OBJAVTE SVOJ LETNÝ PARFÉM

Je čas zmeniť svoju vôňu. Vonku naozaj svieti slnko, teplota sa šplhá konečne nahor, a práve preto si už začnite vyberať svoj nový letný parfém. Ja si vône delím ne letné a zimné, ale i športové a elegantné. Nemôžem si pomôcť, nedokážem používať len jednu jedinú.
Vône objavujem po svojich čmuchaniach po parfumériách a je to len malý zlomok z tých, ktoré som objavovala. V každom prípade stojí za hriech si ich vyskúšať. Sú tam i komerčné typy, ktoré majú skutočne silnú reklamu a meno, ale i menej známe na slovenskom trhu.
 NOVINKY

MÁM POCIT, ŽE MNOHO ŽIEN FIČÍ NA SVIEŽICH PARFÉMOCH

Armani je dosť obľúbený, sexi a vie ako zaujať. Tieto vône sú obe jedna od druhej odlišné. AIR DI GIOIA je vzdušná, ľahká a pôsobí čisto. Vo vrchných tónoch nájdete mandarinku, neroli a ružové korenie. V srdci zmyselný ylang-ylang, pomarančný kvet a pivoňku. V spodných tónoch, pačuli, pižmo a mechový akord. Celkovo by som povedala, že je to vôňa pre ženy, ktoré potrebujú cítiť slobodu a je veeeeľmi svieža.
LETNÝ PARFÉM AKO ZMYSELNÁ ZÁLEŽITOSŤ
Druhá vôňa, ktorá mňa oveľa viac zaujala je SUN DI GIOIA. Je to jej druhá letná dvojička, diametrálne odlišná, sexy a zmyselná. Mne pripomína telovú a predsa ľahko opojnú vôňu opaľovacích krémov.
Je teplá a vyžaruje také to správne letné opojenie. Je jemná a nie je prenikavá.
OBJAVTE SVOJ LETNÁ PARFÉM
Čo nenájdete v každej parfumérii, ale len na jednom  mieste v bratislavskom Auparku sú vône od vnučky Estée Lauder, Aerin. Je to kolekcia výnimočných, menej komerčných krásnych voní, ktoré majú svoj jednoduchý a čistý dizajn, a každá je inšpirovaná zážitkom. Mňa momentálne zaujali dve z nich, v podstate u nás najnovšie a to je Mediterranean Honeysuckle a Waterlily Sun.
Mediterranean Honeysuckle pripomína vôňu, ktorú môžete cítiť len pri Stredozemnom mori. Je plná citrusových tónov a to najmä talianskeho bergamotu, grapefruitu a mandarinkového oleja.  Mieša sa s  kvetinami a dáva vôni len decentnú sladkosť. Okrem citrusov sú v nej gardénie i trochu jazmínu. Je to taká typická modrá vôňa:)
Mńa zaujala štipku viac Waterlily Sun. Už názov sa mi páči. Predstavujem si niečo iskrivé, kvetinovo-citrusové a veľmi oslobodzujúce. Je výraznejšie citrusová, pretože jej vrchnými tónami je bergamot a zelené noty. V srdci vodná ľalia a jazmín. A v zmyselnejšej spodnej časti je mošus. Je jednoduchá a veľmi letná.
Obe vône nájdete len v butiku Estée Lauder v bratislavskom Auparku.
Objavte svoj letná parfém
Ako posledné dve som pre vás vybrala vône z rady Aqua Allegoria od Guerlainu. Prvá je novinka a volá sa Pera Granita. Druhá, ktorú v lete používam, je Limon Verde.
Pera Granita je posledná tohtoročná určená práve pre nasledujúcu letnú sezónu. Na môj vkus je malinko komerčnejšia, ale to sa u nás ženám väčšinou páči. Celkovo je ovocno-citrusová a inšpirovaná hruškovou granitou. V horných tónoch je opät bergamot, grepfruit a citrón, v srdci osmanthus, hruška a pomarančové kvety. V spodných tónoch biele pižmo, cédrové drevo a machové noty.
Je to taký chutný letný dezertík.
Táto vôňa sa bude páčiť každej, ktorá miluje limetky. Je to Aqua Allegoria Limon Verde. Je plná citrusových tónov. Úplne najviac ucítite limetky, trošku citrónu a pomarančov. V jej závere je taký zmyselnejší podtón, ktorý robí fazuľka Tonka, obľúbená zložka Thierryho Wassera, parfémového mága z domu Guerlain. V srdci nájdete sladšie figy. Limon Verde vás zoberie na dovolenku už len, keď zatvoríte oči.:)

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk