Testovanie obočkových prípravkov – kompakt, fixa alebo gel?

Viaceré ste mi písali o čom by ste chceli čítať, na čo všetko potrebujete tipy, a tak postupne budem o všetkom písať a poskytovať vám pravdivé informácie o produktoch, ktoré som testovala na sebe alebo s nimi líčila. Okrem toho sem-tam pridám aj tip ako na to:)
Dnes to bude všeličo o obočkových produktoch. Pár z nich som otestovala, a kým o nich niečo napíšem, chcela by som povedať, že obočie je straašne moc dôležitá súčasť vašej tváre. Zlé obočie dokáže zmeniť celý vzhľad. Asi ste už videli rôzne groteskné obočká na facebooku alebo inde na nete. Asi ste sa zasmiali a videli, že naozaj vyzerali zle.  Jednoducho na obočie si prosím vás potrpte.
Ak chcete poznať môj názor na tetovanie obočia, tak som za, ale len novšími metódami ako čiarková metóda a podobne. Je to prirodzené a dnes sa to dá urobiť krásne.
Pripravila som si tri produkty z dánskej kozmetiky Gosh. Majú pár zaujímavých produktov na obočie a každý z nich funguje inak, respektíve vytvára iný vzhľad.
BROW KIT
 
Takýchto obočkových kompaktov nie je u nás veľa, väčšinou sú v ponuke samostatné obočkové tiene a potom k nim ďaľšie prídavné veci, ktoré musíte dokupovať. Tento kompakt obsahuje tri farby od svetlohnedej pre blondýnky, cez strednú a tmavohnedú pre rôzne typy a farby obočia. Tiene majú dobrú a ľahkú konzistenciu a sú matné. Vpravo dolu je vosk na zafixovanie, ktorý môžete a nemusíte používať. V podstate slúži na to, aby sa chĺpky obočia trošku leskli, a upratali neposlušné obočie. Aplikátor a skosený štetec z druhej strany môžete používať na farbenie, ale pre naozaj dôkladný efekt nanesenia si zadovážne dobrý skosený štetec.
Na fotke nižšie som trošku upravila obočie pinzetou, a dofarbila ho kompaktom. Výhodou je, že obočie nanesené tieňom pôsobí veľmi prirodzene, ale po okrajoch aj trošku rozpito. Efekt nanesenia ceruzkou je úplne rozdielny, a je to len otázka zvyku čo vám viac vyhovuje. V držaní tieňov na obočí je to jedno. Keď sa odnaučíte šúchať si oči, keď sú nalíčené, držať vám bude všetko.

 

 

DEFINING BROW GEL
 
Gél na obočie je moja obľúbená záležitosť. Okrem toho, že fixuje, tak vyzerá veľmi dobre s použitím akéjkoľvek inej techniky či v kombinácii s ceruzkou na obočie alebo brow kitom. Niekedy ho použijem ako prvý v poradí a až potom do vlhkého obočia nanesiem trošku tieňa na obočie. Tento gelík od Goshu je skôr stredne tužiaci, dostatočný pre klasické obočie, nie pre veľmi točivé. Majú ho v ponuke i v hnedom prevedení a v transparentnom. Je naparfémovaný.
LONG LASTING BROW PEN
 
Na obrázku pod textom je fixka na obočie Wheat 04. Zaujal ma tento produkt, pretože to nie je ani ceruzka, ani kompakt, a v ponuke to má veľmi málo firiem. Bola som zvedavá ako to kreslí, ako to drží a ako sa s tým pracuje. Výhodou fixky je to, že si ńou viete nakresliť akoby samotné obočkové chĺpky, takže obočie akoby opticky zhustíte. Na jednom z mojich obrázkov vidíte, že intenzita nie je silná, ale tiež to tak trošku závisí od toho či máte fixku dolu hlavou alebo leží. Fixku som dolu šúchala a ona drží. Fixku odporúčam používať pre také typy obočia, ktoré potrebujú len dofarbiť chĺpky, prípadne dotiahnuť konce. Určite nie pre jemné obočia, ktoré treba kompletne nakresliť. Nevýhoda je len tom, že neviete ako dho vám fixka vydrží. Fixky či už linkové alebo takéto na obočie, proste fixky, majú tendeciu rýchlejšie vysichať.
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk