„La petite robe noir“ musíš mať !!!

Je to len pár dní a na pulty do parfumérii pribudla nová kolekcia od Guerlainu „La petite robe noir“.
Ešte nebola ani v makeupovom stojane, len prichystaná pri pokladni a už sa predávala ako teplé rožky na mojej promo. Sama som zostala príjemne očarená, je taká chutná, taká voňavá, proste chcete ju mať. Aspoň jeden rúž a jeden lak na nechty.
Inšpirujte sa hneď na začiatok týmto príjemným videom!!!

 

Asi ste už zaregistrovali,že Guerlain je čosi ako kráľovská kozmetika. Právom sa jej tak hovorí, pretože vône od starého pána Guerlaina ešte v rokoch okolo 1830 používali napríklad Napoleon s manželkou alebo i ruský cársky dvor.
Všetky produkty sú navrhnuté tak, aby vyzerali ako šperk. Kolekcia La petite robe noir je inšpirovaná vôňami La petite robe noir, dizajnom i vôňou. Všetky rúže a laky majú ovocnú príchuť alebo vôňu. Laky voňajú až po uschnutí.

 

La petite robe noir Deliciously shiny lip colour
V kolekcii je presne 21 farieb nových rúžov na pery. V zahraničí je možné, že natrafíte na 25 farieb, no pre Českú a Slovenskú republiku sa vybralo spomínaných 21. V každom prípade, je výber dostatočný a z každej farby nájdete niekoľko ďalších rôznych odtieňov. Všetky rúže sú lesklé, a zanechávajú na perách pigment, takže rúž pôsobí trvácnejšie. Okrem množstva ružových, červených a hnedých odtieňov, by som vypichla farbu, ktorá zvýrazňuje vlastnú farby pier a to je č. 007 Black Perfecto. Má na pohľad čiernu farbu, ale na perách len zvýrazní vašu farbu alebo sa môže použiť ako top coat. Balenie je rozkošné, na vrchu s priehľadným srdiečkom.
Ako sa hovorí, i bozkávať sa môžete. Pretože chutí a vonia naozaj príjemne.
La petite robe noir Deliciously shiny nail colour
Ak je tu ešte niekto, kto nemá gel, tak je to to najlepšie na nechty za poslednú dobu. Blíži sa teplejšie obdobie, a tak už i nechtíky na nohách budú zaujímavé s krásnym voňavým lakom.
Je ich 9 nových odtieňov. Oproti starej kolekcii lakov je rozdiel v dizajne a vo vôni. Rýchloschnutie laku bolo dodržané, perfektný širší štetec na nanášanie taktiež. Nanesenie je rýchle práve vďaka nemu. U väčšiny lakov stačí jedna vrstva, akurát pri najtmavšom sú nutné vrstvy dve. Farby sú úplne trendové a jarné. Skúšala som väčšinu farieb, a čo určite doporučujem je na vrch laku naniesť Top coat. Mne to predĺžilo dokonalosť a dokonca sa neošúpaval vôbec cca 6 dní. Pritom som normálne fungovala, umývala riady a podobné záležitosti. Kto nemá rád farbu, k dispozícii je Base coat alebo lak mliečnej farby. Ja doporučujem všetky červené a ružové odtiene. Sú božšké:)
Oba produkty majú skvelú cenu. Rúže stoja rovných 30,- a laky na nechty rovných 20,- Eur.
Kolekcia „Malé čierne šaty“ je určená všetkým vám, ktoré milujete farby a túžite sa s nimi hrať.
Tak do toho!
Kto by mal prípadne záujem o poradenstvo v priebehu Hriešnych nákupov v Auparku BA, budem k dispozícii vo Fanne 17.3. od 11 do 18h. Prosím kontaktujte ma kvôli času na fb stránke
 
Eli
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk