Guerlain Spring Collection 2016

Prešiel čosi viac než mesiac a my fanynky nových kozmetických zázrakov čakáme na nové kolekcie.
Nech  sa páči už odskúšaná Guerlain Jarná kolekcia na rok 2016. Každá si v nej nájde svoj malý rozkošný produktík, ktorý bude nachvíľu ten naj, kým nepríde opäť nová kolekcia a opäť neopantá naše zmysly 🙂

 

MÉTÉORITES VOYAGE

Tento púdrik je pre úplné fajnšmekerky, pretože je v luxusnom balení s obsahom rozjasňujúcich pigmentov.  Používa sa so štetcom. Niekedy sa ma pýtajú prečo obsahuje toľko rozmanitých farieb.
Každá farba vo vnútri púdru má svoju úlohu. Niektoré opticky kryjú nedostatky iné rozjasňujú pleť.
Púder obsahuje tzv. „Stardust“ technológiu, ktorá funguje ako „odhaľovač svetla“ a nájde na tvári svetlo aj tam, kde ho nie je vidieť.

„SMILE“
Kreatívny riadieľ Guerlain, Olivier Echaudemaison zanechal v tomto červenom puzdre pre vás odkaz: „Usmejte sa“. Líčka sú v kombinácii svetlejšej a sýtejšej ružovej, a prakticky pristanú každej.
„ENJOY“

Nový mono tieň s jarným odkazom „Uži si to!“ v matnej svetlej žltej, ktorá je ideálna na aplikovanie na celé viečko. Kolekcia obsahuje tiež 5 nových očných ceruziek, ktoré sú strúhacie a na jednej strane obsahujú aplikátor na rozotieranie.

KISSKISS č. 371 a 372

Nové odtiene Kisskissov v teplejšej a studenšej ružovej.

MÉTÉORITES BÁZA
 

Pôvodnú bázu nahradilo úplne inovované zloženie. Báza obsahuje čiastočky perlového a diamantového prachu. Jej výsledkom je rozjasnená, ale i zmatnená pleť. Aplikuje sa priamo pod makeup, alebo samostatne, Je vcelku zaujímavé ju zmiešať i so samotným makeupom.
Môj vlastný postreh je, že pôvodná báza sa mala tendeciu šúpať, kdežto táto nová to absolútne nerobí a makeup na ňu krásne prilnie.

Čoskoro na pulty pribudnú voňavé laky na nechty a nové lesklé rúže, inšpirované radou vôní La petite robe noir. Krásne veci k Valentínovi!!!

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk