VEĽMI VYDARENÉ MATNÉ RÚŽE Z BRONXU. POZRITE SA NA TIE KRÁSNE FARBY!

Ahojte,

keď píšem tento príspevok, zrovna je tak nepríjemne vonku, že by som zjedla ozaj všetko, čo doma máme. Okrem varovej čokolády sa doma nič sladké nenachádza, a teda idem do nej.
Čokoláda skončila vo mne tak už môžem pokračovať:) Mám tu naozaj krásne matné rúže z Bronxu. Poznáte už túto značku? Nie je na Slovensku dlho, a viete ju nájsť len vo vybraných predajniach siete FAnn. Pripomína mi takú mladšiu sestru vychýrenej americkej značky Urban Decay. Cenovo veľmi prístupnú, bláznivú a nekonvečnú.
Testujem už pár dní niekoľko ich produktov a práve tieto rúže som už použila na niekoľko svojich neviest i klientok. Výsledok je veľmi trvácny matný vzhľad. Ja viem, že už je takýchto rúžov u nás na trhu spústa. Momentálne sú mimoriadne trendové, a všetky baby ich nosia. Čo je skvelé, nosia sa tak krásne živé farby, ktorých sa predtým všetky baby báli.

Tak sa na to pozrite..

 

 

 

Aplikátory vyzerajú takto, podobajú sa na aplikátory známych luxusných značiek

 

Testovanie týchto matných rúžov trvá u mňa už nejaký ten mesiac. Zaujali miesto v mojom makeup bagu. Majú chutné balenie, farbu vidíte v priehľadnom spodku a držia. Obzvlášť ma zaujali farby. Kopec jemných odtieňov na nahé líčenie, pár šťavnatých a pár trendových tmavých. Dokopy je ich 12. Len mimochodm cena týchto rúžov je 6,30,- Eur.

Mám tu ešte niečo. Kontúrky na pery sú rovnako bláznivé i klasické ako celá značka. Sú tam fakt pekné farby, i neónové. V priloženej fotke to uvidíte.

 

 

Ak sa vám moje blogy prinášajú najmä radu ako ďalej s nákupmi, či inšpiráciu, folovujte môj blog. Napravo nájdete možnosť „Sledovať tento blog“, alebo „Follow by email“.

krásny deň:)

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk