VÝSLEDOK TESTOVANIA ĎALŠÍCH CENOVO DOSTUPNÝCH MAKEUPOV!!!

Ahojte krásky,
Opäť som tu s mojou obľúbenou témou testovania makeupov, ktoré si môže dovoliť naozaj každá žena či dievča. Pôjde o makeupy, ktoré sa pohybujú max okolo ceny 10,- eur a sú dostupné i na Slovensku.
Testovanie makeupov je pre mňa srdcovou záležitosťou. Nemám dokonalú pleť a tak hľadám a skúšam. Okrem iného si ich s radosťou vyskúšam i na mojich klientkach a tak verte mi, že vám poskytnem tie najhodnovernejšie informácie.

 

 

Prvý z makeupov, ktorý sa začal na Slovensku predávať len nedávno cez internetový shop krasotika.sk, je L.A. Girl PRO.COVERAGE HD.HIGH-DEFINITION LONG WEAR ILLUMINATING FOUNDATION. Ja som skúsila odtieň Warm Beige.  Tento makeup nájdete  TU. Ak hľadáte trvácny a dosť krycí makeup, a vaša pleť je ľahko suchá, normálna či ľahko zmiešaná, mal by byť pre vás vhodný. Skôr ho doporučujem mladšej pleti, pretože mam pocit, že pleť po 30tke sa  nemusí cítiť tak komfortne.  Okrem iného spomínam naschvál tieto typy pletí, pretože na mastnejšej sa po čase leskne. Balenie je v umelohmotnej fľaštičke s pumpičkou a obsah tohto makeupu je 28ml.

 

 

 

MÔJ OSOBNÝ TIP!!!
Určite si zadovážte i túto rozjasňujúcu emulziu, ktorá je vedľa makeupu na fotke. Názov tohto produktu je L.A.Girl PRO.COVERAGE HD. HIGH-DEFINITION číslo GLM 641 white  Vždy, keď si objednáte tmavý odtieň, pridáte kvapku tohto svetlého makeupu. JE TO GENIÁLNA VECIČKA. Niekedy je ťažké sa trafiť  do správneho odtieňa, keď nevidíte naživo. Takto si môžete vždy vyrobiť ten správny osobný odtieň.
 

 

 

Viete si vyrobiť taký odtieň, aký potrebujete!

 

 
Druhý z makeupov, ktorý mne osobne veľmi sadol je MILANI CONCEAL+PERFECT 2-in-1 FOUNDATION + CONCEALER 03 light beige. Podarilo sa mi vybrať cez internet  dokonalú farbu so žltým podtónom. Na výber je tam množstvo odtieňov a ako som spomínala pri prvom makeupe, ak si aj objednáte tmavú farbu, majte po ruke svetlý L.A.Girl. Tento MILANI makeup je veľmi trvácny, veľmi krycí a vytvára dokonalú pleť. Ani L.A.Girl a ani tento Milani nepatria do kategórie ľahkých makeupov. Na sklenenej fľaštičke sa spomína, že je vodeodolný a odolný voči potu. V tomto období to ešte nie možné tak úplne dobre zmerať, ale za zmienku to stojí. Odporúčam ho asi takmer každej snáď s výnimkou veľmi suchej pleti. Fľaštička má 30ml balenie a tento makeup nájdete TU.

 

 

Z kozmetiky PAESE tu mám ďaľší z ich makeupov SEBUM CONTROL MATTIFYING AND COVERING FOUNDATION.  Je to taký klasický ľahko zmatňujúci makeup s jemnou až strednou krycou schopnosťou. Ja som si opäť objednala pomerne tmavý odtieň, takže L.A.Girl biely makeup zase zohrá svoju úlohu. Makeup je v sklenenej fľaštičke s obsahom 30ml a nájdete ho TU.  Do pozornosti dávam i môj obľúbeny a raz už v blogu spomínany „BEAUTY CREAM“ ).Dokonalý na jarné.obdobie. Na týchto makeupoch je skvelé i to, že obsahujú minimum chémie. Je to poľská kozmetika s úžasne širokým portfóliom, ktorá nie je testovaná na zvieratách, čo je mimoriadne sympatické.
Ďalší z makeupov, ktorý môžete vidieť v internetovom shope Krasotiky je makeup značky JORDANA OIL-FREE CREAMY LIQUID FOUNDATION 02 BEIGE. Keď zbadám nejaký makeup na webovej stránke, vyberám si ho intuitívne. Už dlhé roky túto intuíciu používam pri líčení mojich klientok, pretože nie je textúra ako textúra. Nevybrala som si ideálny odtieň  pre svoju olivovú pleť. Avšak nevadí, pretože si ho nechám pravdepodobne v kufri ako ľahký zmatňujúci makeup vhodný i na primiešanie do makeupu a akoby občerstvenie iného odtieň. Tento makeup má skôr naružovelý odtieň a pôsobí na mňa jemne étericky. Makeup má skôr  jemné až stredné krytie, a hodí sa pleti, ktorá je zmiešaná až mastná. Značka Jordana je americká značka a na našom trhu ju už bolo vidieť. Na stránke TU si viete objednať i vzorku, a to je naozaj pomoc.
Pridajte koment pod blog s vašou skúsenosťou. Skúšali ste už niečo z týchto makeupov?
Ak si prajete pravidelne odoberať moje príspevky, stačí kliknúť na „Follow by email“, (túto možnosť nájdete po pravej strane) alebo v časti „Nasledovníci“. Tieto možnosti sú možné  len na PC. Krásny deň:)
 

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk