Najodolnejší makeup vydrží i slzy nevesty

Veľmi často líčim a češem práve nevesty, a jedna z ich najdôležitejších požiadaviek je, použiť taký makeup, ktorý vydží nielen 24 hodín, ale i slzy, pretancovanú noc, množstvo bozkov na lícach a tak podobne.

 

nevestovská príprava
Samozrejme, veľkú rolu v tom ako bude držať makeup hrá i samotný typ pleti. Čím mastnejšia a problematickejšia pleť, tým je to horšie s trvácnosťou, pretože pleť pracuje, a vylučuje mastný film, ktorý makeup môže rozpúšťať. K tomu, keď prirátame vonkajších 36 stupňov, no nie je to sranda. Ale i to sa dá vyriešiť.
V tomto blogu Vám predstavím niektoré z mojich niekoľkých obľúbených makeupov pre nevesty. Postupne Vám predstavím viac podobných typov makepov,  Ide o to, že nemám vyslovene rada omietkový typ makeupu, ale makeup, ktorý kryje, drží, ale pôsobí relatívne prirodzene. Taký samozrejme existuje, len do samotného makeupu je dobré i trochu investovať. Sú veci, ktoré môžu byť fajn aj za menej peňazí, ale pri makeupoch to väčšinou neplatí. Ak chcete dokonalý makeup, bude to stáť viac ako 25,- Eur.
Estée Lauder Double wear light
Je to taká malá sestra makeupu Double wearu klasického. Rozdiel je najmä v tom, že je prirodzenejší a ľahšie sa s ním pracuje. Osobne ho mám veľmi rada, lebo na tvári nezvýrazňuje  nedostatky, zakryje, ale nepôsobí hrubo. Na krabičke je napísané, že je to 15hodinový makeup, čo z vlastnej skúsenosti a mojej zmiešanej pleti môžem povedať, že naozaj toľko vydrží. Má základný ochranný faktor číslo 10, neupcháva póry, nezaťažuje pleť a čo je dosť dôležité, neobsahuje oleje ani parfémy. 
Na Slovensku sú v predaji 4 odtiene od pomerne svetlého až po tmavý olivový.
Ten kto pozná moju prácu, vie, že si potrpím na dokonalý, ako ja hovorím „nepreplácaný“ makeup. Dbám na odtieň pleti  a sama mám nádych do žlta. Túto farbu má väčšina žien v Európe a u nás nie je veľa makeupov práve vhodných pre tento typ pleti. Našťastie tento k nim patrí. Jeho cena sa pohybuje niekde okolo 40,-Eur.
Estée Lauder Double wear Maximum Cover 
Camouflage Makeup for Face and Body
Sama nemám dokonalú pleť, a tak neustále hľadám perfektný korektor, kamufláž, alebo makeup.
Tento kamuflážny Double wear je dokonalým riešením nielen problematickej pleti, ale i problémov ako sú jazvičky po akné, kuperózna pleť, rozšírené cievky, pigmentácie, ale zakryje i tetovanie. Má ochranný faktor číslo 15. Je to práve jedna z textúr, ktorá ma príjemne prekvapila. Ovšem nie je to makeup určený na celú pleť. Skôr ako ďalší doplňujúci makeup ku tomu základnému, ktorý používate. Doporučujem ho používať lokálne, taktiež na chrbát, dekolt, tetovania  a podobne. Aj nevestičky občas trpia nečistou pokožkou na tele, práve na takéto príležitosti je obzvlášť vhodný. Oba makeupy majú klasické balenie po 30ml. K dispozícii je niekoľko odtieňov, myslím, že si každý nájde, snáď s výnimkou pleti, ktorá je vyslovene tmavá.
Toľko ku týmto dvom zaujímavým makeupom. Väčšina z nás stále hľadá ten dokonalý. Nevystačíme si ani s jedným, často ani s dvoma makeupmi. Pleť sa nám mení od ročného obdobia, hormónov, obdobia a stresu. A práve preto je dobré mať doma makeup na prestriedanie.
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk