Čo nájdete v mojej kúpeľni :)

Tak som sa rozhodla, že Vám pofotím a možno dám i tip na nejaký zaujímavý pleťový produkt, ktorý mám rada i ja, ktorý robí dobre mojej pleti a momentálne má svoje miesto v kúpeľni.
Možno by niekto čakal, že u mňa  nájde kompletnú pleťovú radu z jednej značky, ale ja tiež patrím k tým ženám, ktoré radi skúšajú a testujú a je im vlastne jedno, že to z jednej značky nie je. Aj keď aj to má svoj význam.
Domnievam sa alebo som vlastne presvedčená, že moja pleť reaguje rôzne na prípravky, podľa ročného obdobia, podľa mojich potravinových alergíí /ktoré mám vždy viditeľné na koži/, a podľa toho, vlastne v akom rozpoložení sa cítim. V každom prípade, to že už vonku svieti slnko a je konečne teplejšie, tiež prispieva k tomu, že sa cítime krajšie. Ale naspäť k téme. Testujem a skúšam rôzne produkty, pretože mi to robí radosť a robí mi to dobre. Ťažko povedať, či je výsledok taký, aký prípravok sľubuje, a verte mi, najmä ja, som práve z tých čo sú veľkí kritici. Ale som zhovievavá, pretože ako isto viete, obsah účinných látok dokáže preniknúť len veľmi decentne tam, kde to potrebujeme. Efekt toho, že sa o svoju pleť staráme práve teraz, prinesie želaný výsledok tak o 10 rokov.

 

Pravda je taká, že ak sa o seba starať nebudeme teraz, raz to budeme ľutovať!!!

 

 Hneď prvý zľava je zaujímavý a veľmi príjemný produkt Orchidea Imperiale Nočný detox. Používa sa zásadne večer a skladá sa z dvoch fáz, ktoré je nutné pred použitím pretrepať. Vo vnútri je gulička, ktorá sa o toto postará. Jedna z esencií má na starosti detoxikáciu pleti, všetko čo súvisí s voľnými radikálmi neutralizuje a druhá z esencií má na starosti energiu a nočnú regeneráciu. Konzistencia je zamatovo hebká a najlepšie je, ju votrieť do pleti.  Je to niečo ako nulté sérum, na ktoré môžete použiť ďalšie, ktoré doma máte. Čo sa mi páči, Guerlain má produkty bez parabénov a nie je testovaná na zvieratách. Jeho cena sa pohybuje okolo 190,-Eur, čo síce nie je málo, ale na radu Orchidea je táto cena skvelá, vzhľadom na to, že prípravok vydrží veľmi dlho.

 Activ Apotheke Hylauronsäure-gel 40% – mám už druhú fľaštičku, a aj keď som po tej prvej už pomaly mala pocit, že to nič nerobí, teraz ako som sa priebežne vrátila k druhej fľaške, mi opäť robí veľmi dobre. Ide o vysoko koncentrovaný gel s kyselinou hyalurónovou. Nemecká značka, ktorú som zohnala v Trenčianskej lekárni. Majú viac zaujímavých produktov, no momentálne som závislá na tomto. Super konzistencia, gelová, a vytvára hladký efekt. Pleť je po tomto sére skutočne naplnená vodou, resp. pocit dehydrovanosti sa stráca. Jeho cena sa pohybuje okolo 30 Eur.



 Tretie v poradí je sérum od Guerlainu Abeille royale Daily repair serum. Taktiež mám už druhú fľaštičku, pretože rieši problém najmä s vráskami a spevnením pleti. Doporučujem ho určite začať používať až cca po 35-ke. Okrem iného je hodne hojivé a jemné aj k problematickej či veľmi citlivej pleti. Obsahuje nektár z včelej materskej kašičky, ktorý sa získava zo špeciálneho druhu včiel žijúcich jedine na ostrove Quessant vo Francúzsku. Na tomto ostrove nejazdia žiadne autá, nikdy tu nebol včelí mor, a preto sa považuje Quessantský med za úžasný. U nás je sérum v dvoch baleniach 30ml a 50ml, 

 
 Štvrtým v poradí je Estéée Lauder Advanced night repair Synchrozined recovery Complex II. Používam ho väčšinou na noc ako výraznú regeneráciu so zameraním sa na starnutie pleti. Okrem toho má na starosti hydratáciu, energiu a také to „danie dokopy“. Má až 25 patentov, nemá výraznú vôňu, čo mi vyhovuje, Je ľahučké a rýchlo sa vsiakne.  Predáva sa vo viacerých baleniach a pokiaľ viem, je to jedno z najobľúbenejších sér od tejto americkej značky.

 A teraz ku krémikom. Ekologickú emulziu od Sisley používam už celú zimu a ako vidíte ešte stále je v nej požehnane. Pred niekoľkými rokmi som ju už skúšala, a opäť som sa k vrátila z týchto dôvodov. Sisley je kozmetika na báze bylín a esenciálnych olejov, väčšina produktov má pomerne výraznú bylinkovú vôňu. Niekomu to vyhovuje, ja si musím trošku povyberať. Ekologická emulzia má príjemnú bylinkovú vôňu a je to typ konzistencie, ktorá mi vyhovuje v rôznom období. Ani ľahká, ani ťažká, všetko tak akurát. Vybalansováva pleť, ktorá má akýkoľvek problém, ale nerieši starnutie. Na to mám aj tak kopec skvelých sér:) Používam ju ráno i večer, je skvelá i pod makeup a názov „Ekologická“ je skvelý. Toto veľké balenie stojí tiež okolo 150,-, ale vydrží veľmi veľmi dlho.

 

Používam očné sérum od Guerlain Abeille royale Gold eye tech eye sculpt serum. Aj keď normálne dávam prednosť mastným očným krémom, som príjemne prekvapená. Ľahké sérum okolo očí, ale najmä na podvihnutie očných viečok s absolútne dokonalým aplikátorom na schladenie očného okolia, má textúru, pri ktorej nemáte pocit suchej pokožky. Rieši i kruhy a opuchy pod očami. Dá sa kombinovať s očným krémom podľa Vášho gusta. Určite nad 35rokov. Jeho cena sa pohybuje niekde okolo 100,-Eur.

 

 Creme Camphera – jeden z mojich top produktov na zápaléné záležitosti. Žiaľ nepatrím k tým, ktorú sú obdarované krásnou pleťou. Intolerancia určititých potravín /mliečne a lepok/, je viditeľná takmer okamžite . A túto pastu od Guerlainu musím mať všade so sebou keď niekam cestujem. Je to jeden z mála funkčných produktov nielen na drobné záležitosti, ale i na skutočne zapálené vriedky. Hovorí sa, že je to jeden z najstarších výrobkov od Guerlainu vôbec.  Obsahuje len gáfor, zinkové oxidy, kyselinu salycilovú a alantoín na ukľudnenie. Balenie vydrží veľmi dlho, pretože stačí len úplne málinko aj to najlepšie na noc, pretože farba pasty je broskyňovej farby.

Čerstvo som sa dozvedela, že Creme Camphera sa inovovala na nový produkt s názvom „Stop spot“. Výrobca sľubuje rovnaké zloženie akurát je výborne prispôsobená farba na pleti a nie je to tak hustá pasta, čiže bude nositeľná i cez deň ako korektor.ˇCreme Camphera sa ešte na pultoch nachádza, a novinka Stop spot príde asi za mesiac. Jej cena by mala byť okolo 30,- a vydrží vám asi rok.

 

Budem rada, ak sa inšpirujete, alebo len tak rozšírite obzor- Ak máte už skúsenosti s niektorými z týchto produktov, podeľte sa o názor. Budem sa tešiť. 

 

krásny slnečný deň:)
eli

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk