ZOEVA palety Spectrum Collection

Možno ste si už milé fanynky tieňových paliet všimli, že na stránke Zoevy sú nové palety, a tentokrát nielen tieňové, ale i líčkové. Ja sa dnes povenujem len tieňovým a niekedy nabudúce i líčkovým.
V tejto časti blogu Vám predstavím všetky tri nové tieňové palety. Rozdiel je najmä vo veľkosti. Pôvodné palety obsahujú 10 odtieńov a nové palety obsahujú 15 odtieňov, väčšinou sú to úplne nové farby, ktoré v pôvodných paletách nenájdete. Takže aj keď by bol záujem ich nahradiť, nedá sa:)
A preto je môj kufor opäť plnší ako predtým.
1. NUDE SPECTRUM EYESHADOW PALETTE
Dá sa povedať, že ide o Nude odtiene. Textúra tieňov je podobná ako v prvých paletkách, snáď len drobný rozdiel v mäkkosti tieňov. Paleta obsahuje kombináciu matných i perleťových farieb, tri svetlé matné odtiene, niekoľko typov rôznych béžových matných, ale viac perleťových tieňov, medený, zlatohnedý, bežný základný a stredne-hnedý tieň či čierny. Paletka je využívateľná pre všetky milovníčky hnedej a hodí sa prakticky každej žene. Tým, že paleta obsahuje neutrálne farby, a nie sú medzi tieňmi veľmi výrazné rozdiely, je vhodná i pre úplné laičky. S tieňami sa pracuje ľahko a jemne. Po prekliknutí odkazu na web.stránku Zoevy sú k dispozícii ďalšie fotografie, ako tiene vyzerajú na pokožke.

http://www.zoeva.sk/www-zoeva-sk/eshop/0/0/5/382-NUDE-SPECTRUM-EYESHADOW-PALETTE

2. WARM SPECTRUM EYESHADOW PALETTE
Paleta obsahuje teplejšie odtiene a bola inšpirovaná farbami, ktoré vznikajú pri sopečných erupciách. Obsahuje škálu, ktorá je vhodná úplne pre každého, a je farebne zaujímavejšia. Určite sa jej netreba báť, núti rozvíjať fantáziu.
http://www.zoeva.sk/www-zoeva-sk/eshop/0/0/5/381-WARM-SPECTRUM-EYESHADOW-PALETTE
3. COOL SPECTRUM EYESHADOW PALETTE
Paletka obsahuje skôr pastelové studenšie odtiene. Až na tmavú a petrolejovú zelenú či čiernu, sú ostatné tiene decentnejšie a mnohé perleťové. Ja som skôr zástanca tých prvých dvoch a posledný typ palety využívam málokedy, asi preto, že dávam prednosť naturálnejších tónom. V každom prípade ak niektoré hľadáte decentné, ale studené tóny v palete, je pre vás ako šitá na mieru. Obsahuje i svetlé na rozjasnenie partie pod obočím, i hnedé na tieňovanie alebo ľahké dymové oči, či základné na celé viečko ako je ružová, svetlá fialová, strieborná či béžová.
http://www.zoeva.sk/www-zoeva-sk/eshop/0/0/5/383-COOL-SPECTRUM-EYESHADOW-PALETTE
!!!4 štetce, ktorými to v pohode zvládnete!!!
 
Zoeva č.222 Plochý štetec na nanášanie základných tieňov
Zoeva č.223 Okrúhly štetec na nanášanie tieňov do záhybov
Zoeva č.237 Tenký plochý štetec na nanášanie tieňov 
Je ideálny na miesta, kde sa potrebujeme dostať na menšiu alebo tenšiu plochu ako je línia pod mihalniami, alebo naopak ako linka na hornom viečku.
Zoeva č.221 Štetec s dlhšími vlasmi na dokonalé roztieňovanie
Tento štetec je k nezaplateniu, keď chcete v oblúkoch dokonale vytieňovať.
Prosím nepoužívajte klasické penové aplikátory, je to v skutočnosti len na veľmi rýchle nalíčenie, ale k dokonalosti to má ďaleko.
 
 

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk