POZNÁTE UŽ MAKEUPOVÚ RADU Z DOUGLASU?

Ahojte krásky bez ohľadu veku:),
zisťujem, že môj blog čítajú ženy bez rozdielu veku a najmä tie, ktoré už nemajú -násť ani kúsok po. Čo je perfektné, lebo pre tie násťročné je toho všade dosť a predsa my po 30-tke potrebujeme niekedy viac veci vysvetliť alebo trošku pomôcť s výberom.
A preto píšem tento blog. Je to najmä kvôli tomu, že potrebujem radiť. To, čo som robila posledných x rokov. Pýtate sa ma v správach, dozvedám sa od vás všeličo na náhodných stretkách, kľudne píšte i sem do komentárov. Ak hľadáte nejakú tému, po pravej strane nájdete kategórie, ktoré vás môžu zaujímať.
Dnes tu mám malú, ale chutnú ukážku dekoratívnej kozmetiky od značky Douglas. Ako ste práve zistili, Douglas nie je len sieť parfumérií, ale majú už i vlastnú radu kozmetiky. Telovky, pleťovky i dekoračky. Na tlačovke Douglasu som sa oboznámila s celou radou a dostala pár produktov na skúšanie. Tie vám predstavím, aby ste si vytvorili svoju predstavu a obchody i navštívili. Zatiaľ sú dva, jeden v bratislavskom Auparku a druhá parfuméria je v Eurovei.
SUPRISING BALM
Čo to je? Vreckový balzam, ktorý zoxiduje na vašich perách do ružova podľa vášho pigmentu. Má veľmi jemnučkú a príjemnú vôňu. Vhodné i pre niektorú, ktorá nemá rada rúže, ale hydratovať sa musí.
CHIC&SHINE HIGHLITER MUST HAVE
Tyčinkový rozjasňovač krémovej textúry a vanilkovej farby. Šikovná vec na leto, použiť môžete naozaj všelikde. Dekolty, ramená, lícne kosti, a nalíčiť si ním môžete i oči.
LAKY NA NECHTY DOUGLAS
STAY & CARE GEL up to 7 days
Keď uvidíte ten stojan s lakmi, ktoré sú zoradené podľa farebných skupín, neodoláte. Ani ja som neodolala a dokúpila:) Recenzia na tento ružový lak je TU.
CONTOURING PALETTE
 
Ešteže je k dispozícii youtube a instagram. Toľko kontúrovacích videí tu ešte nikdy nebolo. Momentálne všetci kontúrujú vo veľkom. Kontúrovanie nie je nič nové, vždy sa používalo, len sa z toho nespravilo niečo tak fenomenálne ako je teraz. Samozrejme má svoj úžasný význam, a dá sa robiť s krémovými i práškovými vecami.
Kto sa chce vyhrať, bude sa mu páčiť táto kazeta so zrkadlom.
CREAMY FOUNDATION STICK
Veľmi príjemná makeupová vec v tyčinke. Majú veľký výber farieb a určite nájdete ten svoj odtieň. Má strednú kryciu schopnosť a najmä takýto typ makeupu nemusíte nanášať úplne všade. Stačí na tie miesta, ktoré potrebujete trošku upraviť alebo zakryť nedostatky.
5-IN-1 VOLUMISING MASCARA
EXCEPTION EYES
Som absolútne očarená touto špirálou. Stojí cca 14,- Eur a robí mi krááásne mihalnice. Na vysvetlenie,  moje mihy sú krátke a nič moc. Pri dvoch vrstvách je to už výborné. Maskara má gumenú kefku, a tej kefky sa určite nebojte.
MATTISSIM MATT LIPSTICK A INVISIBLE LIP LINER
I Douglas má svoje matné rúže a neviditeľnú ceruzku na pery.  Práve tieto vecičky môžete vyhrať, keď sa zapojíte do súťaže, ktorá prebieha na mojej fanpage na facebooku.
INVISILOOSE POWDER
Neviditeľný práškový púder v malinkom plochom balení, ideál použitie so štetcom.
EYE BASE PRIMER CREAM EYE SHADOW BASE 3 soft brown
wet & dry eyeshadow
 
Je to klasický tienik na oči, výhoda nanášania intenzívne alebo jemne. Na výber ich majú mnoho a čo je tiež super, môžete si vybrať už i z hotových paliet.
Douglas kozmetika je príjemným spestrením makeupového biznisu u nás. Okrem iného je na výber slušný výber štetcov, telovka, vlasová kozmetika i opaľovacia.
Ak vám sa vám moje blogy páčia, a unikajú vám niektoré témy, sťaňte sa sledovateľmi blogu. Túto možnosť nájdete na pravej strane blogu, napríklad „Follow by email“.
 
Kliknite na moju fanpage na facebooku, niekto môže vyhrať pár chutných produktov z Douglas makeupovky.  Súťaž nájdete TU a začne 22.5.2017 o 20:00.


Pravidlá súťaže nájdete TU.

krásny deň:)
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk