Telovka, ktorá funguje!

Naposledy som sa povenovala obsahu kúpeľne z hľadiska mojej pleťovej kozmetiky, alebo aspoň jej malej časti:) a dnes mám pre vás telovú starostlivosť, ktorá je momentálne u mňa pootváraná a používaná. Pretože nikdy nedokážem používať len jeden produkt. Dokonca mám dojem, že sa mi už niečo míňa, tak si zadovážim ďalšie, a potom otvorím skrinku a nájdem ešte ten predošlý, na ktorý som už zabudla. Myslím, že hovorím za viaceré, ktoré sú na tom obdobne. Pretože ako všetky vieme, a tomuto chlapi, že vôbec nerozumejú:), máme vždy produkt na celé telo, a potom na rozličné jeho časti a problémy, ako sú celulitída, strie, spevnenie pŕs, dekoltu atď. Blbé na tom občas je to, že každá časť tela vonia inak.
Ja som rokmi malinko zjednodušila tento ritutál, a max čo použijem na telo sú dva produkty, teda čo sa týka telových mliek, olejov, či krémov. Najmä v zimnom období pociťujem jednoznačne väčšie vysúšanie, a potrebujem ich ako soľ.
V tomto blogu budú produkty, ktoré som si zakúpila v bežnej drogérii, lekárni alebo bio obchode. Postupne Vám ich predstavím a verím, že si medzi nimi nájdete také, ktoré vyskúšate.
OLEJE
Yesforlov Titilating massage oil – olej nie je bežne dostupný v drogériách len na webovej stránke. Veľmi rada ho doporučím najmä kvôli jeho opojnej zmyselnej vôni. Ak milujete vôňu exotických kvetín a santalového dreva, je to, to pravé, čo musíte vyskúšať. Ja ho tiež nepoužívam na spoločné masáže, ale na klasické ošetrenie po sprche, najmä keď sa potrebujem zahriať. Je to suchý olej, takže nejakých mastných fľakov sa vôbec nemusíte báť. A ešte jedna vec. Jeho vôňa drží veľmi dlhú dobu na tele, a prevonia vám oblečenie. Na stráne /www.yesforlov.sk/ nájdete ďalšie masážne oleje s vôňou vanilky, ale i cukrovej vaty.
Hipp Masážny olej sensitiv – tento olejček mi bol doporučený na najmä na strie. Je vhodný najmä behom a po tehotenstve, na všetky možné časti tela, kde môže popraskať koža. Má jemnú bábätkovskú vôňu, 100ml balenie, vydží relatívne dlho a nie je finančne náročný. Výborné na ňom je to, že vôbec neobsahuje minerálne oleje, farbiace a konzervačné látky, je bez PEG emulgátorov a bez éterických olejov /proti dráždeniu/.
Vulmed Olivový olej – motala som sa v drogérii a skúmala som väčšiu časť fľaštičiek. Takto mi do ruky padol tento šikovný malý olivový olej v 50g balení. Je absolútne bez vôňe, na fľaštičke nájdete podnázov, že ide o čistený olivový olej a je ideálny asi pre každého a taktiež pre detičky. Je v pomerne malinkom balení, takže sa minie dosť rýchlo, ale zase na druhej strane jeho cena je gramáži úplne prispôsobená. Rada ho prestriedavam, keď nemám chuť na voňavý produkt. Stojí len niečo okolo 2,-Eur.
TELOVÉ MLIEKA A KRÉMY
Boemi cosmetica bohemica Marhuľa a medové egreše
Tento veľmi príjemne voňavý telový jogurt som našla v biopotravinách v Nitre konkrétne v obchodnom centre Max.  Zaujal ma jeho obsah a tak som si ho kúpila i so sprchovým gélom. Ide o český výrobok s obsahom jogurtovej sušiny a svoju funkciu hydratácie a premastenia splnil. Najmä vonia po marhuľách a to je veľmi príjemné.
Victoria´s secret Amber Romance shimmer lotion
Túto značku všetky dobre poznáte a taktiež všetky dúfame, že raz i Slovensko bude dosť dobré pre vstup na náš trh. Zatiaľ to možné nie je, a tak kto môže, kúpi si aspoň niečo v zahraničí. Okrem spodného prádla, ktoré ja považujem za úzasné, majú pár kusov kozmetiky, ktorá stojí za hriech.
Rada Amber Romance má pre mňa jednoznačne najlepšiu vôňu. Opäť je ľahko orientálna, trošku sladkastá, avšak nie veľmi, a drží krásne dlho. Ja mám k tomuto telovému krému i telový deodorant.
Nivea Repair & Care 48h
Je to už veľmi dlhý čas, čo som si znova kúpila telové mlieko od Nivei. Chýbala mi tá ich klasická čistá vôňa. Okrem iného som mala veľmi suchú pokožku a zatúžila som po totálnej klasike. Nechcela som takú tú nočnú Niveu, ktorá je veľmi mastná, ale niečo čo bude veľmi dlho hydratovať. Musím povedať, že toto jednoduché a klasické telové mlieko od Nivei absolútne spĺňa svoju funkciu na naozajstných 48 hodín.
CELULITÍDA A ODVODNENIE
 
Nuxe Huile minceur cellulitide infiltrée
Dvakrát po sebe som používala tento anticelulitídny produkt od Nuxe. Nuxe je francúzska kozmetika a nádjete ju len v lekárňach. Vonia po bylinkách, ale veľmi príjemne. Po pár použitiach je pokožka na stehnách jemnejšia a vláčnejšia. Som presvedčená, že funguje. Len to chce pravidelnosť a snáď nejaké to cvičenie. Respektíve chce to určite cvičenie:)
 
 
Niekedy v najbližších teplejších mesiacoch vám predstavím voňavé a trblietavé letné oleje. Opäť dúfam, že sa vám tento blog páčil a ak áno, kľudne prezdieľajte. 
Krásny pohodový týždeň!:)
 

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk