ale flakónik, dózička, či vysúvacie pero, má takmer vždy prešpekulovaný patent. Už, keď chytíte túto ceruzku do rúk, tak sa s ňou aj chcete nalíčiť. Ceruzky obsahujú trblietky a je ich tak akurát.

Dokopy je ceruziek 7, a ak dávate prednosť líčeniu len s ceruzkou, treba vyskúšať. Na druhej strane je dômyselne ukryté strúhatko.

Konkrétne tieto dve sa volajú sparkling brown a sparkling grey a nájdete ich vo FAnnoch i v Marionnaud parfumériách.

Výsledok po nalíčení je, že naozaj držia a sú veľmi trvácne. Vydržia more, vodu, dovolenku, ale ak si budete silne šúchať oči, môže z pigmentu niečo odísť. Som príjemne prekvapená, pretože sú fakt skvelé.

A keď sa bavíme o vodeodolnom makeupe, odporúčam nazrieť do TOHOTO ČLÁNKU NA BLOGU.

3 luxusné kozmetické produkty, ktoré vás dostanú

PHYTO-LIP DELIGHT, je ďalší z produktov, ktorý mi robil spoločnosť celú noc. Že prečo som si dala lesk a išla spať? 

U mňa to už dávno nie je tak, že keď dostanem nejakú novú krásnu vec, hneď ju vyskúšam. Niekedy musí prísť ten správny čas. A presne toto sa odohralo i pri použití tohto farebného balzamu na pery. Jednoznačne ho musím zahrnúť do kozmetických produktov MUST HAVE. Viem, že nestojí málo, ale som presvedčená, že tá cena je absolútne v poriadku. Nie je to len o dizajne, ale snúbi sa tam niekoľko vlastností, ktoré robia tento balzam na pery od Sisley kozmetiky tak dokonalým.

Máš takú skúsenosť, že ti lesk suší pery? 
Nemaj obavy, pretože…

Úplne prvý krát som ho skúsila ho jeden večer, a keďže je veľmi jemnej ružovej farby (odtieň PRETTY 2) a moje pery sú skôr výraznejšieho odtieňa, aj som zabudla, že mám pery nalíčené. Na perách vytvoril jemnú vrstvičku,povedala by som až lahodnej textúry.

Vôňa je ľahko nasladlá, nič prenikavé a chuť decentná. Dokonalý považujem aplikátor. Mäkký ohybný a krásne obkresľujúci pery.

Sisley má pre mňa taký pomerne jednoduchý a miestami trochu gýčový dizajn. Možno to je to, čo robí Sisley kozmetiku luxusnou Sisley kozmetikou. Neviem či viete, ale Sisley do dnešných čias patrí šlachtickej rodine, žijúcej vo Francúzsku a v tomto biznise pracujú členovia tejto rodiny. Čiže nekúpila ich žiadna megalomanská korporácia. A to je úžasné. Pretože prežiť v tejto dravej kozmetickej džungli musí byť náročné. 

3 luxusné kozmetické produkty, ktoré vás dostanú

Nezatúžili ste mať aspoň jeden z týchto skvostov? Sú tieto luxusné kozmetické produkty pre vás aspoň trošku atraktívne?  Alebo ste už niečo aj skúsili a máte už skúsenosť? Zaujíma ma, čo si o týchto chutných vecičkách myslíte. Ozaj Sisley u nás nájdete len v Marionnaud parfumériách a FAnnoch.  A z Phyto-lip delightu existujú len tri odtiene. Bude to úžasný spoločník aj do jesennej výstroje.

Ako poslednú vec sa spýtam, videli ste môj posledný YOUTUBOVÝ TUTORIÁL? V posledných postoch na Instagrame aj Facebooku som sa pýtala, o čom  by mali byť tieto tutoriály? A želali ste si expres makeup pre maminy, krytie kruhov pod očami, ale i techniku nanášania makeupu. Tak ja niečo z týchto nápadov pripravím a možno aj na sebe.  Vyžaduje si to určitú prípravu a čas.. ach, toho je najmenej. Ale pre vlastnú sebarealizáciu, je nutné niečo robiť, a nie nadarmo sa hovorí: „Keď je spokojná mama, spokojné sú i deti:)“

 

 

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk